Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 658
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 420
DжеНа, седни си в киното и цъкай телефона в сайтовете за пазаруване. Така всички ще са доволни!

# 421
  • Sofia
DжеНа, седни си в киното и цъкай телефона в сайтовете за пазаруване. Така всички ще са доволни!
Mr. Green niiice, ама ще ме изловят като зацъкат СМСи от банката,че са похарчени еди-си-колко пари от сметката  Whistling
Ех, като е Задушница, май не се шета и пере,а? Аз пък сутринта пуснах една пералня  newsm78. МИ,с малко дете съм  Whistling-може,значи.
Зарязах фотоепилацията и май е време да я подновя  ooooh!,хич не ми се занимава.Козметичката категорично каза да не ползвам епилатор преди това,а само депилатоар/бръснене.Аз пък си ма'ах с епилатора и се жаля,че няма файда  Thinking

# 422
Не само с лаптопите не ми върви Джена Mr. Green

Абе яко се сдухах. Пак трябва да взимам нов, пак преинсталация на всичко и така.
Сипах си малко вино. Ще го изпия и си лягам, че не съм яла от вчера на обяд и ще ме хване.

# 423
Не само с лаптопите не ми върви Джена Mr. Green

Абе яко се сдухах. Пак трябва да взимам нов, пак преинсталация на всичко и така.
Сипах си малко вино. Ще го изпия и си лягам, че не съм яла от вчера на обяд и ще ме хване.

Ей за това вече ще се пердашим.
Поне една салата си направи, недей да си правиш експерименти.

# 424
  • София
На мен пък май батерията на телефона ми заминава. Не е нормално сутринта да го взема на 100%, да седи маса време на самолетен режим, където нищо не харчи и в 3 следобед да е на 20 %?! Ама той моя не си знае годините де, какво искам и аз...

# 425
Руми, нямам сили, а и не ми се яде.
Дано поне заслабна Simple Smile.
За утре съм си приготвила един бонбон, за да не се гътна Simple Smile

# 426
Mr. Green niiice, ама ще ме изловят като зацъкат СМСи от банката,че са похарчени еди-си-колко пари от сметката  Whistling
Нали не ти работи звука на телефона? А и ТМ иска да отидете заедно на кино, а не те е задължил да гледаш филм. На му троши хатъра.

# 427

Ех, като е Задушница, май не се шета и пере,а?

Епа казвайте ги тия неща преди да излижа къщата де..
Боядисах се и си лягам аз!

Даун, ще се пердашим! Да се стягаш!

# 428

Даун, не е ли в гаранция лаптопа? Искай си рефънд и обезщетение. Много неприятно!

Сбъдваща, браво за победата!  bouquet

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 15:16 от Анонимен

# 429
Страхотна снежна гледка, Контеса! Но само да я гледаш, да не си навън в такова време. Нито да чистиш сняг.

# 430
Цвети, съгласна съм! От прозорците и на топло е страхотно да се сипе снежец и чашата с кафето да дими в безвремие, но ако се излиза е друга бира Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 15:15 от Анонимен

# 431
  • София
Едното ми коледниче яко е напъпило и скоро цветовете ще се отворят. Не искам зима Sad

# 432
  • ту тук, ту там
Исках да ви покажа тортата за семейното ни събиране днес (онази, заради която се тръшках и тюхках преди месец тук), но функцията за качване била временно недостъпна! 🙄

И аз не искам зима, макар че не бива да го казвам, защото сме зависими от хубава снежна зима!

# 433
  • Ямбол
И моето коледниче се стяга да цъфти.
Запалих парното, нищо че съм сама в момента. Днес беше топло, но като се скри слънцето, започна да реже студът.

# 434
  • София
И ние пуснахме парното. Нещо обаче трябва да му се види регулацията, защото за половин час направи сауна в нас, прекалено силно е.

Контесо, при вас климатът ми е много странен. Ако не греша, си споделяла и за големи жеги. Та за два месеца да стане от +35 на -20, кофти работа.

Общи условия

Активация на акаунт