Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 509
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Супер, много благодаря!

# 316
Shocoladche, имате уникална кожа!
Хареса ми и грима.

# 317
  • София
Джуджанка

за Гарлен съм Peace с много добра покривност, е този
Скрит текст:
кожата ми е суха, с много петна
и другия любим , бейби метеорит
Скрит текст:
също там са на трета опаковка, той е една идея по лек като покривност,
След всякакви експерименти през годините ,  Wink последните 2 год. само зареждам, като запривършват, дори не искам и да знам, и да пробвам други Mr. Green

Пинко, а метеоритите имат ли добра покривност или са по-скоро като тониран крем?

# 318
  • Бургас/Пз
Шоколадче, може ли малко инфо за този Диор  Hug За каква кожа е, каква покривност има??

# 319
  • гр. София
Не знам за каква кожа е. Аз съм със суха към нормална и ми седи разкошно. Бих казала, че е средно покритие. Обаче нещо цвета не го улучих много. По-светъл е от Диор Нюд. Някой ако има представа кой цвят съответства на Нюда ще съм безкрайно благодарна. Засега се оправям с бронзър ама следващата опаковка ми се иска да е точният цвят.

# 320
  • Бургас/Пз
А повече ли ти допада от Нюд??

# 321
  • гр. София
Носих го веднъж, но да, по-лекичък е, изобщо не го усещам на лицето. Пръскам директно върху бюти блендъра и нанасям. Самото лице изглежда естествено. 

# 322
Аз така и не мога да привикна да ползвам бюти блендър. Купувам, ползвам веднъж и до там.

Първо ми се струва, че много продукт попива в гъбата и второ ми е нехигиенично. Смятам,че задържат много повече бактерии от четките и че трябва да се сменят всяка седмица. От там и е нерантабилно да си купувам нон-стоп блендъри  Simple Smile

# 323
Навлажняваш ли го? Оригиналният ли е? За мен фдт,нанесен с него стои най-естествено на кожата

# 324
  • гр. София
Аз го пера веднага след ползване. Кое му е нехигиеничното?

# 325
  • София
Аз първо си взех гъбката на Реал Техник, ползвах я суха 2 пъти  Shocked и я зарязах за около година, недоумявайки цялата олелия около ББ. В един момент, и аз не знам как, реших да взем оригиналния ББ, ползвам го намокрен на мивката под течаща вода, изцеден и обран със салфетка. Най често нанасям с пръст точки фдт, лееко разнасям и доразнасям с ББ + коректор под очите + напоследък запечатвам с прахообразна пудра под очите. Проблем имах с почистването, гледах клипчета - ами не става. Докато не си взех сапунчето, което е към него и съм суууупер доволна - лесно, бързо и чудесно почистване.

Пробвах да мокря и с Фикс +, но съм по-доволна от намокрянето с вода  Crazy

# 326
Навлажняваш ли го? Оригиналният ли е? За мен фдт,нанесен с него стои най-естествено на кожата

Не съм ползвала оригиналния. Явно трябва  Simple Smile

Аз го пера веднага след ползване. Кое му е нехигиеничното?

Не знам ти какво правиш, казвам аз какво мисля. Това е гъба, и като всяка гъба задържа бактерии 100 повече и по-бързо от всичко друго. То може и да имаш време да переш след всяко ползване, аз такова нямам. А и с едно изплакване с чиста водица след ползване нищо не правиш за хигиенизирането на гъбката.

Nani, благодаря  bouquet За първи път чувам, че оригиналния има даже и специално сапунче, но то е логично. Значи ще се прежаля да си купя още веднъж ББ, оригиналния обаче. Може пък да изпадна във възторг и аз от ББ.

# 327
Ако нямаш време да го переш старателно със сапун след абсолютно всяко ползване, по- добре не си давай парите. За мен е най- доброто за поставяне на основа на лицето. Говоря само за оригиналния.

# 328
записвам се да ви следя,проявявам интерес към базите за грим.Много съм зле в това отношение.

# 329
  • гр. София
Е как само с водица ще го пера?! Ползвам си сапун. Така правя и с абсолютно всички ползвани четки. Никога не зарязвам нищо, а пера след ползване. Ако нямам време просто не се захващам да се гримирам.

Общи условия

Активация на акаунт