Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 513
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
# 301

Направо ме изуми какво количество козметика имаш Simple Smile шапка свалям Flushed

# 302
  • гр. София
Ами бавно бавно се натрупва. 😊

# 303
Ами бавно бавно се натрупва. 😊

Shokoladche, благодаря за снимката на цветовете, много е полезна
А каква е разликата между този в тубичката и другия в кутия като сенки? Извинете ме за въпроса, но досега не съм ползвала хайлайтър, а мисля да си взема да пробвам Simple Smile

# 304
  • гр. София
Бека имат 3 формули хайлайтери - pressed, poured и liquid. Pressed е стандартен прахообразен, poured е пак в кутийка, но е кремообразен ( но като се сложи на кожата и стои някакси пудрено,  не е като типичните кремообразни ), liiquid е течен, но отново не харесвам тази формула на Бека.

# 305
Тази от линка мисля е старият "модел", не са сменили снимката. Като я поръчах от там, ми пратиха ето тази – http://irecommend.ru/sites/default/files/product-images/393763/M … 7EDxb3gYkLmZg.jpg  Тя е 20 мл, на същата цена. Виждала съм в две разновидности – за нормална към смесена кожа и за мазна към смесена. Моята е за мазна към смесена, и точно нея препоръчвам, другите не съм ги пробвала.

milenaka, Christina-89777 - много благодаря Simple SmileHeart Exl Ще я купя скоро и ще пиша и аз отзиви Simple Smile

# 306
Джуджанка

за Гарлен съм Peace с много добра покривност, е този
Скрит текст:
кожата ми е суха, с много петна
и другия любим , бейби метеорит
Скрит текст:
също там са на трета опаковка, той е една идея по лек като покривност,
След всякакви експерименти през годините ,  Wink последните 2 год. само зареждам, като запривършват, дори не искам и да знам, и да пробвам други Mr. Green

# 307
Направо ме изуми какво количество козметика имаш Simple Smile шапка свалям Flushed

Аз пък каква прекрасна кожа на лицето има! Като порцелан! И хубаво се гримира  Grinning
Шоколадче, има ли тайна за кожата или си е Дар природен  Mr. Green?

# 308
  • гр. София
Благодаря.
 Камерата на телефона снима с някакъв автоматичен филтър, но си харесвам кожата де.  Всяка кожа си има несъвършенства и при мен има такива. Старая се да полагам грижи.

# 309
  • София
Аз мога да потвърдя, че кожата и е порцелан!  Flutter Heart EyesПриродно си е! Но тя умее да си служи много добро с четките също! bowuu

# 310
  • гр. София
Благодаря, Копче. Hug

# 311
И аз потвъждавам за перфектната прекрасна кожа и въобще лице, но е и невероятен гримьор. Много по- добър от професионалните.

# 312
  • гр. София
Денси, благодаря. Вече съвсем ме засрами. Има много какво да се желае от уменията ми.

# 313
Шоколадче, видях в другата тема, че си взела Dior Airflash. От къде го купи? Моят е на привършване, а скоро не ми предстои пътуване, за да го купя от летище. В последно време винаги го поддържам в наличност.

Моята пудра Guerlain Meteorites Voyage е на привършване и се оглеждам за нова.
Не мисля да повторя покупката, не е нещо уау както беше предходната версия. За разлика от цената й, която си е направо уау Angry
Обмислям свободната на Живанши. От компактната съм страшно доволна. Някой с отзиви за свободната?

# 314
  • гр. София
От тук: https://www.escentual.com/dior/make-up/diormakeup011/

Имат код за - 20%.

Общи условия

Активация на акаунт