На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 148 728
  • 3 388
  •   2
Отговори
# 780
  • София
Голяма уловка със този предплатена пакет относно разговорите.
Минимално таеифиране на разговор-180сек.,че то излиза левче сигурно разговора. Не погледнах каква е цената за минута разговор, но по спомен преди бяха 33ст.

Има и добри предложения за минути разговор.
За мене тази предплатена е изгоден вариант, ползвам я за разговори  от чужбина и нет в Бг.
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslu … ena-karta/free2go   
За да не следиш кога какво е свършило - правиш абонамент за Mix L+ на пубера и само му зареждаш 10 лв. в картата всеки месец. За инсталиране на моб. приложение дават еднократно 10 000 МБ нет, после за зареждане над 8 лв - още 2000 МБ + тези от активирането.
ПРез приложението всичко се следи много лесно, като игра е.

# 781
Голяма уловка със този предплатена пакет относно разговорите.
Минимално таеифиране на разговор-180сек.,че то излиза левче сигурно разговора. Не погледнах каква е цената за минута разговор, но по спомен преди бяха 33ст.
0.10лв. на минута. Първоначално се таксува за 3мин., а след това на всяка минута.

Много благодаря, не се бях сетила за предплатен пакет. Изглежда изгодни, единственият недостатък ми се вижда това, че трябва постоянно да се следи баланса, за да не стигне до нула в някой неудобен момент.
Плюс е, че се натрупват неизразходваните минути/интернет стига да се купува пакет преди да изтече. Тези с автоматично подновяване се натрупват така или иначе автоматично.

...после за зареждане над 8 лв - още 2000 МБ
Това също е много голям бонус за без пари.

# 782
Човек с ТЕЛК само на една карта ли има право?
Защото ако да, то той ще си я ползва той, и няма как да преотстъпи Thinking
Не, на 3 карти с различни номера.

# 783
Мерси, Мама Ру.

Аиша, за да заредиш 8 лв, тези пари трабва да ги имаш в картата ли? Удържа ли такса от тези 8 лв за зареждането?

# 784
  • София
Тета, 8 лв или повече може да заредиш с ваучер на Виваком или директно с банкова карта. Има възможност да не се запаметят данните от картата, ако не искаш. Също може да се заредят в Изи пей, минавайки покрай гише съм виждала, че го предлагат.
Аз зареждам по банков път.

# 785
Ясно..разбрах.
И като ги "сложиш" вътре тези 8 лв, от тях оператор взема ли за такса...например 5 лв такса и да останат 3 от тези 8, или с 8 си разполагаш после?
Питам, че по спомен на йетел така ми дърпаше 5 лв такса като зареждах..

# 786
  • София
Не, поне до вчера такса за зареждане или за ползване на определен план нямаше. За постоянно активирания ми пакет МБ си взема напр. 10  лв. от наличния баланс в картата на определена дата. Ако искам да активирам друг пакет - нац, минути, международни минути си избирам пакет без подновяване. Когато ми трябват - тогава.
В приложението може да се следи всичко - колко от пакета остава, колко е левовия баланс. Понякога пускат и разни подаръци - лятото имаше редовно МБ за почивните дни, за Коледа пак безплатни МБ.
Направо като рекламно лице съм им. Доволна съм повече от абонамента, който имам от А1 за друг номер. Но пък другия е от началото на моб. комуникации и доста хора го имат, не ми се прекратява.

# 787
Благодаря...

# 788
  • София
И трите ми дъщери бяха доскоро на предплатени карти, като повечето беше нет, не минути. Така или иначе те си ползват вайбър когато говорят, а аз имам неограничени минути и основно аз ги набирах.
Миналата година минах обаче и на трите на договори за 20 лв с неограничени мобилни, май и минути, не помня, сега с увеличението са към 23 лв. Нямах против предплатените карти, но на няколко пъти забравях да заредя преди да изтече 20дневният срок и губеха натрупаните мегабайти от предходни месеци, което ме изнервяше Simple Smile Отделно на едната не и стигаха по този начин мегабайтите, а сега нямат оплаквания и трите, както и аз не следя, тъй като всичко си се плаща автоматично с моята сметка.
Кам А1 сме и четирите, както и телевизия и интернет, последната ми сметка след увеличението е общо за четири телефона, ТВ и нет 127 лв.

# 789
Здравейте, вашите близки ( пенсионери) на какви планове /кой оператор за мобилен телефон са. Нещо възможно по-икономично. Сега сме в бизнес група на Виваком,но това постоянно увеличаване на таксите,от 7- 8 лв на 18 ,доста им идва.Без телефон не може,но и да плащат по 15-20 лв на месец си е перо ,особено ако не го ползват много . Ако преминат на предплатена услуга,дали ще си запазят номерата?

# 790
  • София
Питай по тел. оператора дали може от бизнес група да мине на предплатен номер. Или работещите близки им плащайте таксата, щом е висока за тях.
Лично аз не бих ограничавала възрастен човек да говори малко.
Нали трябва да си говорят с набори, да обсъждат я политика, я сериали. Какво ще им остане като и да говорят не могат?
А и като вече възрастна не бих била доволна детето ми дори да помисли да ми ограничава комуникациите.

# 791
Виваком не излизат с адекватни предложения,първо там е проверено.
Искам да си сверя часовника какво е предлагането на  тези услуги . Само за разговори,без други екстри.

Да ограничим свободните съчинения кой кого ограничава и други коментари  извън темата .

Благодаря!

# 792
Няма изгодни никъде.
Не знам защо за пенсионери няма спец.планове...а само за хора с ТЕЛК има, и то над 50%..и само слухови и зрителни увреждания бяха при единия оператор дори.
Освен нещо за деца..но и там с часовник върви само, при йетел поне така беше...

Майка е на вивател, комбина с тв и дом.нет, но пак е скъпо.
Само моб.услуга беше 12 лв, но два пъти индексиране...и поскъпна. И то с 300 зора ги накарахме да извадят тоя план преди 2г. Хем им го носих разпечатан, хем ми вика кифлата не можело...накрая стана, ама тегава работа...

# 793
Хора, някой преподписвал скоро ?
Как стои въпросът с индексирането при подписан сега, договор - индексират ли в текущата година, или не? Моля за личен опит..

Наближи да тръгваме пак на война заради майка Joy..та се въоръжавам с инфо...Grinning

# 794
Как стои въпросът с индексирането при подписан сега, договор - индексират ли в текущата година, или не?
Не

Общи условия

Активация на акаунт