Сватба 2018 - III-та част

• 48 702
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Joanita, и аз така тръгнах да разпитвам за божури, точно защото си мислех, че са евтини цветя, но уви Grinning
От халките, които си показала, тези първите ми харесват, някакви такива гледам и аз. Simple Smile

# 166
Първите халки са подобни на нашите, само че нашите са бяло и жълто злато.

Ние на 100% поемаме нощувките на всички гости. На всички сватби, които сме ходили с преспиване младоженците поемаха нощувката за деня на самата сватба. Това обаче зависи от възможностите на всеки.

Аз съм в пълен застой относно сватбата. Не знам защо, но изобщо не ми се занимава... казвам си че има време, а не е точно така! 🤫 В момента правим и ремонт на къщата и ми пуши главата вече от цялата тая суматоха покрай мен!
Ох извинете, че се оплаквам много работи наведнъж като станат и бушоните тръгват да избиват 😁

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 07:41 от Angel-Di

# 167
В момента правим и ремонт на къщата и ми пуши главата вече главата от целата тая съматоха покрай мен!
Ох извинете, че се оплаквам много работи наведнъж като станат и бушоните тръгват да избиват 😁

Мнооого добре те разбирам, и ние сме в ремонт Grinning нямам търпение да свърши тази лудница и да изчистим.

# 168
  • София
При нас скоро приключи една от поредните "дооправки" на къщата (обзавеждахме една стая като дрешник, но толкова боклук стана и всичко беше с главата надолу), направо не ми се мисли следващата "акция" от Мисия мой дом какво ще е. А има и още. Както хората са казали - да не ти влезе майстор в къщата......... Така че и аз ви съчувтсвам.......

# 169
При нас скоро приключи една от поредните "дооправки" на къщата (обзавеждахме една стая като дрешник, но толкова боклук стана и всичко беше с главата надолу), направо не ми се мисли следващата "акция" от Мисия мой дом какво ще е. А има и още. Както хората са казали - да не ти влезе майстор в къщата......... Така че и аз ви съчувтсвам.......

Дааа, абсолютно, но и ние сме на финалната права Simple Smile

# 170
Здравейте, мацки, предстои ми сватба във Варна през април 2018 г. Препоръчайте ми, моля, някакъв цветарски бутик, защото с тия китки се виждам в чудо. А и откак ми казаха, че някои дали огромни суми с по 5 цифри за украси с живи цветя, лошо ми стана. :/

# 171
Аз пак идвам с въпрос.
Значи, трябва да помислим за часа за сключване на брака. Само че още се колебаем дали да е изнесен ритуалът. Не съм убедена доколко добре ще се получи такъв във фоайето на ресторанта. Идеята беше и след него да стане поздравяването и връчването на подаръците вместо после да обикаляме по масите. Та дали ще трябва да уточня това още при записване на часа в съвета или може по-късно? Малко се затруднявам още отсега да планирам всичко по часове, след като все още само с управителката на ресторанта сме говорили.

# 172
Аз пак идвам с въпрос.
Значи, трябва да помислим за часа за сключване на брака. Само че още се колебаем дали да е изнесен ритуалът. Не съм убедена доколко добре ще се получи такъв във фоайето на ресторанта. Идеята беше и след него да стане поздравяването и връчването на подаръците вместо после да обикаляме по масите. Та дали ще трябва да уточня това още при записване на часа в съвета или може по-късно? Малко се затруднявам още отсега да планирам всичко по часове, след като все още само с управителката на ресторанта сме говорили.

Мисля,че още при запазване на часа ще искат да знаят дали ще е изнесен ритуала или не.
Аз също исках изнесен ритуал,но моя не иска.Повече ми допада идеята,някак си по-романтично ми е.

# 173
В нашия град редът е такъв, че, когато отидохме в Общината и казахме, че искаме ритуалът да е в Ритуалната зала, ни казаха, че там трябва да отидем да се запишем. Аз отидох и жената имаше едни бланки с дните и разграфени часове и ни записа в часа, който си избрах. Не мисля, че могат да запишат само датата.

# 174
  • София
Дойдоха ми някои неща от алиекспрес и реших да ви снимам, чакам още 10тина неща, ще купя от ситните бели цветчета дето ги ползват за пълнеж на букетите, малко бурканчета и шишенца, свещички и съм готова Simple Smile)

# 175
Здравейте, булки! Реших и аз да се присъединя към темата, пък току виж съм видяла някоя друга идея по организацията.
Сватбата ни ще е на 06.05.18 Simple Smile
Важните неща вече са запазени - място, фото + видео, DJ + водещ, църква и официално лице за изнесения ритуал.
За рокля, за моя изненада, стигнах до Асеновград, и отново за моя изненада, там ме чакаше моята рокля (доста по-евтино от роклите, които ми предлагаха с всевъзможните отстъпки тук в София).
Първо си мислех, че само ние сме надскочили първоналачно замисления бюджет, но като чета... успокоявам се, хаха.
Сега основната ми задача е да си харесам покани и да почна да се оглеждам за шаферски рокли, че покрай абитуриентките, ми се струва мисия невъзможна.

# 176
Ester Georgieva, много ми харесват нещата, които си купила. Аз също гледах разни такива.
Kiki_m, добре дошла сред нас! Наистина сме си много полезни тук в организацията на сватбите. Simple Smile

# 177
  • София, България
Браво, Естер! Много хубави неща Simple Smile захващай се с подготовката Grinning

Добре дошла, Кики! Честито за роклята и успех с организацията!

# 178
Здравейте,
И аз се присъединявам към групичката на булките.Blush
Скоро открих темата и сега ще се връщам в предните да чета и да събирам идеи.
Ние си имаме дата - 11.08 Русе- има доста  време, но пък не е лошо да се започва с подготовката. Simple Smile

# 179
Здравейте,
И аз се присъединявам към групичката на булките.Blush
Скоро открих темата и сега ще се връщам в предните да чета и да събирам идеи.
Ние си имаме дата - 11.08 Русе- има доста  време, но пък не е лошо да се започва с подготовката. Simple Smile

Добре дошла! Вече станахме 3 русенки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт