Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 519
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Германия
Не е евтино, но толкова варират в чужбина процедурите с ДЯ. Проучвам клиниките, че като се проваля сега, да съм ориентирам къде да продължа. Благодаря ти! Много късмет ти желая! Hug

Sisi345 Тук в Германия лекарите препоръчват инвитро с ДЯ в Чехия или Украйна.  В немските форуми чета, че в Украйна цените са по-ниски.

# 466
Благодаря, Лъки! Като дойде на дневен ред, ще реша, но Украйна отсега отпада. Успех ти желая! Hug

# 467
Момичета, утре сутринта ще пътувам за Турция. Весела Коледа ви желая! Hug Дано през новата година да сбъднете всичките си мечти! Много щастие и късмет ви желая от сърце! Hug

# 468
sisi345, успех и дано ни споделяш хубави новини от там! Hug

# 469
Благодаря, мила! Hearts

# 470
Щастлива Кокеда Sisi😊и дано да се върнеш с добри новини.

# 471
Много ти благодаря! Дано и ти скоро да споделиш добра новина! Hug

# 472
Момичета успех ви желая, дано скоро да сбъднем нашите мечти!
Светли празници, здраве и любов!

# 473
Весели празници и от мен! Нека в тази Свята нощ всяка от нас се помоли както за себе си, така и за
 останалите  момичета,  Бог да чуе нашата обща молитва, и с Негова помощ всички ние да гушнем здрави бебчета през 2018г! Амин!

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 13:14 от puh4e05

# 474
Честита Коледа, момичета! Hug Christmas Tree Бъдете живи и здрави! Flowers Four Leaf Clover Новините не са много хубави, то няма и как да са де, имам само 1 фоликул, вижда се нещо и в другия яйчник, но не е сигурен докторът дали е фоликул, 3 ден от МЦ ми е днес. Започнах процедура. Стимулацията ми засега е: гонал 150 - 1 на ден + хапчета фемара от 2,5 мг - 2 на ден. Не разбирам много, но мисля, че е лека стимулация.

# 475
Сиси, успех! Нали знаеш, че ти трябва само една качествена яйцеклетка! Стимулацията  ти наистина е лека.Аз бях с 300 гонал+фемара.Може пък от това да са се скапали яйцеклетките ми, кой знае? Явно Карликая има нещо наум за теб.

# 476
Много ти благодаря, Пухче! Hug Така е, то човек, ако знае... Ами нищо не каза, даже и за стратегия, аз също не питах, но беше много уверен, като каза, че трябва да започнем, и аз му се доверих. Иначе аз не очаквам нищо Smiley

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 20:34 от sisi345

# 477
  • На остров
Изпуснала съм темата и се чудя защо никой не пише.
Аз започнах с спрея от вчера. Дълъг протокол. Има ли още някой в процедура?

# 478
Изпуснала съм темата и се чудя защо никой не пише.
Аз започнах с спрея от вчера. Дълъг протокол. Има ли още някой в процедура?
Успех! Мисля, че Сиси в момента е. Чакаме да дойде да каже как е минало. А какъв е спрея за дълъг протокол?

# 479
  • На остров
Синурела ми изписаха на мен. Сутрин и вечер по едно впръскване във всяка ноздра.

Общи условия

Активация на акаунт