Спирала за мигли- тема 16

• 119 212
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Скрит текст:
Това е спиралата:

https://vmcosmetic.com/lumene-nordic-chic-spirala-ekstremna-izvi … mene-full-on-curl

Купувала съм я от дрогерия Лили.

milenaka, според мен е с нормално гъст туш. Задържа извивката. Не се рони, не се размазва под очите, не напластява туш.[/color]
Звучи ми много добре, благодаря Simple Smile

# 526
  • София
Момичета, някоя от вас пробвала ли е Mascara Med XL? Видях го в няколко аптеки и ми стана интересно, нещо като бонилаш ми се стори, че е, но си е спирала и е на по-нормална цена. Thinking

# 527
  • sofiq
Момичета, някоя от вас пробвала ли е Mascara Med XL? Видях го в няколко аптеки и ми стана интересно, нещо като бонилаш ми се стори, че е, но си е спирала и е на по-нормална цена. Thinking

Аз си я взех преди преди 5 дни,оказва се че и тя е на производителите на Бонилаш.Имаше промоция Бонилаш+спиралата за 57 лв.,иначе само те е 22лв. Бонилаш е 57 лв.Нямах интерес към спиралата,но ми свърши Бонилаш и взех тази промоция.
Ползвам спиралата от 5 дни,рано е да дам окончателно мнение,но на първо време не ми допада.Четката е силиконова със страна извивка накрая.Подходяща е за лек ежедневен дрим,не позволява натрупване и не прави обем.
Утре ще направя снимки и ще ги покажа четката и как седи на миглите.

# 528
  • sofiq
Не мога да редактирам предишния си пост,но ето обещаните снимки,на първата е без спирала,втората с един слой и третата с два слоя :
Скрит текст:

Ето тук съм писала и съм снимала подробно каква е разликата в четката от показваната в рекламата....то са си две съвсем различни четки,което е много подвеждащо,защото няма тестери в аптеките и вярваш само на снимки  от брошура:
http://tediata.blogspot.com/2018/08/mascara-med-xl-volume.html

# 529
  • София
Благодаря за снимките. Relaxed А дали наистина подхранва миглите или си е просто обикновена спирала?

# 530
благодаря за мнението Ted, аз се колебаех, но се въздържах от покупката

# 531
  • sofiq
Благодаря за снимките. Relaxed А дали наистина подхранва миглите или си е просто обикновена спирала?

Ползвам я само седмица,което е прекалено малко за да има ефект .Незнам доколко ще мога да преценя дали има ефект от към подхранване....както написах аз я взех заедно с Бонилаш,защото излизаше като подарък и ще я ползвам паралелно с него.От бонилаш ефект определено има ,първия път когато го купих чак след 2 месеца се видя ефекта,след това вече над година си го подновявам,сега само за месец и половина останах без него(боледувах и не ми беше до това) и миглите ми се върнаха в първоначалния си вид.
Много са зарибяващи тия серуми....веднъж като си видиш хубави миглите ,после не спираш да го купуваш.

# 532
  • Пловдив
Момичета какво ви е мнението за спиралата на maybelline Lash sensational?
Интересува ме дали извива добре прави мигли и задържа ли се ефекта или след 1-2 часа и падат напред все едно си без спирала?

Моите мигли са дълги,но явно косъма ми е здрав и упорит и друго се поддава на извиване.Извивам ги за момента и след известно време като се погледна са се върнали в правия си вид,все едно нямам спирала.И миглоизвивачка ползвам и пак е все тая.Вече незнам каква спирала да ползвам,за да ги извия както искам. Sad
Преди ползвах пак на Мейбълин,но жълтата спирала и ми ги извиваше уникално,но я спрях защото явно беше силна и много ми пареха очите.

# 533
  • sofiq
Интересува ме дали извива добре прави мигли и задържа ли се ефекта или след 1-2 часа и падат напред все едно си без спирала?

Обожавам тази спирала,извива много хубава,прави чудесен обем,не се размазва и вида на миглите не се променя през целия ден.Мисля,че и други момичета са я хвалили преди в темата.

# 534

Моите мигли са дълги,но явно косъма ми е здрав и упорит и друго се поддава на извиване.Извивам ги за момента и след известно време като се погледна са се върнали в правия си вид,все едно нямам спирала.И миглоизвивачка ползвам и пак е все тая.Вече незнам каква спирала да ползвам,за да ги извия както искам. Sad
Преди ползвах пак на Мейбълин,но жълтата спирала и ми ги извиваше уникално,но я спрях защото явно беше силна и много ми пареха очите.

Смея да кажа, че това е най-добрата спирала на Мейбълин. Извива хубаво, но според мен не прави голям обем. По скоро с нея миглите имат много додреден и красив вид, не ги спластява като повечето спирали на марката. Мисля, че няма да сгрешиш с тази спирала. Simple Smile

# 535
  • Пловдив

Смея да кажа, че това е най-добрата спирала на Мейбълин. Извива хубаво, но според мен не прави голям обем. По скоро с нея миглите имат много додреден и красив вид, не ги спластява като повечето спирали на марката. Мисля, че няма да сгрешиш с тази спирала. Simple Smile

За мен по важното е да ми ги извие и да се задържат извити,отколкото да имат обем. Simple Smile

# 536
 Praynig
аз искам да споделите за къси и гъсти мигли..коя е перфектната спирала да ги направи ...дълги 11-14 мм всеки с драмата си

# 537
Да се включа и аз Simple Smile Lash Sensational наистина е страхотна спирала, ноо...заедно свалях и един-два косъма от миглите си от време на време. При мен падаше много трудно въпреки армията ми от демакиатори.

# 538
Lash sensational я свалям без проблем с измиващото олио на Палмърс. Преди махах с жълтата двуфазна на Гарние, като накисвам миглите с тампонче с продукта и задържам около 20-30секунди. После без търкане я отстранявах много лесно. 

# 539
  • Пловдив
Ползвам я тази спирала откакто излезе. Не съм я сменила, защото прави на миглите ми точно каквото търся.
Аз съм писала и друг път, че я свалям само с вода. Намокрям миглите с вода, стоя около минута и после или с вода или с тампон с мицеларна вода се отстранява на снопчета, без да има поражения каквито и да било върху миглите ми. Ползвам розовата. Черната веднъж я купих, тя е по-друга, не пада на снопчета.

Общи условия

Активация на акаунт