Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 199
  • 870
  •   1
Отговори
# 555
Кои са тия "три грации"?

Валерия,  Виолета и Елена

# 556
Значи съм познала че ще избере противник с който ще се наговарят. Ще "седна" на страна на Гинчев, въпреки че мисля, че Алек ще победи! Дано да греша. Как пък тази клечка не се оказа Станко, много интересен дуел можеше да бъде. Мисля, че Алек го е страх точно от него.

# 557
Аз също съм за Гинчев. Колкото го харесвах Алек в началото, толкова сега не мога да го понасям. Още повече, че ако Гинчев си замине ще избере Алек за Фермер и Калоян си заминава, а го харесвам. Така, че имам две основно причини да викам за Иванко Строй. Мисля, че тук ще се съберем голяма агитка на Ванчо.

# 558
Вчера точно си мислех дали е възможно Алек да извика Вал в къщичката на дуелистите и то се оказа точно така Joy
Хахахха Иванко Строй Joy
Ей ако знаех, че толкова неща ще предскажа щях да си пусна тото Joy

# 559
Е то излиза че всички ги е страх от Станко.
Валерия ако иде в къщичката на дуелистите и каже на Алек че не го иска, той може да реве до дуела и да се изтощи от рев.
И да се предаде сломен от любовна мъка.

# 560
Големият мъжкар избра този, с когото има най-голям шанс. И да не излиза с номера с клечките, ние веднага му повярвахме. Май всички сме за Гинчев, ама мисля, че ще падне.

# 561

Валерия ако иде в къщичката на дуелистите и каже на Алек че не го иска, той може да реве до дуела и да се изтощи от рев.

Joy Joy Joy
Представих си го визуално. Да, но момичето е добричко, каза, че не би го направила, освен ако продуцентите не се намесят. А те само това правят.
Снощи много ме дразнеше Андрей, какво се меси в лични неща? Нито нарушават правила, нито им пречат в драмата, а напротив. запълват ефирно време.

Ох, забравих да кажа, че много харесвах Алек, а-ха да изчисти лошия имидж на футболистите, но с последните си действия ме разочарова. Та ще съм на пейките на Гинчеееев! newsm18

# 562
Още съм ядосана от снощи. Във фермата са 11 човека,  трима от които вече са със 7 дуела + Виолета с един, а останалите седем не са и помирисвали арената за битки. Имам чувството, че една и съща групичка хора бъхти за сметка на другите. И обясненията на Алек бяха много тъпи. Искал със Станислав на финала да се състезава, бреей. Ами ако не стигне до финала....да слуша Гришо какво говори... нищо, че не е тенисист, а футболист. Гинчев може да го бие, но се опасявам, че няма да стане този път. А много ми се иска...

Маринка си играе играта, няма за какво да ѝ се сърди човек, парите започват вече да се материализират пред очите им и всеки ще търси начин да ги спечели с едни или други средства. Но е лисичка наистина и това не ми е симпатично. А лисичото прозираше и преди да започне да се натяга за амулета.

За Валерия и необоснования натиск върху нея от страна на Андрей съм направо без думи.  Sick Sick Sick Другите вече са го казали...

# 563
Марина си играе играта разбира се, но мен лично не това ме дразни в нея, дразни ме това постоянно кокорене, плезене и умалителни думи, някак си не мога да приема сериозно човек с подобно поведение.

# 564
    А на какво е символ неотлетялата лястовичка според мама Галя? Това било знак... Първата асоциация, която направих, беше за пиленцето от приказката на Ангел Каралийчев "Майчина сълза" .... Нищо хубаво не виждам в това, със сигурност не и хубав знак, горкото пиленце, дано оцелее.

# 565
    Ензимче, и аз си помислих същото, защо е сама, ще оцелее ли и може ли да отлети без ятото си. Въобще не го видях като добър знак, а като злокобен.

Валерия я разбирам донякъде, хем не иска да е в любовни отношения с него, хем иска да го запази като приятел и подкрепа, а и на няколко пъти му показа, че иска да се отдалечат малко, грешката и е, че трябваше ясно да се да заяви, да го отреже с голямата секира, все пак като спортист освен спортни качества, трябва и силен характер. Истината е, че Алек и беше удобен, но нещата започнаха да загрубяват и сега се чуди как да се отлепи. Малката зла част в мен иска да го зареже преди дуела, тогава ще е голям цирк и може би и Андрей натам я подтикваше, и той сейрджия като мен 😁

Когато избират по-слаби противници, аз не ги обвинявам, ако искаш да останеш в играта е нормално, аз ако бях  вътре също бих постъпила така, бих чистила своя си пол и знаейки, че една игра е с постоянно присъствие, визирам Алманаха, бих го изучила от до. Дразнят ме обаче като почнат от 10 кладенеца вода да носят, за да оправдаят избора си на противник, Алек снощи беше много смешен, повтаряйки, че е мъж, сигурно сам на себе си искаше да го напомни.

Като дуелисти са ми интересни Калоян и Елена как ще се справят.

# 566
    А защо решиха/хте всички, че Марина се подмазва? Никой ли не допуска, че може наистина да ѝ е приятно с Мама Галя? Предвид качеството на останалите жени, може пък най-накрая да е намерила някой, с който да ѝ е добре да си общува. Тази постоянна мнителност е много изморителна. И в шоуто, и тук. Във всеки един такъв формат най-често използваните думи са интрига, интригант/ка, схема, стратегия...аман!
    А Елена наистина е много тъпо парче, както и кака Вила, ма то на нея си и личи отдавна. Седнала да разправя на другите жени, как Станислав ѝ казал, че бил за нея!!! WTF?!  Самият факт, че си мисли, че има реален шанс да спечели,  ме пУтриса мен лично. И да го каже това пред другите кляфки. Както и, че направила забележка на Станчо да не учи конкурентките ѝ на умения. А другите пък седят и кимат дълбокомислено, ма те толкова си могат, де Satisfied

# 567
    Алек като каза, че бил мъж аз го разбрах, като че един вид напомня на Калоян че той за него не е мъж (нали му каза, че постъпвал детско)
    Скрит текст:
    преди време имаше спойлер че някой си бил видял Гинчев. Мисля си че той ще излезе. После имаше спойлер и за Гечо и си мисля, че другата седмица ще има дуел между Гечо и Калоян. 

# 568
    • София
    Как пък тази клечка не се оказа Станко, много интересен дуел можеше да бъде. Мисля, че Алек го е страх точно от него.
    Разбира се, че го е страх от Станко. Като искаше някой с два спечелени дуела зад гърба си, защо не избра Яни, който практически победи Владо Николов? Ще стискам палци на Гинчев, въпреки че ме съмнява да победи.  Confused
    Единствената ми надежда е Валерия. Както е казала Джолева - да му каже, че не го обича, той да реве до припадък, да се обезводни и изтощи, и да си ходи.

Лястовичката на мен ми се стори мъничка и със сигурност й е имало нещо, за да не успее да отлети.

# 569
    • София
    И според мен също не е в основата подмазването, а се появи живец в Марина, тя не се вписваше с другите жени и беше изгубила всякакво желание за каквото и да е. Беше много повехнала последните две седмици. Може появата на новите хора да я е събудило и най-накрая да не се чувства като аутсайдер вече.

Има го и подмазването, но не съм сигурна, че е точно за получаването на амулета, по-скоро тя самата има нужда да се почувства харесвана, защото е много неуверена и няма много близки.

Общи условия

Активация на акаунт