ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ-12

• 83 227
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Хулиганче, много съжалявам за резултата Sad И аз мисля, че ще получиш полезна информация ако си поискаш изследване. Иначе ще останеш само с въпросителните...

# 721
Момичета, смятате ли, че при висок ТАТ (ТСХ и МАТ в норма), НК клетки, АНА и АФА - без отклонения, е необходимо да се правят вливки? Има ли сред вас някоя с подобен казус?

# 722
  • София
С каква цел ще е вливката тогава?

# 723
Целта е завишения ТАТ, който е антитяло на ЩЖ...само той е завишен - над 900 (0-115). Не съм сигурна дали е нужно, затова питам има ли някой с подобен случай.

# 724
  • София
Ние дори не сме ги коментирали с Русев. Моите са още по-завишени и ТАТ и МАТ, но и НК клетките са завишени.
Ти с кого си се консултирала, който ти е изписал изследванията не е ли дал и заключение?

# 725
Целта е завишения ТАТ, който е антитяло на ЩЖ...само той е завишен - над 900 (0-115). Не съм сигурна дали е нужно, затова питам има ли някой с подобен случай.
А вливки на кое лекарство за тат и моя е завишен.

# 726
Смърфи, не мога да кажа кой е медикамента, защото още не съм била на консултация с имунолог. Към консултация за вливка ме насочи репродуктивен специалист.

# 727
  • София
Повишените НК клетки са достатъчно условие за вливка.

# 728
Ема, само завишените нива на ТАТ не са основание за вливка. Но ти направи консултация с имунолог  за твое спокойствие.

# 729
  • София
Имам и завишени NK и завишени ТАТ и МАТ, вливам интралипид от септември, по никакъв начин Интралипида не ми е повлиал за намаляване на ТАТ и МАТ.

# 730
  • В една слънчева къща...
На мен Русев ми каза, че ТАТ и МАТ не се повлияват от нищо. Аз за тях реших да започна АИП диета.

# 731
На мен Русев ми каза, че ТАТ и МАТ не се повлияват от нищо. Аз за тях реших да започна АИП диета.
С  АИП при някои жени става по-зле положението.

# 732
Момичета какво иэследване се прави эа хламидия освен вагиналното.Док.ми е писал,че има остатъчни антитела в кръвните иэследв.,които са неактивни според реэултата от вагиналния секрет,който е ( - ) и няма причина эа притеснение,но аэ съм на друго мнение.

# 733
  • София
За ДНК изследването на хламидия, което се води най-достоверното уж, се взима цервикален секрет.

# 734
  • София
И аз така съм чувала.
Някоя от вас има ли опит с ИР, днес правих обременяване с глюкоза и имам резултати, но нищо не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт