Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 521
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Vici75,благодаря!
Тези дни имам пътуване и ще я потърся.Ланком май ще отпадне,искам точно да озарява,да сияе кожата така да се каже Simple Smile

# 271
  • гр. София
Значи определено Becca Backlight priming filter е за теб.

# 272
Шоколадче,разгледах я и май,май ще ми хареса Simple Smile Благодаря и на теб!

# 273
На Бека последно продаваха нещо като мостри край касите в Сефора. Ако можеш пробвай и двете и на Бека и другата която ти споменах.

# 274
Другата седмица ми се очертава да пътувам и ще ги пробвам.После ще пиша.

# 275
Момичета, DW лекият вариант каква покривност има ?

# 276
 Да споделя, че съм много приятно изненадана от Ланком Teint Miracle. Аз не харесвам Ланком и я избягвам като цяло тази марка. Но ФДТ-ът беше на половин цена, покрай следколедните намаления тук и съм чела нелоши ревюта за ФДТ-те на Ланком и трябваше да го взема  Grinning

ФДТ-ът стои много естествено, без никакви пресушавания, набиване в пори и смъкване! Средна до лека покривност, с dewy завършек. Като коприна е за кожата, толкова естествено и красиво стои, като втора кожа.

Ланком  е лично за мен по-добър от много хваления Touch Eclat YSL.
Сравнявам двата, защото те са ми наличните в момента, които ползвам най-често. Дали, защото не улучихме цвета с консултантката и е една идея по-тъмен за моята кожа, но не съм във възторг и вероятно няма да повторя покупката му.

# 277
  • София
  Здравейте! Можете ли да ме посъветвате какъв фон дьо тен ще е подходящ за мен. Имам много чувствителна и суха кожа, в комбинация и с пигментни петна. Искам хем да има добра покривност, хем да е лек и хидратиращ продукт. Взех си мостра на
  Като консистенция ми харесва, харесват ми и блестящите частици, но не мога да нацеля цвета /има само по два - три варианта в магазините/. Не държа да е точно от тази марка, може да е и бюжетен вариант.
  Ако може да ме посъветвате и каква пудра да гледам спрямо харектеристиките на кожата ми. И последен въпрос - С четка или с блендър по-лесно се нанася равномерно фон дьо тен-а на лицето? До този момент не съм използвала такива продукти, но вече е наложително Smirk

# 278
  • гр. София
Погледни Make up for ever Ultra HD, YSl Туш екла, минералният с помпа на МАС, Armani Luminous silk.
Препоръчвам от пудрите за суха кожа МАС Natural skinfinish или Armani Luminous silk powder.
За нанасяне - този тип ФДТ се нанасят чудесно както с бюти блендер така и с четка ( четка за ФДТ на Никс - на дръжката й пише 03 ).

# 279
  • Sofia
Добавям към пудрите за суха кожа и MAC Studio Careblend Pressed Powder  Peace Страхотна за суха кожа!

# 280
  • София
  Много благодаря! Чакам още предложения и ще нападна магазините!

# 281

А каква е цената й?  Rolling Eyes

# 282
  • гр. София

А каква е цената й?  Rolling Eyes

https://www.cultbeauty.co.uk/becca-backlight-priming-filter.html

или има мини к-кт с 2 бази и озаряващият коректор за тъмни кръгове ( над него се нанася и обикновен коректор )

https://www.cultbeauty.co.uk/becca-limited-edition-jet-set-glow- … nd-prime-kit.html

# 283
Shokoladche, благодаря  bouquet Помислих си, че някъде може да я има по-евтина  Mr. Green

Може ли да ми препоръчате ФДТ за нормална към комбинирана кожа, със средна покривност, на по-приемлива цена  Blush

# 284
Продуктите на Becca ги има в Дъглас. Не съм им пробвала фдн-ите, но имат страшни хайлатъри и ружове.

Общи условия

Активация на акаунт