Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 547
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 550
Трънче Simple Smile, не те е срам!!!
При нас и малко по-на юг е валидно, че поли се носят, за да не чуват овцете свалянето на ципа.

# 5 551
  • дядовата ръкавичка
Честит рожден ден, Мърче! Здрава, щастлива, обичана и все така уважавана от колегите да си!

От всички периоди, свързани с децата, сякаш най-харесвах да съм бременна. Хем в теб расте живот, хем не изисква никакви грижи  Simple Smile

Хубава новина Мари! Явно много силно го искаш!
Плевенското село на баба и дядо се промени към лошо последните години. Не знам откъде наизлазиха тези цигански орди, но са преобладаващия етнос и не са никак безобидни.

# 5 552
И последния братовчед ми писа, че е съгласен да ми продаде дела си в селската къща. Почваме яко да затягаме коланите. Уж още една година щеше да ни е тежко,а сега си удължаваме периода с още една година. Поне с ММ сме на мнение, че си заслужава! Хора, радостна съм!

Мари, сега пък аз се просълзих Hug Hug Hug

Много, много се радвам!Нека това да е един прекрасен подарък, който ще си направите!

# 5 553
  • София
Мари, две години нищо не са! Честито.  Hug

Като стана дума за портенето на семейни тайни от страна на децата в градината, мисля, че не е толкова драматично, колкото обратното. Голяма част от градинските учителки са клюкарки, някои са блестящи в тази дисциплина. Още в началото, когато Кати беше първа група, деликатно намекнах на едната госпожа, че детето ми всичко вижда, чува и запомня. Просто да внимават какво ще приказват и правят.  Wink Въпреки това много пъти детето ми е снасяло не дотам приятно инфо.

# 5 554
  • постоянно
Трънче ,
 ах ти мискинка такава  Crazy Crazy

Миднайт ти ли прави днес супа ? Някой писа по-рано за супа с нещо , което не съм чувала като дума  Mr. Green

Сърби ме лявата ръка - трябва на вземане да е , че не ми остана какво да давам този месец с тези Коледни подаръци и почивки hahaha

# 5 555
  • някъде ... тук ...
Бъни, пробвай всичко. Все нещо ще проработи.
Навремето купихме кучегон на големия синковец. Носеше го за кураж и мисля, че не го е и ползвал. Психолог не сме ползвали. Баба му го води на баячка, но нямаше ефект. Накрая с кучегона в джоба придоби смелост. Така или иначе, отдавна неистовият страх го няма. Преди две седмици даже ходи да пази брат си от едни селски кучета около входа на Крушунските водопади, а малкият няма страх по принцип.

# 5 556
  • София
Трънче съсипваш ме с тия емотикони.
Да супа с челядинки - много вкусни гъби.Simple Smile

# 5 557
Мари, две години са нищо пред тези, които ви чакат за напред във вашето си местенце.
Над 20 години затягахме коланите и чак сега можем да си поемем въздух. Но пък удоволствието, че виждаш резултата от лишенията си заслужава.

И аз имах страх от кучета. Хапало ме е като дете. Преодолях го чак, когато взехме куче на децата. Донесоха ни една пухкава топчица и докато то растеше моят страх изчезваше.

Бъни, и аз като другите  съм на мнение, че нищо не пречи да го заведеш при някоя баячка. Понякога има неща, които никаква логика не може да обясни, но помагат.
Скрит текст:
Синът на 1г. и 8м. още не беше проходил. Като се държи за някой или за нещо няма проблем. Давали сме му молив в ръката и той си мисли, че се държи за нещо и ходи. В момента, в който изтърве молива и си сяда на дупето. Майка ми го беше завела скришно от мен да му леят куршум и след 2-3 дена вече ходеше без никакви притеснения. А като ми даде "куршума" на него се виждаше едно сплескано детско личице. Бабата беше казала, че малкият е паднал някога по лице и се е уплашил и за това не прохожда. Вярно ли е, не е ли... не знам, но е факт.

