Бебета, родени в чужбина - Нова тема!

• 55 851
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Скийтър, вие решихте ли къде ще ходите?

Момичета, решихте ли вече какви подаръци ще подарявате на мъниците за Коледа? Аз поръчах на Софи тиха книжка и днес избрахме темата и активностите. Нямам търпение вече да я видя ☺

# 91
Не, още спорим хаха. Отделно, че едно приятелско семейство с деца ще правят 2 седмици ски ваканция и ни викат с тях и ММ започна вече - ама по-близо и по-малко стрес, ама децата ще си играят, няма да сме сами, дрън-дрън... а много мразя студено и от студено да ида на студено за мен е безумие. Ще си спорим до последно и както с всички ваканции ще букнем сигурно по-малко от месец по-рано...

За Коледа Мила иска книги. Обожава да разглежда. Особено ако са разни с мърдащи се части и капачета за отваряне умира от кеф. Та това ще е и сигурно към такива книжки някоя голяма красива я с животни, я с нещо друго. За миналата Коледа малко след годинката получи триколка (май така се наричат) и полудя да обикаля с нея из стаите. До пролетта като се стопли и се стопи снега и омръзна хаха.

За Елийчето няма да има играчки, много е малка. Мисля да и купя хубави скъпи дрешки, да има нещо специално, въпреки че нея изобщо няма да я интересува и реално е губене на пари.

# 92
За температурата по принцип и аз съм на мнение,че не трябва да се бърза. Под 38,5 не давам. Нагоре вече ме е страх да чакам.  Аз по принцип говоря,че малко по-не взимат под внимание симптомите и вече, например, два пъти сме правили бронхит в рамките на 6 месеца. Също така има едни червени петна около гениталиите,които казват че са гъбички и вече от година чувам “ще мине, ще подействат кремчетата” , да Ама не действат.

За Коледа съм и поръчала Play doh , някой от вас има ли наблюдения дали са интересни за игра ? Мисля,че ги има навсякъде. Книжки с пъзели и разни дървени играчки с различн фигуркис да пъха по дупки.

# 93
С play doh мила прави топки и ги лепи под масата и под столовете отдолу. И и ги конфискувах. Но се забавляваше доста в началото. Харесвам ги като цяло, ще ги извадя пак скоро да видя ще играе ли по-разумно.

# 94
Подкрепям напълно написаното от Сноуче за болестите. Р. Миналата зима много боледува, воден го при лошо време дапл играе с други деца на закрито и все хващаше вируси, сополи нон стоп имаше, 3 пъти и висока температура за по максимум 3 дни. Тази година покрай яслата предполагам пак ще е така. Вече от десетина дни има сополи, поне не му пречат да спи.

Подаръци съм избрала - play doh, автомобилна писта, конструктор с магнити и кукла-бебе. Ще са подарък не само от нас, но и от баба и дядо, леля и т.н. само не цнам дали дахне ги дам по-рано. До Коледа има почти два месеца.

# 95
Това пластелин ли е? Тъкмо й купих миналата седмица и пада голяма игра, но не й го давам като е сама, защото маца навсякъде. Играем заедно и после го прибираме по кутийките.

# 96
Кали, за гъбички какво кремче изписаха? Може би ако смениш крема, ще мине. Има няколко активни съставки, които борят гъбички. Едната е клотримазол, но другите не ги знам. Но в България кремовете ги продават без рецепта, не може ли някой да купи и да ти прати? От всички активни съставки. Кремовете са едни и същи за деца и възрастни - няма разлика.

# 97
Благодаря, момичета!
Току-що се прибрахме от болницата. Изписаха АБ. Оказа се, бактериална инфекция.
Чувствам се много изморена. Снощи не сме спали. Не, че през останалото време не се е будила по 57433799 на вечер, но когато боледуват е кошмарно.

За Коледа, не знам още, какво ще ѝ купуваме Има много играчки, но с нищо не играе. Интерес представляват моите тенджери, черпаци, тигани.😂 По този повод ѝ купихме кухня, но игра с нея точно 2 дни и сега събира прах. Вчера купихме три занимателни книжки. Аз повече им се радвах. ☺
Набелязала съм едно индианско типи  и може би, това ще е ѝ вземем. Отделно ще получи подаръци от леля, приятелчета, така че нямам претенции за нещо конкретно.

# 98
  • На остров
Каква е инфекцията точно?  до колко вдига температура?

# 99
 Цяла нощ поддържа 39,5 39,7. Успяхме да я свалим до 38,5 към 4 сутринта.
Взеха гърлен секрет, но не се изолира бактерия. Сливиците са много зачервени и ЦРП е повишено.

# 100
  • На остров
Ми защо и изписана антибиотик ако не са изолирали бактерия?
Л. Беше абсолютно със същите симптоми преди седмица но според лекарката ще мине и наистина мина.

# 101
Защото сливиците са започнали да побеляват и ЦРП показва, че има някакъв възпалителен процес в организма.

# 102
  • На остров
Ясно а колко и беше Црп.
Дано сега се подобри и да не боледува сладурката.
По време на полярните нощи колко тъмно е през деня имаш ли снимки Simple Smile

# 103
  • Истински се вижда само със сърцето.

Маманорг да оздравява бързо детето!

И аз съм в чуденка за подаръка, мислех за детска кухня, но се отказах. София не играе с нищо повече от 10 мин с изключение на едни плюшени катерица и куче, през останалото време разнася пластмасови лъжици и иска да скача от столове и дивани.
Радва се на книжки но ги къса, макар и с твърди корици. Пастели и тем подобни ги яде, последно близа тебешир.
Иде ми нищо да не купуваме, но баща й държи да има подарък под елахата за нея.

# 104
Не можах да видя, колко е. Беше голяма лудница. Единия я натиска, другия се опитва да ѝ отвори устата и да вземе гърлен секрет. Тя плаче. Много я стресираха. Влезе сестрата с едно листче и измърмори нещо. Стори ми се, че чух 6,5, което не е много, но лекаря каза, че е за АБ. Във вторник ни викат пак. Не твърдя, че няма да мине и без АБ, но не ми се рискува, защото инфекцията е тръгнала надолу. Това бяха думите му.
Ще снимам и ще ти покажа. Ставаме по тъмно, после от 9 до към 11/12 интервала е, като при здрачаване и към 12 е пълен мрак. Тотално може да изперка човек, ако се поддаде.

Общи условия

Активация на акаунт