На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 180 219
  • 3 819
  •   2
Отговори
# 975
Няма да им се връзваш.
Споко.
Изчакай си края на договора..тогава ще му мислиш..
А до тогава - цъкаш червената слушалка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 976
Много ще ми е трудно да ги изтрая още 4 месеца, днес не ми остана време да се замисля, но и картата с интернет ми е станала с/ката двойно, а по договор е 19.99, а днес в  my yettel пишеше абонаментен план 33.хх. И там трябва да им пиша, какво се случва!  Имам чувството, че им казват, че ще ги съкратят, ако не увеличат клиенти, приходи и т.н., тръгнали са п/з просото. Като звънят не мога да ги разпозная, звънят от йетелски нормален моб.номер, трябва първо вдигам и после затварям!

# 977
Индексацията да не е...

# 978
Изтекъл договор за интернета? Чак  двойна разлика от индексация трудно ще е.

# 979
Всички договори изтичат на 08.07.23. Утре ще снимам и него и ще ги питам писменно какво се случва!? Лошо е, че ми излизат само последните 8 месеца, не видях архив или другаде, да видя старите с/ки. Планът в договора беше Интернет Макс, не знам има ли го още? Като се махна при кои други боклуци да отида, ето това е въпроса?

# 980
Напиши ясно какво ти трябва и за кой град става въпрос. Аз ползвам телевизия (неограничен брой устройства) и домашен интернет от местен кабелен оператор за 23 лева/месец и съм доволна. Като у дома има 5 устройства - двата лаптопа на децата + три телефона накачени на рутера. По време на онлайн обучението имаше и трети лаптоп (моят), работещи едновременно. Огледай какво плащаш и за какво към момента, какво реално ползваш от това, което плащаш и ще се намери по-добро решение.

# 981
Йетел, а преди Теленор, от доста време не предлага подновяване на договор с по-ниска цена на плана от настоящия.

Това не е вярно.

Три месеца до края на договора, и/или като изтече, може да преподпишеш на каквато цена си искаш, вкл. и по-ниска.

Ще ти го кажат ли в офис? Не.
Без разправии ли ще стане? Не.
Може ли да стане? Може.
На мен при сключването 2021 г. ми казаха, че надолу може само 3 мес. преди изтичане?!

# 982
  • Буркина Фасо
аз се чудя защо все още държ.институции не се захванат с моб.оператори и да се разберат веднъж завинаги ?
да не можеш да минеш на по-нисък план ?!?!  това ми звучи като да съм си купил веднъж от даден магазин скъп салам и след това да не мога да си купя по-евтин. защо да е това задължение ? може би трябва за ги задължат и да публикуват видимо всичките си актуални планове. вижда се, че има постоянни проблеми с мобилните.

# 983
Ясно е защо - интересът клати феса...ама не за нашия интерес говоря, ако ме разбирате, а мисля че ме...

Наскоро попаднах на друг мурафет - че не били длъжни да предлагат еднакви условия за всичките си абонати, и ако не ме лъже паметта, това го четох из решенията на КРС, КЗП или друг подобен орган държавен...

За сравнение само да кажа - вкъщи тв и домашен нет са към местен доставчик, първо към булсатком бяхме, сега сме на друг, и в двата случая не помня даже кога беше подписан договора - той е един, както е и нормалиШе, няма го това преподписване на всяка година-две, няма индексации...десет години си караме на една цена, с един договор, без ходене до офиси....може, значе....ама не искат моб.оператори. Без извинение са рекетьори и изнудвачи, освен че нагло лъжат и мамят...каквото и да се каже за тях, все ще е малко.........

# 984
да не можеш да минеш на по-нисък план ?!?!
...
може би трябва за ги задължат и да публикуват видимо всичките си актуални планове.[/color]
Можеш да минеш на по-нисък тарифен план, но след изтичане на договора. Има и предплатени карти с добри условия за хората предпочитащи свободата.
Видими са. Имат право да ти предложат и други условия освен тези публичните. Ти решаваш дали да се съгласиш или не. Не е практика само в България. Нарича се свободна търговия.

# 985
Там е работата, че те не предлагат....по-нисък план. Трябва ти да си го поискаш, и пак с клизм@ става..не свободно, че да е свободна ...търговията.....

# 986
Там е работата, че те не предлагат....по-нисък план. Трябва ти да си го поискаш, и пак с клизм@ става..не свободно, че да е свободна ...търговията.....
И ти да си и ти ще предлагаш по-скъпото, защото ще спечелиш повече. По-ниска цена ще предложиш, чак когато клиента поиска. Нима не е логично?

# 987
Ама ти пак пишеш "предложат"....аз не съм чула да ми предложат да мина на по-нисък  план. Не съм! Включително като казвам бавно и отчетливо на гърлата: " Аз искам план на същата или по-ниска цена, като сегашния " - тя ми върти комбалите и изведнъж загубва дар слово, и се прави на глуха и недочула...
Къде е тук "предлагали  ми те"?
Предлагат дръжки....

# 988
  • Буркина Фасо
да не можеш да минеш на по-нисък план ?!?!
...
може би трябва за ги задължат и да публикуват видимо всичките си актуални планове.[/color]
Можеш да минеш на по-нисък тарифен план, но след изтичане на договора. Има и предплатени карти с добри условия за хората предпочитащи свободата.
Видими са. Имат право да ти предложат и други условия освен тези публичните. Ти решаваш дали да се съгласиш или не. Не е практика само в България. Нарича се свободна търговия.
не е баш така. +10 год. съм с изтекъл договор, но по-виска такса не са ми предлагали.
иначе да, свобода е в търговията. за едно и също нещо някой може да плати 10, а друг 110 лв.  така че нека да имат и  планове и по 110 лв. , ще има мераклии и за тях.
пп. в момента ти какъв план с най-ниска такса виждаш ? ..за Вивата питам. пусни го на линк да го видим.

# 989
Хм ..без да ми се обиждате, но вие като влезете в офис на оператор, едните си гълтате граматиката, а другите дебнете апарати на евтин лизинг, подписвате договор и после се чудите как да се откачите, защото е скъп, ама като дойде време да стане откачането - има нов апарат или още 5 гб нет за лев отгоре... Знам, защото всички сме или сме били така в някакъв момент.
Възможности има. Е, не безкрайни, нито бляскави, но има някакъв избор.
Просто трябва малко повече твърдост, а не да мънкате несигурно на консултанта и в един момент се оказвате с наръч бумаги с неприятна цена на тях, но пък сте си ги подписали сами.

Общи условия

Активация на акаунт