Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 56 922
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Crowned, много си ранобудна Wink Нещо не те свърта да лежиш Simple Smile.
Момичета, споделете моля, защото за мен не е съвсем ясно още. Когато пуснете изследвания (и не сте си взели талон за резултат) започвате да звъните на регистратура, за да ви кажат резултатите, до тук добре. След това от къде и как си ги взимате с подпис и печат? Аз поне държа да имам всичко, което пускам. Също, когато сте оставили мейл за получаване на резултати изпращат ли ги без подсещане от ваша страна?

# 76
Ема, от регистратурата си ги взимаш на хартиен носител. Simple Smile
Без подсещане на мен не са ми ги пращали. След подсещане - изключително бързо. Grinning

# 77
а как става онлайн да си видиш резултата,от регистратурата ли ти дават код,парола? Примерно ще пускам микробиология,и нали при тях се остава пробата /поне така 2пъти съм процедирала/ и трябва да си искам нещо код или?

# 78
Картонче с потребителско име и парола дават от манипулационната, поне на мен винаги от там са ми давали и то само когато изследванията са платени, а не по ЗК.
За резултат от МБ винаги съм звъняла да ми се пусне на мейла, понеже пробата ми я взима д-ра, от там аз я оставям на регистратурата и няма как да взема картонче за онлайн проверка, понеже въобще не се минава през манипулационна (където да си вземеш такова).
Аз поне така съм процедирала, вече ако има нещо ново, нека пише който има информация.

# 79
  • pLOVEdiv
Crowned, много си ранобудна Wink Нещо не те свърта да лежиш Simple Smile.Joy
Момичета, споделете моля, защото за мен не е съвсем ясно още. Когато пуснете изследвания (и не сте си взели талон за резултат) започвате да звъните на регистратура, за да ви кажат резултатите, до тук добре. След това от къде и как си ги взимате с подпис и печат? Аз поне държа да имам всичко, което пускам. Също, когато сте оставили мейл за получаване на резултати изпращат ли ги без подсещане от ваша страна?

Няма братче, дупето ме заболя от лежане, по телевизора не дават нищо!!! Зареждам си телефона по 4 пъти на ден, защото му чупя батерията от чопкане! Добре, че сте ти, Жана и Blisss, че да губя по някой час на ден, че иначе не знам. То като нищо не прави човек, не се изморява и не му се и спи хахах
Сега съм предприела нова стратегия, кървенето спря (което ме навежда на мисълта, че не е липса на прогестверон, а вероятно на едно от ембритата не му е било писано) и започнах леки неща да правя... напр. костенурско ходене до аптеката за хапчета - 100 метра за 20 минути! Ииии завъртях една баница, за да имам какво да правя, докато лежа Joy Направих заготовките за вечерята, за да може на ММ после да му е по-лесно и пуснах една пералня(няма да простирам аз).... а още няма 11ч. Astonished Мацки, не е майтап- ставам в 5 и лягам в 20... вече се притеснявам да не са ми объркали годината на раждане и да съм на 60

# 80
Картонче с потребителско име и парола дават от манипулационната, поне на мен винаги от там са ми давали и то само когато изследванията са платени, а не по ЗК.
За резултат от МБ винаги съм звъняла да ми се пусне на мейла, понеже пробата ми я взима д-ра, от там аз я оставям на регистратурата и няма как да взема картонче за онлайн проверка, понеже въобще не се минава през манипулационна (където да си вземеш такова).
Аз поне така съм процедирала, вече ако има нещо ново, нека пише който има информация.
а мейла им го казвам като си остава пробата ли?

# 81
Кокоска, казваш, че искаш резултат по мейл и ти дават да попълниш едно листче с данните си.

# 82
Кокоска, казваш, че искаш резултат по мейл и ти дават да попълниш едно листче с данните си.
мерси Ема

# 83
Crowned, честито и от мен  Hug

# 84
Картонче с потребителско име и парола са ми давали само за кръвни изследвания и хормони.За МБ и разни други са ми казвали ,че не могат да ми дадат,и за тях звъня на регистратурата и питам.От регистратурата винаги можеш да се вземат резултатите (независимо дали от първия или четвъртия етаж),а са ми ги пращали и по имейл като съм им го казвала по телефона и веднага са ми ги пращали.

# 85
Здравейте, момичета!  Днес ме изписаха. Бяха толкова внимателни и грижовни. ... За пореден път съм очарована от персонала. Снощи си беше като на хотел - с изключение на леда, който стоя на корема ми до 12 вечерта, за да се успокоят яйчниците и 18-те мерения на кръвно ... Днес ме изписаха след щателен преглед с ехограф и 2 ПКК. Сутринта ме зарадваха с 19 оплодени яйцеклетки!  Дано се развиват добре и да замразим повечко ... просто този стимулация хич не ми понася и ще е добре да си почина. В момента единият ми яйчник е 14 см ... направо свят ми се зави, когато ми каза д-р Матев ( д-р Минев е извън страната). Успях да си видя и досието. Стимулацията ми продължи 11 дена - Bifonal 300 и Менопур 150 + 4 от последните дни имах и включен Cetrotide 0.25mg. 2 дена преди пункцията ми сложиха Прегнил и Декапептил. И тъкмо се зарадвах, че съм приключила с иглите, днес ми назначиха възстановителна терапия след стимулацията  - 10 дена х 2 инжекции + 1 шепа хапчета. Някой друг да минал през подобно нещо? Жана, беше ми казала за Норпролак - него го взимам, но ми включват и 2 инжекции. ... Започвам да се тревожа, че нещата не са много розови ...

# 86
Блис, браво за големия брой оплодени яйцеклетки,дано да станат много на брой качествени ембриончета. За другото не мога да помогна, но ти желая бързо възстановяване bouquet

# 87
  • pLOVEdiv
Блис, ти си герой! Бъди сигурна , че мъките, които изживяваш сега ще ти се отплатят много скоро! Сега почивай, лежи, за да събереш силички Hug

# 88
Блисче, радвам се, че си по-добре. Hug
След пункцията ми изписаха Цетротид за 7 дни и фраксипарин.
Сигурна ли си, че яйчника ти е 14 см ? Shocked

# 89
Блисче, радвам се, че си по-добре. Hug
След пункцията ми изписаха Цетротид за 7 дни и фраксипарин.
Сигурна ли си, че яйчника ти е 14 см ? Shocked

Повярвай ми, аз гледах още по - застреляно! Изобщо не знам дали е възможно това, но Матев каза следното - " Запиши - ляв яйчник - 14 на 8, измерен е." ... Може и да са си някакви техни кодови думички .. знам ли. Но определено коремът ми е доста подут. Каквото и да е, ще слушам и изпълнявам дословно всички препоръки на док, защото е важно да се възстановя .. 19 оплодени не е малко, но не знам дали ще са достатъчно. Божа работа е ... Може да се наложи и втора, трета стимулация - трябва да съм в добра форма. Иначе да - същите инжекции са и при мен. Поне се научих сама да си ги слагам и няма да се разхождам до там ежедневно .. В петък съм на контролен преглед.

Не знаете колко ми помагате да мина през това. ММ е неотлъчно до мен и ме подкрепя, но вие ме и разбирате напълно! Благодаря ви!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherry Blossom Flowers Hibiscus

crowned, тук всички сме герои, бейб! КК тийм! Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт