Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между стандартното и груповото членство в WIZZ Discount Club?
Какви са промените в таксите за багаж при Wizz Air?
Какви са правилата за течности в ръчния багаж при пътуване с Wizz Air?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между стандартното и груповото членство в WIZZ Discount Club?
Стандартното членство в WIZZ Discount Club позволява пътуване на 1+1 с отстъпка от 20лв. за цени над 39,99лв. и от 10лв. за всеки голям и чекира багаж. Груповото членство позволява пътуване на 1+5 със същите отстъпки като стандартното членство, но има възможност за промяна на членството срещу допълнително заплащане.
-
Какви са промените в таксите за багаж при Wizz Air?
-
Какви са правилата за течности в ръчния багаж при пътуване с Wizz Air?
Течностите трябва да се съхраняват в прозрачен, затворен плик с максимален обем 1 литър. Всеки пътник има право на един такъв плик, съдържащ течности с общ обем не повече от 100 ml. Тези пликове могат да бъдат закупени на различни места, включително летище София, където обикновено се предлагат безплатни пликове.
-
Какви са новите разпоредби за регистриран багаж на Wizz Air?
-
Как мога да избера място в самолет, когато резервирам с WIZZ AIR?
До скоро не ми искаха разрешение за пътуване на детето/ние винаги летим,незнам как е при сухопътни граници/,защото показвах зелените карти.Обаче след лятната ваканция за малко да ми вземат оригинала на разрешението,защото бях забравила да направя копие.Просто мин аот тях,но казаха да не забравям да го нося следващия път. И аз си ги нося-имам една папка за пътуване и те си стоят там,само я взимам