Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 86 679
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
нещо не вярвам аз, само за пример:

Скрит текст:
МБАЛ за женско здраве "Надежда", София

Процент на ражданията от циклите – 31.2

Процент на ражданията от процедурите – 34.4

извършени цикли 32

извършени процедури 29

брой клинични бременности 14

брой раждания 10

брой родени деца 13

там на ден процедурите са по толкова, не за година.

# 226
нещо не вярвам аз, само за пример:

Скрит текст:
МБАЛ за женско здраве "Надежда", София

Процент на ражданията от циклите – 31.2

Процент на ражданията от процедурите – 34.4

извършени цикли 32

извършени процедури 29

брой клинични бременности 14

брой раждания 10

брой родени деца 13

там на ден процедурите са по толкова, не за година.

Погледни по-надолу, Надежда фигурира с 2 имена

# 227
[/Благодаря за статията.

# 228
Здравейте, много се впечатлих от една статия и реших да я споделя с вас. Ето го линка (става въпрос за успеваемостта на ин витро клиниките от 2015 г. направо съм шокирана.)
https://clinica.bg/1933-%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0 … D1%82%D1%80%D0%BE

Нещо никак не ми се връзва особено за клиника Надежда.

# 229
Надежда : 34.4%+20.1% е това,което виждам аз,ако не греша.Много или малко ви се струва?

# 230
Надежда : 34.4%+20.1% е това,което виждам аз,ако не греша.Много или малко ви се струва?

Според мен не са реални,много повече пациенти и процедури имат.

# 231
  • София
мда, и аз в бройката се усъмних.
там на ден се правят между 25-30 пункции.

ама в такива статистики има и друго, не е важно какъв е процента, а с какви фактори и възрасти са пациентите.
25г с тубарен фактор и аз мога да ги обслужа, само един ембриолог ми трябва, че не боравя добре с микроскоп  Crazy

# 232
 За Надежда виждам две статистики. Една за МБАЛ Надежда и една за Надежда Репродуктив по-долу.

# 233
Все пак се получава някаква представа. Но като цяло средната успеваемост не е добре.

# 234
Наистина доста ниска средна успеваемост. Добре би било да я дадат разбита по възрастови групи.
Все пак също така технологиите в този сектор напредват бързо и за последните две години все повече се използват неща като предимплантационна диагностика, както и замразен ембриотрансфер, и двете от които вдигат успеваемостта. Така че дано статистиките за 2016 и 2017 са по-добри.

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 16:12 от elenna

# 235
Много интересна статистика наистина. Излиза, че клиника Надежда е най-голямата (с най-много процедури). После е Щеревата с двойно по-малък брой, а броя на лекарите там мисля е 3 пъти повече. Ако греша, моля ме поправете.

До колкото ми е известно в световен мащаб се приема 30% успеваемост от процедура като добра норма, а baby home rate е по-ниско (забравих колко).

Страшно много се учудих на успеваемостта на варненската клиника Радост. Имаше огромен скандал с лекаря и за мен той е много нечестен човек и направо се учудвам на успеваемостта, която постига(?!?), че и все едноплодни бременности (което пък се води пак висок стандарт, т.е. ако има близнаци е малко срам за майстора, защото е рискова бременност).

Лъсна също така и истинската успеваемост на една прехвалена варненска клиника - д-р Александров. В сайта им има стари данни за 50% успеваемост (за 2008, 2009 - 60%, 2010 г). Сега от агенцията излизат данни за 17% и 19%. Що така бе, Миме?

Другите варненски клиники (Давидков, Майчин Дом, Олимед) - те по-голяма трагедия - 12% - 13%.....

Ех, да я имах тази статистика години, години по-рано.

# 236
Моля дайте ми съвет...... коя клиника е най-добра и с най-голяма успеваемост при ин витро процедури .....
 Много благодаря предварително.......

# 237
Anaaa, според данните в статията по-горе, това е клиника Надежда в София.

# 238
Като успеваемост всички са зле

# 239
Ин Витро център Стефанов
Какво ви е мнението за този ин  витро център

Общи условия

Активация на акаунт