На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 148 830
  • 3 388
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Total plus- В момента е  32.12лв

# 736
Назад постнах един линк с безсрочни договори
https://www.yettel.bg/bg/plans/postpaid-plans/no-contract-plans
Не виждам обаче там да са упоменати МБ, та може би нямат интернет включен и трябва да си купуваш пакети.
Интересно е, че не са ти казали, че няма такива договори, а че не излизали изгодно Simple Smile

# 737
  • Пловдив
Не виждам обаче там да са упоменати МБ, та може би нямат интернет включен и трябва да си купуваш пакети.
Интересно е, че не са ти казали, че няма такива договори, а че не излизали изгодно Simple Smile

Не могат да кажат че нямат, тъй като на страницата им пише че имат... би било твърде явна лъжа.

# 738
На мен ми изписва че не са активни, при опит да ги достъпя с опция уж да подновя договора си.
Едно запитване писмено към КЗП трябва да се пусне - защо така отказват да сключат безсрочен договор, при положение че виси на страницата им.

# 739
Активни са си. Обаче Йеттел упорито не позволяват да предподпишеш дистанционно на по-евтина такса.

# 740
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз пък Ви препоръчвам да се въоръжи те с търпение и да обиколките поне 5 офиса. Не съм очарована от офиса им в Делта Планет. На Чаталджа също са много надути, но това да не Ви отказва. 😊 Аз лично съм имала добри оферти във Владиславово и на Мир. 😊

# 741
Абонаментен безсрочен договор:

Допълнителен пакет за предплатена карта:

Каква разлика за едно и също нещо. За десетина лева е много по-добре на предплатена, при който и да е оператор, отколкото на абонаментен договор.

# 742
Аз досега плащах за два абонамента, чийто срок изтича скоро, към Йеттел (за мен и дъщеря ми) общо 47, 47 лв. (2 х 23.73) - и двата са за неограничени минути и по 10 000 интернет + 100 минути към номера в ЕС, а вчера получих сметка 58.15 лв., бях и в чужбина, развали ми се денят направо .. Това е повече от 22% увеличение, ако не се включва и някакакъв минал период, както е написала Нарцùса - но нищо не пише във фактурата.
Абонат съм на Глобул -Теленор- Йеттел още от създаването и обратно на написаното тук - за повече от 20 години съм  си купувала успешно два пъти лаптоп, таблет и 5-6 телефона - всички качествени, особено един телефон, който изкара 5 години и няколко месеца, въпреки тормоза - Самсунг Галакси Ес 6 Едж, можеше и повече, но го смених с друга марка преди 2 години и нещо ...
Като цяло и преобладаващо съм била доволна от мобилния оператор, с изключение на това, че откакто са Йеттел, нещата не са добре, според мен. Жалко, защото бяха новатори за разни планове - като безкрайни минути и т.н., но това е вече минало. Утре ще пиша запитвания и жалби.
Иначе от Виваком - за телевизия и интернет, увеличението е по около 2 лв. за всяка услута - общо 4 лв., а договорът ми е от септември - чудя се -в него не е  ли била включена инфлацията, когато ми е предложен договор, логика няма.

# 743
Активни са си. Обаче Йеттел упорито не позволяват да предподпишеш дистанционно на по-евтина такса.

Мдам...за това точно става въпрос.
Онлайн не може да сключиш такъв.
Офлайн ще трябва със скандал.
И защо е така?
Нормално ли е..ненормална работа.

# 744
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Имам една СИМ карта, която не ползвам, но я държа превантивно. Абонамента и е 5,15лв.без ДДС. Срока и изтече сигурно преди 3г.При нея няма инфлация. Явно преди договорите са били по друг начин написани ама кой да обърне внимание. Вяно сега вече, като се преподписва ще трябва и на това да обръщам внимание защото не ми е изгодно за 2г.да ми вдигнат таксата с 10-12лв.

# 745

Не могат да кажат че нямат, тъй като на страницата им пише че имат... би било твърде явна лъжа.

Така...няма го това на страницата им. Сега. Стари планове са, излизат с гугъл търсене, но в сайта ги няма на практика. Като върнеш ход назад от линка, отиваш в мобилни планове, а там са само три вида, и тези ги няма.
Явно наистина са отпаднали от листа с услугите им.

# 746

Така...няма го това на страницата им. Сега. Стари планове са, излизат с гугъл търсене, но в сайта ги няма на практика. Като върнеш ход назад от линка, отиваш в мобилни планове, а там са само три вида, и тези ги няма.
Явно наистина са отпаднали от листа с услугите им.
Там са, ама малко забутани. Вече дали са активни е друга тема.
Влизаш в "Мобилни планове" и най-отдолу в страницата "Планове без срочен договор".

# 747
А, да...там са, верно..благодаря.
Значи тогава служителите не си знаят плановете, защото един преди половин час разпалено и сърдито ми обясни, че нямало вече безсрочни планове?

Иначе за виваком съм ходила в офис с разпечатка от сайта им, показвам я, и пак не искаха да признаят че го има това нещо....е, аз не искам да се карам, но то как да се оправиш...с мотиката ли?

# 748
А, що да не ги знаят? Те не са 1000 плана, 10 са. Нямат изгода да ги предлагат.

# 749
Е, то това ясно. Ама трябва да нося мотиката...

Общи условия

Активация на акаунт