8 клас - в крак със новите порядки и все още със догадки( със щот е поезия)

• 85 662
  • 737
  •   2
Отговори
# 90
  • с/у ОколоМръсТното
Шани в друго училище ли ще се мести Томи? Или в друг град? Дано свикне бързо. Хич не му е лесно сигурно Sad

да и на двата въпроса...
Не му е лесно. Затова не го насилваме с езика. Но в класа му са от Казахстан, Чехия, Полша, Румъния, Еритрея, Саудитска Арабия и т.н... И на тях не им е лесно.

# 91
 Hug Благодаря на всички мили дами, които разбраха моята болка и ми помогнаха, включително и с лични съобщения. Желая здраве на всички дечица  Hug От понеделник съм отпуск и ще атакувам гимназиите  Simple Smile

# 92
Шани, добре, че класът му е толкова шарен от към националности.
Дано така преподавателите им обръщат повече внимание и да им помагат за по-бързото научаване на НЕ.

# 93
  • София
Моят си купи топка, с която разпуска вкъщи - играе на стенен баскетбол  ooooh! Направо ме е страх от съседите, а за моите нерви да не говорим. Опитва се да ми затвори устата - било полезно за изгърбването му.
В бележника гледам няколко 6-и по английски и между тях 4. Не знаел думи, нещо от рода на дядото на хипопотама и т.н. Още разчита на старите си знания и го раздава лежерно.

Тук ми е толкова уютно  Hug В темата на АЕГ само се натоварвам с неочаквана информация  Shocked

# 94
  • София
Момичета, моля ви препоръчайте ми сборник по математика, който да е подходящ за нематематици. Просто трябва да помага да се усвои в пълнота учебния материал. Нямаме претенции за надграждане. В нашия случай май няма смисъл. Ако има значение в гимназията учат по учебника на Архимед.

Ева Николова, дано да намерите подходящото място за детето, където да се развива и да е щастливо.

# 95
Нашите са по Архимед.
Моят ме изненада много приятно с 5- ца на контролното по МАТ на комбинаториката и срам, 3- ка на изпитване по физика. Не му стигнало времето вчера да си прочете урока. На спомени от часа карал...

# 96
  • София
На Архимед няма сборник или поне аз не можах да намеря. Има само учебни тетрадки и някаква книга за ученика на сайта, но въобще не можах да разбера какво точно съдържа.
От другите издателства намерих само сборник на Просвета по новата програма, обаче струва 14 лв ooooh!
Чудех се дали става да се ползва сборник по старата програма? Нямам идея кои и колко са новите теми и въобще има ли такива?

# 97
Тази година нямат сборник, а смо учебни тетрадки...

# 98
Добро утро.
Понагледах ви.
Има сборник на Архимед, по него работи сина ми - Книга за ученика/ Архимед.
Ева, късмет. Понякога животът ни поствая в много неприятни ситуации, дано намерите правилният изход.
И аз бях пощуряла, когато на второ класиране приеха в класа на сина ми, че и в съседния - деца, с които исках всячески да не общува. Притесняваше ме много влиянието, което му оказаха точно в решаващия седми клас. На трето класиране влезе в друго - едно от най - желаните от мен и него училища, щастие голямо. Чак се разплака детето, когато ни звъннаха от канцеларията да кажат, че е приет. E, пълно щастие няма. Едното от момчетата, от което се притеснявах, го преместиха миналата седмица в съседния клас, хахах. Чак ми е смешно сега. Майката ми продъни телефона от 15.09. насам да ме разпитва за училището, как те също искали да учи там сина им, ама за малко не му стигнал бала и т.н. От детската градина "бягаме" от него и то все се появява в  колектива. Така стана и в първи клас, после в частната занималня и сега в осми. Съдба.
Надявам сина ми да е попораснал малко и да успее да не се поддава на провокациите и манипулациите му. И да се пази, защото нещата са без контрол от страна на родителите.
Иначе за електронния дневник - 6 по музика на входно ниво Simple Smile и 5 по математика на контролното на първи раздел. Днес трябва да почнат вектори.

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 09:02 от emonaem

# 99
На Архимед няма сборник или поне аз не можах да намеря. Има само учебни тетрадки и някаква книга за ученика на сайта, но въобще не можах да разбера какво точно съдържа.
От другите издателства намерих само сборник на Просвета по новата програма, обаче струва 14 лв ooooh!
Чудех се дали става да се ползва сборник по старата програма? Нямам идея кои и колко са новите теми и въобще има ли такива?
"Книга за ученика" на Архимед си е точно сборник. И в 7ми клас ползваха, и сега са с него. Разделен си е по теми от учебника и вътре по трудности... Доста приличен сборник Hands Plus1

# 100
Емонка, браво на младежа.

# 101
  • София
Пенева, благодаря! Значи това ще е!

# 102
Пенева, нашите момчета и по АЕ и по математика вървят по една програма Wink
Чиби - браво, браво, дано не е временно явление, както подозирам.

# 103
Емонка, дано. То и аз подозирам , че на нашия 5- цата по МАТ може да е временно явление...

# 104
  • София
Нашите освен Книга за ученика ползват и сборника на  Коала прес. Има много на брой задачи и според мен е идеален за деца от ЕГ.
И щерката вчера е правила контролно по математика, уж всичко е решила, но ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт