Парфюмни размисли и страсти - 214

• 178 968
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
А Fate е върховен да. Аз и Лирика много обичам, но като ми показа животните нищо ми стресна.

# 151
Аз много благодаря на Ковачева,че описа новостите от бос.Много ми е интересен дамския,но за сега няма къде да го тествам.Парфюм за деня беше Kenzo - world.Нещо ми се губи като трайност,аз също не пръскам по дрехи,само и единствено на кожа. Simple Smile

# 152
Привет парфюмни феи! Колко време се мина откакто не участвам дейно в парфюмните размисли и страсти, колко вода изтече колко парф'м се изпръска!
Момичета искам да Ви питам нещо: търся мънинка отливка на Guerlain Mon за една приятелка. Някой може ли да даде едно 10-20 милилитрово рамо?

# 153
  • Франция
Rennie, ако никой не даде рамо, имай предвид, че Мон Герлен се предлага като 15 мл бутилчета на някои пазари. Виждала съм го в интернет, така че провери дали при тебе не се предлага така или онлайн.

# 154
  • от един красив град
Момичета да ви питам тези, които имате или сте имали Guerlain L'Instant Magic, как се държи при вас? При мен е много близо до кожата и не прави шлейф. Вчера реших да го тествам и върху друг човек и пак нищо, с пет пръскания трябва да си завра носа до кожата, за да го усетя. Иначе стои около 4,5 часа.
А като сме тръгнали в тази тема да хвалим Лили за парфюмите, с които сме се сдобили поради нейни думи, аз да си кажа, че заради историята и от магазина с продавачката, която я е следяла заради парфюма, реших да си го поръчам. Бях тествала и преди Пинк Шугар, хареса ми, но тогава се появиха и други неща, които исках да придобия, и сякаш го забравих.  От както обаче прочетох случката с Лили, все ми се върти в главата. Няма какво да си кривя душата, обичам да забелязват парфюма ми и такива, които стоят близо до кожата ги харесвам само за вкъщи, за да не тровя ЛМ ( той изобщо не е парфюман ) и децата. Този месец обаче ми предстой работа сред много хора и искам да съм с нещо по-забележимо. Дано само, не се окаже, че при мен не прави такъв шлейф.

# 155
Привет парфюмни феи! Колко време се мина откакто не участвам дейно в парфюмните размисли и страсти, колко вода изтече колко парф'м се изпръска!
Момичета искам да Ви питам нещо: търся мънинка отливка на Guerlain Mon за една приятелка. Някой може ли да даде едно 10-20 милилитрово рамо?
Закъсня, ако беше казала преди седмица все още имам няколко проби, но вече ми е трудно с пращането.

# 156
  • Велико Търново
Divina, на мен  L'Instant Magic ми е един от любимите парфюми Heart Eyes Откъде го намери?
При мен се държи доста добре, с трайност като описаната от теб, не влачи шлейф като Инсоленс например, стои по-близо до кожата, но си го усещам дълго време.

# 157
И на мен L'Instant Magic, откакто го открих преди години, ми е сред любимите.  Eдна романтика ми носи този аромат.  Heart Eyes
Има шлейф и се усеща от околните,но аз съм с много суха кожа,която много малко парфюми задържа за по-дълго време,поради което пръскам и по дрехи , и в косата. Що приятелки се сдобиха с него покрай мен...  Simple Smile Аз имам старата версия,в новото шише не съм го носила.
Преди години имах и L`Instant Magic Elixir, който при мен се държеше почти като първообраза си,една идея по-сладък и топъл.

# 158
  • София
Divina, цитирам си мнението от една друга тема за него
При мен прави страхотен облак, но аз пръскам много...по 10-12 пъти. Нося го само на вечерни излизания и да кажем като се напръскам към 7-8 вечерта, на сутринта го усещам осезаемо. Аз пръскам и в косата Peace
За мен е чуден във всеки сезон, но пак казвам, само вечер го нося.

# 159
  • Виена
Малко извън темата , но във връзка с шлейфовите парфюми. При мен Ботега Венета -велурената вода  прави хубав шлейф. Забелязвам хора, които застават по-близо до мен или просто вървят за мъничко близо до мен или след мен, за да го подушат.

# 160
  • от един красив град
Taffy, Etoile направо ви завиждам. Аз също се пръскам повечко, но често ми се налага да подновявам, за да го усещам. Днес ще се напръскам с Мис Диор ле парфюм, че ми залипсва този прекрасен аромат.
Обсъждаше се и трайността на Мон Герлен. Ами за съжаление и при мен е нетраен. Това е парфюма, с който не съм получила нито един комплимент, никой не го регистрирал, когато съм с него. Изпръсках 50-ца и поне за сега му се наситих.

# 161
Divina, да разбирам, че вече си поръчала Pink Shugar? Надявам се да не те разочарова. За мен той е парфюм, който изпълва пространството. Купих го на две колежки, защото като го усетиха, го поискаха. И двете ползват само по един парфюм, докато не го изпръскат. Едната го ползва втора година вече... Rolling Eyes Защо пиша това? Защото и едната, и другата казват: ми аз не го усещам... Но и едната, и другата ползват парфюм както ползваше някога баба ми - по едно леко фъс зад ушите, че хората щели да кажат "тая па как се е напръскала". И въпреки това аз им усещам парфюма като стоим на нормално разстояние една от друга и говорим. А аз си го ползвах "как си требе" както се казва Joy Впрочем, за тази случка, дето вървеше по мен продавачката, разказах в темата още тогава, в деня, в който се случи, та не съм си я измислила за да разкажа интересна случка за парфюм, защото такава беше темата. И за мен Pink Shugar е мощен, дълготраен парфюм с огромен шлейф! Подарих го на приятелката на сина ми, защото момичето много го хареса, но понякога ми липсва и може би ще си взема 30 мл, ей така да ме радва понякога.

# 162
  • София
От доста време имам парфюма на Бърбъри, този https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … c=rnW5c7cMBg2nBM:, като го ползвам с прекъсване.Например през лятото ми стана твърде тежък като аромат и го зарязах.В късната есен се пръснах с него и така да ми хареса, че вече съм всеки ден с него.Направо го преоткрих!

# 163
 Добър ден, парфюманки!
  Някой би ли могъл да ми помогне в търсенето на парфюм, който да е подобен на Опиум, на който няколко зими поред се радвах, но изведнъж, тази Зима, започнах да развивам някаква непоносимост към него.
  Мирише ми много изкуствено, на химия   Sad Ей така, от днес за утре...
  Искам да намеря нещо сходно по аромат и натрапчивост, но някак по-натурално ако може.
   bouquet

# 164
меркантилница, aко става въпрос не  за някоя от вариациите на Oпиум, за мен сходен като усещане(не като аромат) е Coco edp Chanel.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт