Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 536
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 5 565
  • Sofia
Трънче ,
 ах ти мискинка такава  Crazy Crazy
Сърби ме лявата ръка - трябва на вземане да е , че не ми остана какво да давам този месец с тези Коледни подаръци и почивки hahaha
hahaha за мискинката, че ми го припомни тоя лаф  Hug- мискинин и мискинка  Laughing.
Купи ли билетите за концерт за ТМ?
Мари,честито  Peace.

# 5 566
  • Някъде там
Както във всички професии и сред учителите има такива, които си вършат чудесно работата и са прекрасни преподаватели, както и хора, на които мястото им не е там.
Не виждам полза някой тук да се засяга.

Съгласна на сто процента.Навсякъде хората са си хора,независимо от професията.И във всяка институция или група като цяло може да има такива които не им е мястото там.
Яна при нас времето днес е пролетно и това веле най-подходящия момент.Изчистих цялата къща с помощта на децата и мама.Украсихме прозорците и на вън по кипарисите сложих .Утре ще продължим с другото.
Мария много се радвам за теб.И аз бих направила всичко възможно да не продавам.
Бъни,действай докато е време,че после ще остане за цял живот.Аз съм така с мишките.Мога да получа удър само по телевизора като ги видя.Страха е много коварно нещо.Такива неща винаги са ни помагали на нас.Може да е само от внушение но определено са действали.
Лелеее тези картофи са божествени.Като гледам с каква скорост изчезват от тавата,май и утре ще ги готвя....

# 5 567
Мария, честито. Ще минат като нищо две години. Пък може да спечелите и от тотото Wink.
Трънче, много як виц  Joy Joy Joy

# 5 568
  • постоянно
Трънче ,
 ах ти мискинка такава  Crazy Crazy
Сърби ме лявата ръка - трябва на вземане да е , че не ми остана какво да давам този месец с тези Коледни подаръци и почивки hahaha
hahaha за мискинката, че ми го припомни тоя лаф  Hug- мискинин и мискинка  Laughing.
Купи ли билетите за концерт за ТМ?
Мари,честито  Peace.

Купих , купих и до тоалетната не посмях да отида докато не купих.
ВИП билети на първите осем реда с разни неща подписани от групата и незнам си още какво- викам като ще е гарга да е рошава.  Направих и резервация за хотел в близост  , аз смятам да се разходя из Бирмингам . В неделята ще се разходим и приберем следобеда по живо по здраво. Не е до Май 2018 така , че време много , да сме здрави  Heart Eyes

# 5 569
Малко ми се струва сюреалистично да пишем от телефоните си, съветвайки да ни се лее куршум.
Добре че съм чела Тери Пратчер (повдигната вежда).

# 5 570
  • Euskal Herria
so what?,  такива са изискванията - храните се подреждат в големи контейнери в магазините и след това се отнасят. Затова се дават пакетирани храни - брашно, спагети, макарони, ориз, варива, олио, кафе. Някои купуват и даряват памперси, бебешки храни и др. За улеснение в магазините между щандовете има извадени и палети с дадена стока, обикновено са от по-евтините (най-често е с марката на магазина), за да могат повече хора да дарят. Примерно - 1 кг ориз на Ероски струва 75 цента; буркан леща - 65 цента; спагети - 49 цента и др. Целта е да се съберат повече храни.

Давиз, с удоволствие бих видяла украсата ти.

# 5 571
  • София
Малкия иска  за подарък кукла на Майкъл Джексън:)Simple Smileкъде да му търся това чуди.

# 5 572
Цял ден ви чета и не мога да ви смогна!

Мър, честит рожден ден! Много, много здраве ти желая, другото го носиш в и под сърцето си!

Миднайт, видях Елени, голям е бонбон Heart

Бъни, и аз подкрепям леенето на куршум. Велик скептик съм, но преди няколко години изпитвах панически страх от нещо много конкретно. Позволих да ме заведат при една баба и оловото се оформи точно на нещото, а жената го назова. Аз се вцепих. Подейства ми много успокояващо. Психоложката ми тогава ме посъветва (защото аз с много срам и споделих), че ако трябва и леща да пия, стига да вярвам, че ми помага Simple Smile Страховете наистина са коварно нещо.

Официално се разболявам. Много ме боли гърлото и ме втриса. И официално живея в най-смотания квартал в града - никъде не можах да намеря извара...

Мятам едни свински гърди да се омагьосват във фурната и припадам. Мъжът ми отиде на футбол в тоя дъжд... Луд човечец.

# 5 573
  • София
Моята кръстница лее куршум.искаше и мен да научи, но трябвало преди да дойде първия цикъл, , а мен твърде рано ме изненада.

# 5 574
Приключих и с тортата, уморена съм до смърт. Не стана както го исках, хем беше прост дизайн - торта куб, покрита с квадратчета.  Успяла съм да купя отвратително качество фондан, за нищо не ставаше, половината изхвърлих. Детето си я хареса де, но аз категорично не.

Сипвам си чаша вино и приключвам за днес.

# 5 575
 Яна, тукима същата практика. След наводненията тук си обещах, че ще се включвам като доброволец в каквото мога и когато мога и участвах в няколко точно такива с храна за хранителна банка. От там научих за липсата на пресни продукти. А в контейнерите е безопасно да се даряват ябълки, цитруси, моркови и други кореноплодни, вакумирани меса, колбаси и салати и т.н. Също тези контейнери се проверяват ежедневно и пресните се разпределят веднага за да не се развалят.

# 5 576
Давиз, какви са тия картофки, бързо сподели 😆

# 5 577
  • Sofia
Купих , купих и до тоалетната не посмях да отида докато не купих.
ВИП билети на първите осем реда с разни неща подписани от групата и незнам си още какво- викам като ще е гарга да е рошава.  Направих и резервация за хотел в близост  , аз смятам да се разходя из Бирмингам . В неделята ще се разходим и приберем следобеда по живо по здраво. Не е до Май 2018 така , че време много , да сме здрави  Heart Eyes
Ам'че той семеен тоз подарък,значи  Mr. Green.Късметлия ти е мъжът,Хер  Hug

# 5 578
  • постоянно
Джен ,
 той го осъзнава , милия  Heart Eyes
Навремето като се "вземахме " моята най-добра приятелка му беше казала да ме гледа , че  цитирам " ударил джакпота с човек като мен "   Mr. Green

Щото нали бях направила 2 кила мусака , че остана  след 2 дни ядене , та вземах я сложих в кофички и бум във фризера . Ами така де, аман от правежи - два дни не ядяли едно и също.

Сега довечера се чудя като се прибера какво да им правя - лесно , здравословни и набързо ? Давайте идеи , плииз  #Crazy

# 5 579
  • Sofia
Джен ,
 той го осъзнава , милия  Heart Eyes
Навремето като се "вземахме " моята най-добра приятелка му беше казала да ме гледа , че  цитирам " ударил джакпота с човек като мен "   Mr. Green
умря циганката  Laughing  Hug
за вечеря-мЕтни едно домашно КФС  chef

Общи условия

Активация на акаунт