Счетоводител в нужда се познава 13

• 62 204
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Какво пише в отказа

# 91
Съгласно член 4 Ал. 4от ксо лицата изпълняващи свободна професия ....На основание т3 от допълнителните разпоредби на ксо и чл.40 Ал. 1 парично обезщетение не се изплаща

# 92
  • София
Ако дадете повече подробности и разкажете по-точно случая, може би ще ви бъдем по-полезни. Вие сте самоосигуряващо се лице? В такъв случай плащате ли осигуровки на високия процент, включващ общо заболяване и майчинство?

# 93
Ако дадете повече подробности и разкажете по-точно случая, може би ще ви бъдем по-полезни. Вие сте самоосигуряващо се лице? В такъв случай плащате ли осигуровки на високия процент, включващ общо заболяване и майчинство?
Точно това е проблема че тя е закъсняла да подаде точно тази декларация където е упоменат процента 😢

# 94
  • В полите на Пирин планина
Дори и да не е подадена обр.1, то тя може да се подаде и сега и да се пусне възражение до НОИ.

Последна редакция: нд, 19 ное 2017, 13:58 от Lady Brinne

# 95
Не е подала Д1 за месеца за който се отнасят болничните ли? За кой месец става дума?

# 96
Не е подала Д1 за месеца за който се отнасят болничните ли? За кой месец става дума?
Цитат на: link=topic=1004028.msg35856457
#msg35856457 date=1511092749
Фирмата има дейност от юни и тя не е подала тази декларация

# 97
Дори и да не е подадена обр.1, то тя може да се подаде и сега и да се пусне възражение до НОИ.
Много несериозно те ще приемат ли все пак закъснението е голямо

# 98
Има ли оправия цялата тази каша според вас или просто да пия студена вода Cry

# 99
  • Варна
Аз мисля че  става дума за декл.за започване на дейността, където се пише за кой риск ще се осигурява. Ако изобщо не е подавана, сега може но с глоба. Ако е подадена на ниския процент, до януари 2018 нищо не можете да променяте.

# 100
Аз мисля че  става дума за декл.за започване на дейността, където се пише за кой риск ще се осигурява. Ако изобщо не е подавана, сега може но с глоба. Ако е подадена на ниския процент, до януари 2018 нищо не можете да
точно тази декларация да подала я е преди 2 дни на високия процент сега какво следва нищо не разбирам защо тези хора така правят нали това работят
Благодаря ви за отговорите дано има оправия

# 101

Какво да искам от нея тя ли трябва да обжалва аз ли пфффф намирам се в някакъв порочен кръг

# 102
  • Варна
Ако преди два дни е подадена на високия прицент, а разпореждането е с дата преди това, можете да обжалвате.

# 103
Ама заявяване за високия процент нали има срок 7 дни от започване дейността на СОЛице? Може да се променя само през месец Януари. Щом  не е грешка на НОИ този изпуснат срок, тогава може ли да се обжалва.
Редактирам се: Сега препрочетох и е така, както каза Alexandra.

Последна редакция: нд, 19 ное 2017, 15:00 от kristinia

# 104
Ако преди два дни е подадена на високия прицент, а разпореждането е с дата преди това, можете да обжалвате.
Благодаря дано този път нещата да са ок

Общи условия

Активация на акаунт