На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 165 924
  • 3 585
  •   1
Отговори
# 345
Ако договорът ми изтича на 30.10.2021 кога трябва да подам писмено предизвестие към оператора за прекратяване на услугата 🙄

# 346
  • При елфите ...
Ако договорът ми изтича на 30.10.2021 кога трябва да подам писмено предизвестие към оператора за прекратяване на услугата 🙄
Ако са 30 дни предизвестие... би трябвало да е подадено на 30-ти септември!?! Thinking

# 347
30.09. Закъсняла си малко.
Пускай го сега, ако искаш да прекратяваш.

# 348
Утре ще го подам 😔✌️ Това означава ли че ще платя още една месечна такса, остават ми 3 дни до отчетния период ?

# 349
MadameD, за кой оператор става въпрос?

# 350
MadameD, за кой оператор става въпрос?
За Виваком.Посетих офиса им но ми казват че трябва да изчакам до 29.10 и тогава да пусна предизвестие. На 30.10. ми изтича договорът и Искам да прекратя номера си и мислех че колкото по рано ги уведомя толкова по малка изравнителна сметка ще получа...

# 351
Съветът ми е, да пишете с въпроса си, на имейл, или във формата им за контакт. За да имате черно на бяло техен отговор.
В офисите лъжат. После нищо не можете да докажете - Пенка ми каза да пусна предизветието на дата Х, не звучи сериозно, нали?
Пишете им. И си запазете отговора им!

# 352
  • Варна
Аз подписах на А1 40лв с неограничени минути и интернет за сина ми. Смятам че е подходящ за тийнейджър

# 353
Крайно неподходящо!

# 354

И моето мнение е същото, но се въздържах да го изрека публично.

# 355
За подходящо нямам идея е ли или не.
Но за мен е ужасно скъпо.

# 356
Мхм! Това е като екстра.
Аз не плащам толкова за телефон

# 357
  • Варна
Добре де какво би било подходящо при това ползване на интернет за училище?

# 358
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Извинявайте, но кому е нужно толкова голямо потребление на нет? Това са орищевки, но всеки сам си преценява. Моята щерка е на 10г.,все още се движи с Myki, но ми се ще да и пусна малко нет, но нищо от плановете не е изгодно. Примерно за 15лв.абонамент ми предлагат около 3000МБ нет, това е смешно. На Теленор сме.

# 359
Моят още доста време ще си стои на предплатен. Интернет ползва само вкъщи. Ако се наложи нещо за училище като пътуваме, взимам от предплатените пакети. Вашите какво толкова правят онлайн в движение? Аз съм с 3000 и са ми предостатъчни, успявам да ги надхвърля само ако сме някъде на почивка.

Общи условия

Активация на акаунт