Сватба 2018 - III-та част

• 48 114
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
А на гостите от чужбина хартиени покани ли ще изпращате или електронни?

# 61
Аз за това съм супер доволна от Акорд. Понеже менюто им е елементарно и не е някакво завъртяно с ---арпаджик, рукола, киноа, чия и пр. Да, човек би казал, че за тия пари е логично да ти направят прекрасната чиния с някое засукано ястие, но поне знам, че на гостите ще им е вкусно и ще си изядат яденето, а няма да ровят като кокошки в чиниите Grinning

Давайте някакви идеи за торта? Аз гледам от тези голите торти, но някак не са ми толкова красиви Frowning1 А пък тортите с фондан са ми прекалееено тежки и гадни Sad Започвам да обмислям идеята с 1 торта за рязане и 1 торта за ядене....
Разгледай тези на Романс в кв. Симеоново. Като цени са много добре, а и тук във форума, булка ги похвали като вкус. Обмисляме да ходим да пробваме. Децата често ходят там да хапват, не само сладни неща и са доволни. Аз им обожавам различните палачинки. В тази връзка си мисля, че си струва да опитаме и сватбените им предложения.

# 62
  • London, UK
Нашата торта беше от Чочко. Останах много доволна, всички я харесаха и казаха, че е била много вкусна и лека. Не беше гола (не ми харесват), но нямаше и фондан - беше покрита със сметана. На модела беше изцяло бяла, но помолих да ми направят определени детайли лилави и беше е получила много добре. За момичетата в Акорд, това е много добър вариант, защото те и иначе от там поръчват тортите и Жоро (управителя) има уговорка и не е нужно да се оставят пари за стойката и да се занимавате с връщането й след това.

# 63
  • София, България
Благодаря Фаталина, но изобщо не харесвам тортите на Романса. Много са ми сладки и тежки и са като блокчета. Отделно имам и приятелка, която работи там и знам, че качеството е занижено до минимум.
Иначе ти благодаря за споделеното мнение.

Цвети, може ли на лично да ми покажеш тортата ви?
Това за стойката е много полезно, че го споделяш, благодаря. Аз щях да питам Жоро другата седмица като се видим за тортите. Сега ако все още го има този вариант без капарото и връщането на стойката, определено ще го обсъдим.
В Чочко правят и голи торти и няколко от тях ми харесаха.  

Аз все пак бих събрала информация за някои други скришни добри сладкарници ако знаете...

# 64
Ето една торта на сладкарница Skyline, с която р-т Акорд също работи

# 65
  • София
На мен "голите" торт са ми супер симпатични и сладурски... а дори не знам защо.
Та и аз към "Чочко" съм се ориентирала, но ще видим де.
Както се казва... ние до тортата да стигнем. Laughing

# 66
  • София
Има време до сватбите ви още, но тортата не трябва да се оставя и за последния момент, защото може да се окаже, че стойката която ви трябва  е заета. Peace

# 67
Ихааа, колко много сте изписали Simple Smile
Нашата обща бройка на гостите, към момента, наброява около 120 души, като тук са включени и децата. Не съм сигурна колко хора ще си вземат децата, но на тези, които имат деца, като им казвахме, че ги каним и казахме да имат предвид, че ги каним с деца, а те вече ще си преценят как ще им е по-удобно. Знам, че ще има хора, които ще предпочетат да оставят децата на бабите и да не тичат след тях, други пък няма да имат на кого да ги оставят или ще искат просто да ги вземат на сватбата, защото смятат, че на децата ще им е интересно, та така преценихме.
Не мога да гадая колко души могат да откажат да дойдат.
Да ви кажа през който и месец да ви е сватбата, винаги ще има хора, на които няма да им е удобно и ще правят коментари... ние сме май месец и също има хора, които ми казаха, че няма да им е удобно, защото децата са още на училище, а са ни роднини и ще дойдат с деца. И аз съм на мнение, че, когато има желание, се намира начин.
Аз за торта още не съм ходила да проверявам, само в интернет си гледам. Не знам кога е удачно да се поръча и колко време ще ми отнеме изборът.

# 68
  • София
И ние бяхме май месец - на 16.05., при нас проблемът беше, че имало балове.  Laughing Понеже хората от по-малките населени места обикновено си празнуват бала преди официалната дата. Даже се оказа, че братовчедката на кума ни е избрала същата дата да празнува, ама той вече си беше поел ангажимента към нас.

Тази година на 22.04 правихме кръщене на дъщеря ни, но точно тогава същата тази братовчедка се женеше. Този път сватбата беше уважена, а и така трябваше според мен. Явно с нея все едни и същи дати избираме.  Simple Smile

# 69
Аз пък разбрах, че една абитуриентка е питала фризьорката ми за час в същия ден и иска в 8ч, а ние искаме в този салон да си правим грим и прическа аз, майка ми, кумата и едната шаферка Grinning да видим как ще стане, уж казаха, че нямало проблем, но на 02.01.2018 съм там да запазвам часовете Grinning

# 70
За момичетата от София в кв.Враждебна има сладкарски цех . Тортите са уникално  вкусни, пресни и не са скъпи. Аз лично съм си поръчвали за рожденни дни от там. Може и да им покажеш снимка какво искаш и ти го правят. Ще разбера името на цеха и ще ви го постна. Една моя позната сватбената и торта от там излезна 150 лв .

# 71
Дами, някоя друга да е получавала лични съобщения с гореща препоръка за сайт, от който да се поръчват рокли? Не мога да преценя дали потребителката е мила, или се опитва да спами. В темата имаше две-три грозно рекламни съобщения скоро, та съм подозрителна...

# 72
  • София, България
Аз мисля, че съм чувала за този цех, но само съм чувала и нищо повече. Разпитай познатата и сподели после Simple Smile

sea, вярно голямо съвпадение с братовчедката. Важното е да няма сърдити Simple Smile

Аз за децата също съм казала, че нямам никакви проблеми Simple Smile Даже ми е приятно когато има деца, забавни са ❤ Но родителите сами да си правят сметката дали ще им е приятно да тичат след тях цяла вечер. Аниматор няма да наемам, защото реално са 4-5 дечица, ако дойдат всичките.  Simple Smile

Роузи, аз не съм получавала. Thinking Ако просто без причина ти предлагат някакъв сайт, докладвай на администраторите... Simple Smile

# 73
Дами, някоя друга да е получавала лични съобщения с гореща препоръка за сайт, от който да се поръчват рокли? Не мога да преценя дали потребителката е мила, или се опитва да спами. В темата имаше две-три грозно рекламни съобщения скоро, та съм подозрителна...

И аз получих съобщение , уж с препоръка за помощ за намиране на рокля...

# 74
  • София
Чиста реклама си е това, пък после пак да идва Ели да ми казва, че съм злобна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт