Най-нежните моменти идват с Baby Crema!

• 14 874
  • 166
  •   1
Отговори
# 30
Най-новите с памук още не съм ги ползвала. Бих ги пробвала, за да видя имат ли разлика с другите, които предлага марката.

# 31
  • София
Все още не сме ги използвали, но с удоволствие бих ги пробвала, защото смятам, че ще са нежни към бебешката кожа, а и са без алкохол.

# 32
Най-новите не сме ги използвали още , но определено ще ги пробваме. Страхотно е,че са без алкохол Simple Smile

# 33
Използвала съм ги, доволна съм, без алкохол и почистват нежно кожата.

# 34
Вероятно сме ги използвали, но вече нямам спомен. Толкова много кърпички сме сменили...

# 35
  • Бургас
Точно тези с памук не съм ползвала, но предвид, че са без алкохол и силно абсорбиращи, тук ме спечелихте Simple Smile

# 36
Ползвала съм други продукти на тази марка, харесват ми, затова бих пробвала кърпичките.

# 37
  • София/Севлиево
Новите не съм, но постоянно си взимам от другите.Кутията им е с удобен капак и ароматът ми харесва.Скоро ги привършвам, така че с удоволствие ще купя и от новите кърпички за проба.

# 38
Не съм ползвала новите кърпички, но с удоволствие ще ги пробвам.

# 39
  • софия
Новите кърпички са изключително качествени и бих използвала редовно.

# 40
  • София
Здравейте,не сме използвали точно тези с памук,но от всички други на ''Baby Crema'' сме изключително доволни и само тях ползваме.С удоволствие ще ги пробвам,за мен е важно кърпичките да са без алкохол и с удобен капак.

# 41
Купих 1 пакет и съм.очарована, чногоеми харесаха. Даже смятам да ползвам тях, дано си останат хубави и качествени и занапред. Харесва ми най-вече,че са без алкохол и с капак Simple Smile
Не харесвам мокри кърпи без капак.

# 42
Не, не знаех за тях, но ще го пробвам. Синът ми е на 8 години, но все още използва само и единствено мокри кърпички, има чувствителна кожа и това че са без алкохол е голям плюс.

# 43
Не ги познавам, но бих ги пробвала ако са хубави. Ще следя темата за мнения на тези, които ги ползват, за да преценя дали да ги купя.

# 44
Не сме използвали мокри кърпички Baby Crema с екстракт от памук, но харесваме другите видове мокри кърпички на Baby Crema и съм сигурна, че и тези ще са добри. Ще ги пробваме!

Общи условия

Активация на акаунт