Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 76 166
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Цитат
Такива вълни могат ли да се направят и с обикновена маша с щипка, само че навиваш кичура като при шиша? Трябва да пробвам

Точно така. Стават хубави къдрици.

И аз така се правя, щипката даже рядко я позлвам, ако искам буклички примерно.

# 421

Тъй като поста ми е преместен в тази темичка и нищо не се разбира Simple Smile
Това е ,което търся!

https://www.enzo.bg/loreal-professionnel/majirel-boja-za-kosa/#variants

# 422
  • България
Току що ми отговориха и от Енцо,че нямат!
Можело да получат,но не се знае?
Някакви идеи?
Ще съм благодарна, ако някой ми съдейства да я открия!

# 423
Току що ми отговориха и от Енцо,че нямат!
Можело да получат,но не се знае?
Някакви идеи?
Ще съм благодарна, ако някой ми съдейства да я открия!
в Златна рибка я има боята, само не знам кой номер ти трябва
също може и в някой салон да отидеш където работят с марката

# 424
Да покажа с какво ме изненада една от най близките ми приятелки.Знае ,че съм луда фенка на invisibobble и ето Simple Smile)

и детски ,няма разлика с другите освен ,че пише на опаковката kids

в косата стои супер,като бижу Simple Smile

# 425
Чаровна много дя готини. И аз си взех ама от Джъмбо. Досега не съм ги ползвала. Тези откъде са?

# 426
Чаровна много дя готини. И аз си взех ама от Джъмбо. Досега не съм ги ползвала. Тези откъде са?
От Англия Simple Smile
Не знам дали ги има тук всичките.
В ензо и в парфимо знам,че се намират.

# 427
Здравейте! Моля да ми препоръчате олио за коса, което да е подходящо за малко дете. Искам да предпазя косата й, която сега, когато е по- студено сушим със сешоар. Благодаря!

# 428
Теso не виждам за колко е малко детето през мобилната версия ако имаш лентичка , но аз преди ползвах Арганово масло на Наши, като беше съвсем малка на 1-2 години примерно . Скъпо, но много, много икономично. После взех масло от макадамия. Сега вече, когато е почти на 8, ползвам каквото хвана общо взето. Най често едно мастиково олио,  което беше в едно списание.

Поръчах си серума Маракеш за цъфтящи крайща. Мисля че имаше добри отзиви. Взех и шампоана Билка за себорея за малката, докато пристигне Виши.  Тоя черен петък много бави доставките.

В Арлен вече има Пол Мичъл. Приятелка се боядисва с боя на тази марка, много е скъпа, но е много доволна. Предполагам че и другите им продукти са добри.

Ще направя опит да кача косата си. Много си я харесвам след въртящата четка ама как може грам да не се вижда червеното на снимката Flushed

Преди последната снимка си чистих мустака хахахаххаха. И затова така..... Загадъчно Simple Smile))))

# 429
  • Sofia, Bulgaria
Mother, много ми харесва как е станала косата ти. Леко небрежно рошава, една от любимите ми прически.
С червеното е така на снимки, хич не излиза реално и аз не знам защо.
Леле, веднага влизам в Арлен да разгледам боите на Пол Мичел. Любимите ми са. Други техни продукти не съм ползвала, засега.  
Редактирам се. Нещо не видях да има боя на Paul Mitchel в арлен Cry всякакви други продукти, но боя не видях.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 23:45 от NoshtenYastreb

# 430
Ястребче,няма боя .
Има пък други бои аз заглеждам тази на ph отдавна и другата е kleral .
На олиосета ми раздразни скалпя последния пъткато се правих с нея.На люспи се обели.
Изненадващо но шампоана на ORight спря лющенето на скалпа.Другото което забелязах е ,че много бавно ми се омазнява с него косата.Измих се в неделя и вчера се измих кодата пак,не защото беше за миене а по навик.Напряво си откарвам цяла седмица с чиста коса.
Mother за заплетените краища ми амантето не ти ли помага?На мен ми действа като серума за цъфтящи краища(и него ще отстрелям януари заедно с елексира за растеж на кжсата на O right) .Да не се отклонявам.Ми амантето прави връхчетата на косата меки и,супер гладки и не се заплитат.Към него слагам и няколко капки от олиото с кафе което ми е фаворит от всички олиа за коса.
За голямата ми дъщеря използвам олиото на Lakme Deep Care Drops.За малката на 5 не бих сложиля олио за коса.Не искам да и товаря косичката.Използвам единствено и само термозащита.Термозащитата предпазва най добре при използването на сешоар.
ирен22
За ливата боя за коса може да провериш и във фризьорските салони и може да си я вземеш и от там.

# 431
Ястребче, не съм се изразила правилно. Има разни продукти, няма боя, но понеже моя приятелка ползва тяхна боя и е хубава, висок клас боя и мисля че и другите неща може да са хубави

Чаровна, ми не. Крайщата като цяло да, но там отзад е ужас. Просто самия косъм там го определям като силно накъсан от това всекидневно оплитане и теглене и не дори веднага след измиване не стои добре. Мисля да пробвам да отрежа 1-2см?!  То е съвсем долен пласт на косата, отзад на врата.

# 432
Мамче, хубава прическа и цвят. И моето червено на снимки също не е червено, а черно.
На слънце се вижда реалния цвят. Бях се снимала в предни постове да.
 Много ми харесва цвета на една блогърка-Боряна Стефанова. Искам такъв цвят ,доста по-червен е. Дали ще го постигна.?

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 13:30 от Мис Каролин Бингли

# 433
Много хубав цвят, да. Ще взема тия дни да мина пак през фризьорката макар че бях решила да се боядисвам вкъщи и да пестя малко пари Joy

# 434
Работата е там,че не искам да ме.изсветляват допълнително. Искам да поддържам един цвят, в къщи. И да га постигна с постепенно наслагване,а не изсветляване.
Веднъж вече постигна ли желания цвят, не ми пречи да ходя в салон да ми правят  на два месеца.

Общи условия

Активация на акаунт