Парфюмни размисли и страсти - 214

• 178 973
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
Дами, мога ли да получа компетентно мнение от вас. Как смятате, кой от следните аромати - Нарцисо белия, Далия Ноир, Ели Сааб Парфюм Интенз би допаднал на момиче, което харесва и носи Шанел Коко Ноир, ТФ Ноир и подобни?

Ето моето мнение: имам, нося и обожавам Коко Ноар и ТФ Ноар. Никога не бих посегнала към трите други, които си посочила, може би Ели Сааб Парфюм Интенс и то само ако ми се приноси нещо силно белоцветно и медено. Нека и други да кажат, моето мнение не е ориентир за почитатели на Нарцисо, например. bouquet

# 331
  • Шумен
Благодаря ви  Hug elian, би ли споделила някои от твоите аромати, явно сте от една парфюмна група  Heart Eyes

# 332

tanju6,и аз съм на мнението на elian. Бих ти препоръчала Velvet Orchid Tom Ford , Angel Muse TM , Addict edp Dior. Simple Smile

# 333
  • Бургас
Според мен така е абсурдно да се гадае,аз лично от всички изброени и препоръчани харесвам само Коко Ноар и бих носила единствено него.Парфюм за днес-Диор-Пойзън Гърл. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 334
Благодаря ви  Hug elian, би ли споделила някои от твоите аромати, явно сте от една парфюмна група  Heart Eyes

Хм, само да не те/я подведа. С удоволствие нося Герлен, Шанел - Габриел, Алюр ЕДП и Интенс, Коко Мадмоазел, Ермес Мерве-тата, Флауърбомб, Прада Кенди..

# 335
  • Шумен
Благодаря ви, момичета, за мненията  Hug ще са ми мн полезни

# 336
  • Враца
densi, има ли някъде по онлайн магазините Линстан Меджук в новата бутилка??

# 337
  • София
Момичета, и аз с въпрос. Има ли къде да се тестват парфюмите на Аерин в София? (Не съм обръщала внимание досега дали го има в бутиците на ЕЛ? Или в Сефора?)

# 338
  • София
Има ги Аерин, в бутика на Есте Лаудер в Сердика Мол със сигурност.

# 339
densi, има ли някъде по онлайн магазините Линстан Меджук в новата бутилка??
Не знам, не съм търсила. Имаше нова доставка и приятелка си купи, но беше Ноември към края. Аз не си купих и спрях да го следя, защото още мисля дали ми трябва.

Да, има Аерин във всички бутица на ЕЛ. Имам любимци там. Heart Eyes

# 340
  • София
На мен ми се струва, че новия Л'инстант Меджик има леки разлики със стария. По-остър ми се стори Rolling Eyes

# 341
  • Germany
И аз мисля, че има разлики в новите реформулировки на Герлен, но са минимални, в никакъв случай не е загубена основната идея. От инзоленс едп отново ми става лошо, отново се усеща на километри, но за сметка това и ЕДТ и ЕДП версията на L'Instant de Guerlain ми харесват много и лично за мен са по-носими от старата формула, от която харесвах само ЕДТ, но не и до степен да го пожелая. Тук харесвам и двата, чак се чудя, кой да взема.
В Меджик този път като че ли усещам бадемите много по-подсилено, отколкото в оригиналната версия, но аз не съм познавач на този парфюм, и може и да греша. Просто мисля, че преди бадемите не бяха толкова интензивни. Иначе и ирисът, и фината виолетка, и креместото усещане са си на линия. 

Пробвах и Alaïa Nude Alaia Paris Не знам защо, но има ли нюд в името, и някак по презумпция парфюмът мирише на крем и кокос. И тук не прави изключение. Няма показан кокос в пирамидата, но има със сигурност. Има и мноооого бели цветя, неролито е доста, сухо е, не е сапунесто, а е доста прашно, сякаш расте на прашен път в горещо лято и е поело прахта от улицата. Дървесно-мускусна база, като на мен мускусът ми е доста перилен, но не е от най-лошите изпълнения. Кожа не усещам, тонката е по-скоро във ванилова посока, съвсем леко заслажда дървесните и мускусните ноти, но не е водеща. Бутилката е най-красива от всички досега. Не блести с голяма трайност и проекция, по-скоро е аромат за лично ползване. За лятото, и почитателките на аромати тип бронзовите богини, мисля, че ще се харесва. Аз ще продължавам да живея и без него.

Поръчах си и отдавна отлаган от мен аромат - La Yuqawam Jasmine Wisp Rasasi и съм много, много щастлива. Ето това е силно подценен аромат, перфектен микс от плодове, цветя, крем, шампанско, амбър и всичко, което харесвам в парфюм, съчетани толкова майсторски, с такъв невероятен сияж и излъчване, и така усмихващо ми действа, че се чудя, защо го отлагах толкова време. Направо е радост в бутилка! Като го понося повече ще разкажа за него.

# 342
Днес пробвах пудрата на нарцисо,за жалост на моята кожа мирише на бабичка изсипала 1кг бакпулвер върху себе си. 😂😂😂 Продължавам да си нося с удоволствие Задик,мадмоазел,Ланком екла и мон герлен ❤

# 343
От вчера разносвам Задик, в който се влюбих от лятото.  Всички около мен го усещат,но аз днес само на моменти. B-)  Колко жалко!  Отдавна не се бях прехласвала така по парфюм. Heart

# 344
Топ 5
Женствен- Mon Guerlain
Дързък-Black Opium Ysl
ориенталски-Velvet orchid TomFord
лек- Eu the blanc Bulgari
от серия с мъжки- Quatre Boucheron

Общи условия

Активация на акаунт