Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 637
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 345
Еее, как може да го наречеш "подарък" пред нас?
Казвай какво е?

# 346
  • Пловдив
Аз варя сладко. От дюли. Естествено собствена рецепта.

# 347
  • дядовата ръкавичка
Рая, чудесно те разбирам ... тези деца все да ги мислиш. Важното е, че няма нищо притеснително при девойката.
На моята щерка така и не намериха обяснение за липсата на цикъл, остава да чакаме.
Обаче, успя да изманипулира баща си и днес се обзаведе с мечтаното куче. Страхотен сладур, бебе каракачанка на 2.5 месеца. Неприятното е, че доайенът-куч вкъщи не се спогажда с новото попълнение, лае лошо и иска да го изяде. Не знам как да го превъзпитаме. Някой има ли подобен опит?

# 348

Майка прави страхотно желе от дюли. Мммм.
Айяла, снимка на куч моля. Сигурно е много сладко ☺

Мари, часовник е, много хубав и нежен, харесва ми 😊

# 349
Рая, абсолютно нищо не зная за това заболяване.Но работя с колежка, която го има. Тя е на повече от 60 г. жизнена, енергична и добре изглеждаща. Има две деца и две внучета, има нормален начин на живот, отвреме на време ходи да си прави изследвания, пие си някакви неща, доколкото зная предимно калций, пътува, купонясва, работи.Всичко и е повече наред от много на възрастта и.

# 350
Руми, честито! Simple Smile Обичам часовници!

# 351
  • дядовата ръкавичка
Руми, ще пробвам утре, че  куч вече спи с щерката в нейната стая. А и не съм публикувала снимки тук  Embarassed, дано се справя  Simple Smile
Хубав подарък  Simple Smile

# 352
Мерси.
А как ще се казва сладура?
Малеее, представям си колко е сладко.

# 353
  • Sofia
Руми, помня миналогодишният ти подарък (фотоепилаторът?) (БоШке,какви неща помня  bowuu,жена без работа  Whistling) И аз обичам часовници,сменям ги според цветовете и сезона  Crazy.
Надрусах една тенджера пълнозърнести фусили с доматен сос.Бая ми хартисаха.Или много сготвих, или са гадни  hahaha.Синковецът преглъща,преглъща,изяде си краставицата и се оттегли  newsm78 Crossing Arms.Снощното Хепи не му се опря,днес бил преял  Thinking,поне е тактичен  Heart Eyes.Съмнителна е тая работа (направо си е ясна,всъщност) и НЕпохвална за моите кулинарни постижения  Joy.
Ще ви държа в течение за хранителния режим при Хашимото.  Peace
Измих си косата посред нощ, смятам и да я изправя  Crazy.
Утре ми стартира курсът по английски,да съм 'убавица  Flutter.
Галенна,добре дошла си  Peace.Винаги приемаме свежи попълнения  Hug

# 354
  • Пловдив
Майка прави страхотно желе от дюли. Мммм.
Не е желе, сладко е. С парченца плод.

# 355
  • дядовата ръкавичка
Мерси.
А как ще се казва сладура?
Малеее, представям си колко е сладко.

Няма си име все още. Приемаме предложения  Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 22:22 от Айяла

# 356
  • Euskal Herria
Мъжко? Женско?
Ще чакам и аз снимка.

Руми, честито!

# 357
  • постоянно
На Янтра - завиждам . Така искам и аз сладко от дюли . 😜
Боли ме мъдрец , стискайте палци да мине , че само при мисълта за зъболекар и ме втриса .
😳

# 358
Животът е изключително несправедлив. Може ли в Събота да се събудя в 4:45.

Опитах се да заспя, ама не стана и пуснах пералня Sad. Даже кучето още си спи блаженно.

# 359
  • Euskal Herria
Е, не се оплаквай де, аз обикновено по това време си лягам. Wink  Преди си имахме нощна смяна, ама сега - никой. Май само аз останах от совите Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт