Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 462
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Синурела ми изписаха на мен. Сутрин и вечер по едно впръскване във всяка ноздра.
И аз съм с този спрей,днес ми е 8 ден.Аз го почнах от първия ден на М,ти от кой ден го почна.

# 481
  • На остров
Една седмица преди МЦ. На 24 декември го почнах на 31 чакам мц, ако всичко е наред в края на януари ще е пункция и трансфер.
На теб кой опит ти е това?
Съвсем заедно вървим само няколко дена разлика.

# 482
Една седмица преди МЦ. На 24 декември го почнах на 31 чакам мц, ако всичко е наред в края на януари ще е пункция и трансфер.
На теб кой опит ти е това?
Съвсем заедно вървим само няколко дена разлика.
Ние за първи път ще правим ин витро,малко ми в притеснено.В упътването пише или от 21 ден ( както при теб)или от 2 ден на М.
А при мен от първия ден на М.
Аз на първи януари трябва да сложа Елонва 150 и чак на 6.01 преглед.Това за къс протокол ли се смята?

# 483
  • София
Щом е от първи-втори ден на цикъла, е къс протокол. Дълъг е когато се започва от предишен месец.
Стискам ви палци!

# 484
Пожелавам успех на всички момичета в процедура!

# 485
Благодаря,успех на всички и от мен.
Момичета нормално ли е осми ден вече от цикъла да ми зацапва много леко едно такова светло бледо кафеникаво,стимулацията я започнахме от първия ден.Моят цикъл е 5 дни.На някоя от вас случвало ли се е?

# 486
Здравейте, момичета! Hug Успех ви желая, Две в едно, bubanka75! Hug Стискам ви палци! Hug Аз съм много спокойна, защото съм приела поражението, така да се каже, даже мисля вече за следващ опит, повече се притеснявам за мъжа ми, че той е много обнадежден и много ще се разочарова. bubanka75, и при мен има леко кафяво, а трябваше вече да ми е свършило, коремът ми е подут леко, чувствам се така, сякаш ще ми идва. А за спрей за стимулация - за пръв път чувам.

# 487
Сиси, до къде стигнахте със стимулацията? Мнението на доктора какво е?

# 488
Здравейте, момичета! Hug Успех ви желая, Две в едно, bubanka75! Hug Стискам ви палци! Hug Аз съм много спокойна, защото съм приела поражението, така да се каже, даже мисля вече за следващ опит, повече се притеснявам за мъжа ми, че той е много обнадежден и много ще се разочарова. bubanka75, и при мен има леко кафяво, а трябваше вече да ми е свършило, коремът ми е подут леко, чувствам се така, сякаш ще ми идва. А за спрей за стимулация - за пръв път чувам.
На мен нищо друго ми няма,само това леко зацапване.Сиси,този спрей е по скоро за да се уравновесят хормоните и да се,,приспят"астралните фоликули.Той дава сигнал на хипофизата,която от само себе си сигнализира на яйчниците да отложат овулирането.За да могат после след инжекцията, която всъщност е стимулацията,да могат едновременно да нараснат астр.фоликули.Ех, ама го обясних и аз...В общи линии това е действието на синарел-спрей.Странични ефекти почти няма от него.

# 489
Бубанка, добре си обяснила действието на естрогена в дълъг протокол, но ме разсмя с тези астрални фоликули. Ха! Казват се антрални Wink. Макар че, от тях често излизат астрални близнаци Wink

# 490
Бубанка, добре си обяснила действието на естрогена в дълъг протокол, но ме разсмя с тези астрални фоликули. Ха! Казват се антрални Wink. Макар че, от тях често излизат астрални близнаци Wink
Хихи,че и на два пъти съм написала,,астрални".Честно казано много не съм наясно, но се мъча буквално да го преведа на български.
Аз и на близнаци съм на навита де,хи хи

# 491
Пожелавам ти поне две двойки астрални близнаци и много повече антрални фоликули.

# 492
Добър ден момичета.Днес е 11 днен след ембрио трансфера ми,спродед вас мога ли да си направя тес за бременнос на 31 декември или да изчакам до определената ми дата 4 януари за кръвен и уринен тест при гинеколожката ми?

# 493
Още днес всякакъв тест ще покаже.Твоите са бластоцисти, а моите бяха 3-дневни и на 10-ти ден имах втора черта .Успех!

# 494
Прави! Ще покаже ! Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт