Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 514
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • гр. София
Няма ги в България все още.  Peace

# 286
Продуктите на Becca ги има в Дъглас. Не съм им пробвала фдн-ите, но имат страшни хайлатъри и ружове.

Evana, кой точно хайлайтъра? Видях че са няколко вида

# 287
Valneta,  всички. Stuck Out Tongue Winking Eye
В кварталния Дъглас така са ги позиционирали, че още като влезеш и ти правят "Бам!!!"  😁  Сложени всички отворени на една стойка,  светещи лампи над тях и блестят от 5 метра. Heart Eyes Пробвах ги няколко пъти, страхотни са. На всяко ходене, първо през тях минавам. Като магнит ме привличат. Ма не само аз, почти всички жени там се залепват. Като свраките сме. Лъскаво да не видим. Joy
Имам достатъчно хайлатъри и за това се въздържах от покупка. Но гледам, че са пуснали някакви лимитирани мини варианти, та тези дни ще мина да ги видя и може да си взема. Но проблема е, че почти всички ми харесват и ми е трудно си избера само един цвят.  На живо са много, много красиви. Ще пробвам да ги снимам с телефона.

# 288
Мили момичета, дайте идея за хубава основа за мазна кожа - лъсвам до обяд много зле. Позлва матиращата на Лореал, но напоследък хич не и е ок.

Благодаря предварително Simple SmileKissing Face

# 289
  • София
На Lumene е добра. В момента не мога да дам линк, защото съм на тел.

# 290
На Lumene е добра. В момента не мога да дам линк, защото съм на тел.

milenaka, много благодаря Simple Smile Ще я пробвам

Предполагам е тази?

http://beautyshop.bg/product/11389/lumene-matirashta-baza-za-gri … izing-primer.html

# 291
И аз похвалвам Лумене, но моята не е тая от линка

# 292
  • София
Тази от линка мисля е старият "модел", не са сменили снимката. Като я поръчах от там, ми пратиха ето тази – http://irecommend.ru/sites/default/files/product-images/393763/M … 7EDxb3gYkLmZg.jpg  Тя е 20 мл, на същата цена. Виждала съм в две разновидности – за нормална към смесена кожа и за мазна към смесена. Моята е за мазна към смесена, и точно нея препоръчвам, другите не съм ги пробвала.

# 293
И моята е същата,страхотна е Heart Eyes

# 294
Valneta,  всички. Stuck Out Tongue Winking Eye
В кварталния Дъглас така са ги позиционирали, че още като влезеш и ти правят "Бам!!!"  😁  Сложени всички отворени на една стойка,  светещи лампи над тях и блестят от 5 метра. Heart Eyes Пробвах ги няколко пъти, страхотни са. На всяко ходене, първо през тях минавам. Като магнит ме привличат. Ма не само аз, почти всички жени там се залепват. Като свраките сме. Лъскаво да не видим. Joy
Имам достатъчно хайлатъри и за това се въздържах от покупка. Но гледам, че са пуснали някакви лимитирани мини варианти, та тези дни ще мина да ги видя и може да си взема. Но проблема е, че почти всички ми харесват и ми е трудно си избера само един цвят.  На живо са много, много красиви. Ще пробвам да ги снимам с телефона.
Аз имам Opal, Moonstone и Rose Gold. Rose Gold е уникално красив хайлатър, особено на тен през лятото. Другите два честно казано не ги използвам често, според мен може лесно да се намерят по-евтини подобни.

# 295
  • гр. София
Аз пък точно Opal харесвам. Другият ми любим е Champagne pop. Rose gold е много тъмен и го ползвам само като топър над руж.

# 296
Дами,  Фдт с високо покритие за суха кожа?

# 297
  • гр. София
Пълно покритие за суха кожа май няма, търси средно. Винаги може да се сложи още един слой и да стане пълно.

# 298
Дами,  Фдт с високо покритие за суха кожа?

покритие според количеството капки и на суха кожа ми се стори ОК

# 299
  • гр. София
Бека хайлайтери:

От ляво на дясно:  Pearl, Moonstone, Opal, Champagne Pop, Prosecco Pop, Beach nectar, Rose gold, Champagne dream flashes Bellini, Opal flashes Jade, Blushed cooper

Prismatic Amethyst

Общи условия

Активация на акаунт