Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 558
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 120
И от мен глас за оптиката на съфорумка, пусто името ми изскочи от главата. Имам я във фейса, ще ровна.

рая, щом си ти е личен избор и ти харесва, няма никакво значение къде живееш и работиш. Simple Smile

На мен желанието ми да обикалям, да се местя и т.н. дойде на такъв етап, в който ми е много трудно да го правя. Но...винаги се намира начин и използвам всяка една възможност.
Живот в друга страна, макар и за година, и без задължението да работиш...е нещо чудесно. Стига да можеш да си го организираш, а не да драматизираш до безкрай.

# 121
  • София
Сесили, сетих се за коя потребителка говориш, но не знам как се казва оптиката ѝ.
Моля те като имаш време да я потърсиш.

# 122
Цвете, намерих я. Това е името във фейса, но предполагам ще излезе и в Гугъл.
Оптичен Център "Optic Gallery"

# 123
Аз съм си номад по природа и душа, ама на моменти липсва.
Гадното е че си изкаран от зоната си на комфорт. Години наред ми трябваха за да покажа на съпруга ми сериозни доводи защо трябва да се приберем....сега ме е страх.
Но пък опита да си видял различни светове, е просто неоценим.

# 124
  • София
Цвете, намерих я. Това е името във фейса, но предполагам ще излезе и в Гугъл.
Оптичен Център "Optic Gallery"

Тенк ю!   bouquet Дори намерих, че се намира на прилично разстояние от нас!

# 125
Аз днес открих празничиния сезон с рожденния ден на дъщерята. После идва кратко затишие откъм празници, но не и откъм плануване, защото цялата рода чака аз да измисля, купя и опаковам подаръците за децата за Коледа, а синът ми след това е и именик, та неговите трябва да са х 2. И аз очаквам черните петъци в Хиполенд и Комсед, че намаленията се отразяват добре на пенсионерските бюджети, и не само. Установявам, че ми е еднакво трудно да измисля  и детските и възрастните подаръци. Напоследък минавам с номера снимки на децата от изминалата година - на това винаги се радват.
Иначе таз година обмислям вариант за голяма коледна елха, но все още не съм сигурна дали ще мога да я опазя. Досега слагах среден размер върху по-ниската част от секцията, та да е по-защитена. Така или иначе стъклените играчките останали от нашето с на мъжа ми детство не ползвам все още за по-сигрно.

# 126
Ох, петъчно ми е на мен, щото утре съм отпуска  Wink

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22894381_792650280 … b&oe=5AA7D193

# 127
Проблемче. Всички кифлички поискаха да гледаме Thor с батковците, вместо планирания My Little Pony.  Туй то. Гледаме вече.

# 128
Благодаря за темата! Подаръци, чак другия месец. Много ми е рано още.

# 129
Благодаря за темата Лили bouquet.

Стиснати палци за всички, на които е нужно fingerscrossed.

Обичам Коледа. Това май е любимият ми празник, наред с всичката му дандания и шарения. Но ми е още рано да се подготвям за него. Първо имам двама рожденика в семейството плюс една от приятелките ми. След това си имаме именик, та горе-долу тогава започвам с украси и приготовления. За сега само мисля на какъв цвят украса да заложа тази година, та да реша бялата или зелената елха ще вадя. Върти ми се идея за нещо в брикаво, шоколадово, златисто, но ще видя дали ще открия точно цветовете, които са ми в главата.

# 130
  • Варна
И аз обожавам Коледа. Обикновено украса вкъщи и на работа слагам веднага след Никулден. Седи до средата на януари поне и ми пълни очите.

Тая година подарък само за дъщерята. Личните ми финанси са в пълен колапс и това е.

# 131
rire, да е здрава и щастлива дъщеря ти.

# 132
rire да е жива и здрава щерката!
На колко става?

# 133
Моята украса е стандартна- червено, зелено, сребристо и златисто.

Една година експериментирах с лилаво, много красиво се получи, но децата казаха, че не им е коледно.

rire, честито и от мен, да ти е жива, здрава и с късмет!

# 134
Вкъщи обикновено децата украсяват елхата, та...става чуден кич. Simple Smile Те си избират играчките и има от всичко.

Измислих подаръците за шефовете, малко не съм съгласна с 1-2идеи на колежките, но...съм склонна на компромис. Simple Smile

Сега трябва и за 4ри колежки да измисля по нещо дребно до към 20тина лева, такава традиция имат.

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 16:24 от Sesylle

Общи условия

Активация на акаунт