Привет,Долунайки

Момичета,благодаря ви за споделените мисли и двата първи фрага към 22 еп.Какво правят тези хора със сериала ни
Съвсем изпускат нещата и ще го финализират,или вече им е безразлично и не му се стараят-такива издънки-триене на профили,качване и сваляне на фрагове-съзнателно ли дразнят и отблъскват зрителя или си отписаха труда!Толкова добре си вървеше всичко до преди две три серии!!!Не се зарадвах и на този фраг!Единственото,което ме зарадва е откриването и изясняването на чувствата им.Но с моя опит от турски дизита/а уж не е малък/,когато имаме такова вричане за щастлива любов за цял живот,после ни натриват носовете и опъват нервите само с драми,сълзи,раздели и накрая за пет минути набързо претупват всичко хубаво и смислено.Що ли ми явяват мама Леман-цели 20 серии никаква я нямаше в сериала,а сега и тя ли ще ни опъва нервите.Малко са ни другите гадняри
Асуман тъкмо започнаха да и оправят образа и в тези серии я забиват до нула.Демет не се променя-образа и не търпи развитие и промяна,както и на Хакан-от началото до сега все едно и също.Защо вместо да развиват образите на героите товарят сериала с нови образи и то ненужни според мен.

Дали ще оставят нашите гълбчета поне малко да изживеят прекрасните си мигове на признаието и дълго чаканата споделена любов или направо ще ни полеят с един студен душ.
Искам да си гледам щастливо влюбените Ферит и Назлъ