# 5 558
Прави сте. Само две години....

# 5 559
Мари, две години нищо не са! Честито.  Hug

Като стана дума за портенето на семейни тайни от страна на децата в градината, мисля, че не е толкова драматично, колкото обратното. Голяма част от градинските учителки са клюкарки, някои са блестящи в тази дисциплина. Още в началото, когато Кати беше първа група, деликатно намекнах на едната госпожа, че детето ми всичко вижда, чува и запомня. Просто да внимават какво ще приказват и правят.  Wink Въпреки това много пъти детето ми е снасяло не дотам приятно инфо.
Има го и обратното, всичко чуто в къщи се занася на учителките.
Миналата година, на училищната екскурзия бях свидетел как едно от децата ( на 6) "донесе" всичко на учителката. Ставаше дума за сватба на някакви роднини....ама в подробности, кой какво казал

Браво Мари, какво са 2 години.

# 5 560
  • Бургас
Привет момичета!
Мър,честита да си! Здрава,щастлива и обичана! Носиш си най-хубавият подарък!
Мари,честито! Сигурна съм,че си щастлива! И аз чакам този момент!
Сбъдваща,разкошни звездички! Имаш огромен талант и златни ръце! Евала! Показвай ни по-често твоите красоти!
Малката Елени е един прекрасен бонбон! Нека и здрава и все така усмихната на мама и тати! И на бати! Моя големия беше така с дребното. Преди да тръгне на градина винаги го целуваше и милваше,след като се прибере,веднага се лепваше за него! Много,много мила картинка са тези моменти!
Бъни,заведи детето при някоя баба да му бае! Това помага,сигурна съм! И задължително отиди в църква и искай да му се чете Киприяновата молитва! Дори и ти можеш да му я четеш преди да заспи! Пожелавам ви бързо преодоляване на страха!

За смените на училище-моя е бил и в двете смени. И първа и втора,сменяха ги всеки месец. Но сега в новото училище са само първа смяна,от 8 ч. Следобед е занималнята. Много по хубаво е така! Сутрин,в нормално часово време,човек е най-концентриран! Втората смяна трябва да отпадне завинаги!

# 5 561
Мър, честит рожден ден! Здраве и любов по много!

Миднайт, да ви е жива и здрава сладурка!

Яна като спомена за даряването на храни, ме подсети че липсват пресни продукти и плодове и зеленчуци и те първо свършват. Обикновено хората даряват сухи продукти и консерви, а хората които имат нужда се радват на пресните такива.

# 5 562
https://www.youtube.com/watch?v=XW076JACTNY&list=RDTVdGy9ZboL4&index=23

Да ни е горещ уикенда!

Скрит текст:
Моят определено ще Е!Любимият се завърна с наето камионче и смята утре да изхвърля всичко от мазето + някои неща от жилището.WTF?! 

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 17:16 от Малко Трънче

# 5 563
  • Germany
Честито Мари! Със смях и любов да е пълна къщата!
Бъни и аз бих пробвала всичко за да помогна на детето да преодолее страха. Водили са ме, като дете на баячка и майка ми твърдеше, че е помогнало, но аз реално спомен нямам. Сега с тия боледувания и притеснения съвсем бях изперкала и почнах да се чудя дали някой нещо не ни урочаса, завиди и т.н. и се чудех дали да не търся в БГ някоя баба дето уж разбира от такива неща, но май просто ще отида на църква.

# 5 564
Мария, радвам се, че развоят на нещата е ок за вас, макар и да предполага малко свиване на коланите!
По темата от няколко дни - все още не мога да се примиря, че свекърва ми продаде на безценица една селска къща, в която смятах да остареем...ако беше казала, ние щяхме да дадем парите.
Скоро разбрах, че е съборена. Продължаваме напред. На друго място ще правя градинка с цветя и ще садя домати.
Не съм ви казвала, че това ми е хоби. Велико удоволствие ми е да засадя семена и да ги отглеждам от ранна пролет до късна есен, било то цветя или зеленчуци.
При мен много каране в пороите днес.
Напрегнах се!
Честита петък вечер, наздраве коя когато успее!

Общи условия

Активация на акаунт