Най-нежните моменти идват с Baby Crema!

• 14 874
  • 166
  •   1
Отговори
# 45
Не съм ги използвала, но със сигурност ще опитам. Най-вече защото са без алкохол и са дерматологично тествани.

# 46
  • София
Все още не съм ги ползвала, но съм ползвала други Ваши кърпички и съм доволна. Бих си купила тези. Предполагам са нежни на допир и хидратиращи за кожата.

# 47
Още не сме ги използвали. Надявам се скоро да ги открия в магазините и да ги купя =)

# 48
  • Бургас
Напишете като коментар своя отговор на въпроса: познавате ли най-новите ни влажни кърпички Baby Crema с екстракт от памук? Използвали ли сте ги и защо бихте избрали именно тях? - Не ги познавам, защото предпочитам простото миене с вода и хубав сапун вместо използването на мокри кърпички. Ползвала съм други кърпички със същата марка и съм доволна. Бих опитала и тези, има случаи, в които, когато човек няма достъп до вода и сапун, са необходими Simple Smile

# 49
  • Elhovo
Не съм ползвала новите, защото все още не съм ги виждала, в нашия град е трудно да си купиш нещо ново, но ползвам кърпичките ви с екстракт от лайка. От тях съм много доволна, защото аромата е ненатрапчив и не са така мокри, а съвсем умерено. Харесва ми и това ,че не се пенят като се ползват. Видя ли новите,ще ги пробвам непременно.

# 50
  • Монтана
Използвам старите. Бих пробвала и новите с памук.

# 51
  • Пловдив
Не съм пробвала още новите кърпички, но бих купила за проба.
Важно за мен при избора на мокри кърпи за детето е да не съдържат алкохол и да са меки и нежни към кожата.

# 52
Кърпичките са страхотни,ползжаме ги ежедневно

# 53
  • При децата ми
Все още не съм ги използвала тези кърпички, но продукти на марката съм ползвала и съм оставала доволна. Ползвала съм кърпичките с лайка и ми харесаха.

# 54
Ползвахме ги и много ни харесаха!

# 55
Другите разновидности на кърпичките Baby Crema съм пробвала и съм доволна. Новите все още не съм, но днес имам път към Дм и ще взема да ги пробваме.

# 56
Не сме ползвали новите кърпички с екстракт от памук, обикновено избирам тези с лайка, заради успокояващо и действие, но следващия път ще пробвам новите.

# 57
  • Горна Оряховица
все още не! бих ги пробвала защото ми изглежда, че ще бъдат много мекички и нежни Simple Smile

# 58
  • sofia
Познавам кърпичките, използвах ги и бих си купила отново, заради аромата им и заради марката, харесвам продуктите ви.

# 59
Не съм ползвала новите ви кърпички.Но сме ваши дългогодишни клиенти покрай двете ни деца и вашите мокри кърпички са най-сполучливите като съотношение цена-качество.

Общи условия

Активация на акаунт