Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 241
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Аксения  Hug
Дано посрещнете  Коледа  трима (поне )!

# 511
Аксения, много съжалявам.. Знам, че разочарованието е по-голямо и от обикновено чакане.. Пожелавам ви най-прекрасната коледна изненада Simple Smile

# 512
  • Русе
Здравейте, момичета!
Аз също съм в очакване да не ми дойде и на 26-ти ще правя тест, но имам от два дни болка ниско долу и по точно в дясно, както и доста обилно бяло течение, което малко ме притеснява и не знам на какво се дължи, дано да нямам някакъв проблем и този месец вече да е станало чудото Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Успех и търпение желая на всички!

# 513
Аксения, съжалявам за резултата Hug Hug Hug Но както ти самата ми каза - другият месец ще е нашият Heart
Успех на всички Kissing Heart

# 514
  • София/Дружба
Аксения, съжалявам за резултата Hug Hug Hug Но както ти самата ми каза - другият месец ще е нашият Heart
Успех на всички Kissing Heart
Включете ме и мен в другия месец Simple Smile

# 515
  • София
Здравейте момичета ,
сутринта се събудих с идеята , че днес някой ще развее един положителен тест WinkWinkBalloon ,
деня едва започва , така че до довечера моля някой да ни зарадва .
Лисиче добре съм , тъпча се с мед , лимони , орехи и масажи с ракия и аспирин , та вече съм кукуряк .

ton4etyyy обичам да чета постовете ти , действат ми зареждащо InnocentInnocentInnocent .
Аз сега седя и си чакам да дойде 3-4,12 и да препишкам един тест , ММ вчера душата ми казва " не се навивай , не искам да се разочароваш , ако не стане сега - другият месец ще стане " , ама как да не се навивам , като вече съм се пренавила .

Стискам палци на всички и да ви кажа много се радвам , че не съм срещнала до сега в темичката ни  някоя мацка останала от предният период в който бях част от бебеправенето .

# 516
..... ама как да не се навивам , като вече съм се пренавила .
.....

Joy Joy Joy ох, не мога, скъсах се от смях Joy Joy Joy

Солей, включваме те и още как Hug

# 517
Акси, съжалявам. Следващия път ти пожелавам успех. Четох, че проучваш за лапаро. Ако случааайно ти се иска да видиш още едно мнение, силно препоръчвам Калчев - като оператор няма равен и прави възможно най-малко инвазивното лапаро - ТВЛ. Но понеже отваря нова клиника, вероятно ще е след празниците!

И аз влизам в мечтата за порочно коледно чудо, не че имам надежда, но определено мечтая:)

Пунсха анкетата, ако някой има други идеи да пише, за да ги добавя:)

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 15:58 от ^SunLight^

# 518
  • София
Благодаря ви момичета, гушкам ви всичките.
Сънче, да проучвам, мисля да я правя, но искам да разбера каква е цената в Щерев,(нещо не мога да се ориентирам в ценорасписа) , за да мога да направя семейния бюджет и да видим кога и как ще го финансираме Simple Smile. Аз съм доволна от моя лекар и въобще от целия екип на болницата. Четох че и в държавните правят, но май цената е г/д еднаква , пък така и така съм си свикнала там Simple Smile

# 519
  • София
На мен днес Ц ми дойде и да си призная съм разочарована. Въпреки вчерашният отрицателен тест, тайно се надявах!!! Доста голямо закъснение, което ме накара да мисля, че при нас нещата са се случили този месец. Дано за Коледа напълним темата с много ++++!!!

# 520
 Включвам се с предложение за новата тема :

Грейват Коледни звездички , за  всички носят две чертички!

Светъл празник наближи, ще сбъдне нашите мечти

# 521
Момичета, моля ви за съвет!
Началото на цикъла ми беше на 28 октомври (средна продължителност обикновено около 25 дена), доказана и оползотворена овулация на 8 ноември. От 19-ти имам съвсем леко кръвотечение - в началото кафяво, я сега розово, по-скоро остава на салфетката, отколкото наистина да тече. Чувала съм за имплантационно кървене и затова вчера си направих тест, появи се бледа втора черта (може да видите на снимката, синия тест). Зарадвах се, но и се притесних, защото това течение не ми харесва - първа бременност ще ми е, нямам опит, но доколкото съм чела, имплантационното кървене е кратко и оскъдно, а при мен продължава четвърти ден и макар да не прилича на цикъл, всеки път като отида до тоалетната има малко. Вчера се обадих на лекарката ми и тя каза, че е възможно да ми дойде и да се окаже биохимична бременност, но за всеки случай ми каза да пия дуфастон и в събота да ме види. Днес отново си направих тест (на снимката шурчека) и отново има съвсем бледа втора черта. Чувствам се като зациклила в едно неведение какво се случва. Има ли бременност, няма ли - днес втората черта не е по-бледа или по-тъмна от вчера, има ли цикъл, няма ли - едно и също вече 4 дена.
Не съм сигурна как да тълкувам ситуацията и искам да попитам дали на някоя от вас се е случвало.

# 522
Дара, положителни да си тестовете според мен.
Тихичко честито!

Относно продтлжителното зацапване, мисля, че съм чела, че е нормално до към 5 дни, но все пак не съм медицинско лице и доктора ти ще прецени най-добре

# 523
Дара, единственият начин за момента да разбереш дали бременността се развива е да направиш два кръвни теста през ден, за да се види дали и как нараства чхг. Желая ти успех Hug

# 524
  • София
Дара, тихичко честито и от мен. Според мен са си положителни и двата.

Освен имплантационно кървене (кафяво или розово) може да е и цветна бременност - тогава има зацапване около дните на цикъла.

Пусни кръвен тест за ЧХГ (трябва да се удвоява през 2 дни). Пусни и прогестерон, ако е нисък при положителен тест, тогава да взимаш дуфастон.

Общи условия

Активация на акаунт