DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 474
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
 Hug Hug Hug

Привет,Долунайки Hug Hug Hug

Момичета,благодаря ви за споделените мисли и двата първи фрага към 22 еп.Какво правят тези хора със сериала ни newsm12Съвсем изпускат нещата и ще го финализират,или вече им е безразлично и не му се стараят-такива издънки-триене на профили,качване и сваляне на фрагове-съзнателно ли дразнят и отблъскват зрителя или си отписаха труда!Толкова добре си вървеше всичко до преди две три серии!!!

Не се зарадвах и на този фраг!Единственото,което ме зарадва е откриването и изясняването на чувствата им.Но с моя опит от турски дизита/а уж не е малък/,когато имаме такова вричане за щастлива любов за цял живот,после ни натриват носовете и опъват нервите само с драми,сълзи,раздели и накрая за пет минути набързо претупват всичко хубаво и смислено.Що ли ми явяват мама Леман-цели 20 серии никаква я нямаше в сериала,а сега и тя ли ще ни опъва нервите.Малко са ни другите гадняри ooooh! ooooh! ooooh!Асуман тъкмо започнаха да и оправят образа и в тези серии я забиват до нула.Демет не се променя-образа и не търпи развитие и промяна,както и на Хакан-от началото до сега все едно и също.Защо вместо да развиват образите на героите товарят сериала с нови образи и то ненужни според мен.

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 21:26 от Keskinowa

# 271
Привет, момичета! wavey

Благодаря за всичко споделено!

Имаме си нов фраг, с нови моменти нови версии за онова, което предстои да се случи.
Много интересни неща сте споделили. В общи линии очакваме хем романтика, хем доста напрежение и перипетии за нашите любими герои. Дано след двата първи фрага, да ни пуснат и два втори. А дано, ама надали... Laughing

Чак сега догледах епизода с превод и макар и късно да споделя това-онова. Интересно ми беше, нищо че очакванията ни бяха други. Само Пелин ми дойде в повече. На всяка манджа мерудия беше, отвсякъде изникваше. То бива наглост, ама нейното нямаше граници. Добре че Назлъ добре я усети. Направо беше  главна героиня на серията и се пренаситих и нямам нищо против вече да си ходи. Но като гледам, няма да ме огрее. Актрисата очевидно е добра, щом за толкова кратко време Пелин успя да ми стане изключително антипатична.

Цитат
Аз вярвам, че Демет ще издаде Хакан, но това не я прави добър човек. Със сигурност не е убийца, но е безскрупулна по друг начин - умна е и е много съобразителна, но не използва тези си качества за добро. Ако има възможността да си послужи с номера и трикове, винаги би ги предпочела пред добрия и честен път. Дори предаването на Хакан ще го стори, по-скоро, за да спаси себе си, отколкото от чувство за вина или справедливост.
Самби  Hug, абсолютно съм съгласна с теб.
Даже не мисля, че е кой знае е колко умна, защото доста пъти постъпи изключително несъобразително и импулсивно, например когато затвори Назлъ в хладилната камера, както и доста пъти когато вършеше разни неща зад гърба на мъжа си, само че имаше късмета Хакан и хората му винаги да покриват следите й. Тя самата сто пъти досега да се беше издънила, защото често действа емоционално, без изобщо да мисли.

Единствената причина да предаде Хакан нистина ще е за да спаси собствената си кожа, тя е завършена егоистка, но въпреки това нещастна и самотна жена, която не е в състояние да изпита радост от привидно безоблачния си живот. Това е път, който сама е избрала и аз не изпитвам никакво съчувствие към нея. Не съм сигурна, че ще се справи с предизвикателсвото да прецака Хакан, но знае ли човек. Отчаянието отключва неподозирани способности.

За Назлъ
Може би бележките наистина не бяха най-добрия начин, но пък свършиха чудесна работа. Така нямаше риск да не бъде изслушана или разбрана неправилно от Ферит. Само с няколко думички тя описа целия гаден начин, по който се чувства и Ферит я разбра. И това му помогна да се постави на нейното място. Първо беше стреснат и като че ли замръзна, а после вероятно е почувствал огромната празнота от липсата й и е хукнал да я търси. Той видя колко  много се огорчи тя още когато отиде със закъснение в ресторанта, след като репортажа вече беше приключил.

Не че Назлъ не би направила всичко заради Булут, но Ферит я принуди да се омъжи за него и при всеки удобен случай й напомняше, че така изкупува вината си. Дори когато Демет я затвори в хладилника и закъсня за сватбата,той изобщо не я изслуша. На моменти се държи много мило с нея, но досега нищо не й е признал. На партито за рождения ден я целуна, но го направи пред всички, за да се убедят колко истински е брака им. Това изобщо не е достатъчно. Статусът на връзката им е доста объркан, както гласеше заглавието на един сериал от миналия сезон, който много харесвах. След като той направи първата крачка към фиктивния брак, на него се полага да направи първата крачка и към истинската им връзка. На нас ни е лесно. Ние знаем колко много Ферит обича Назлъ, как страда, когато я нарани или когато не е до него. Чухме как на няколко пъти призна пред Енгин, че е  влюбен в Назлъ, а на Дениз каза, че бракът им е фиктивен, но само засега. На самата Назлъ обаче не е казал нищо и дори тя да го усеща, нормално е да иска и да го чуе от него. Толкова много проблеми се струпаха на главата на това момиче и с всичките до един й се налага да се справя съвсем сама. Мечтата на живота й е на път да се провали и тя  се чувства безсилна да промени нещата. На плещите й тежи огромната отговорност за кредита за къщата на родителите й. В другото важно нещо за нея - грижата на Асуман тя също се чувства провалена, а е поела тази отговорност пред родителите си. Като се прибавят към това и отношенията им с Ферит, натиска на Дениз, Хакан, Демет... Появяването на Пелин просто преля чашата и момичето не издържа. Аз не смятам, че тя избяга, нито че си тръгна. Тя просто имаше нужда да остане сама, да се отдалечи от проблемите, да помисли  и да се събере. Със сигурност не това е била целта й, но така ще принуди Ферит да я последва и да бъде по-решителен.

Иначе всичките пъти, когато Пелин се буташе да си общува с нея, Назлъ се държа прекрасно. Достойно отвърна на всичките предизвикателства, които Пелин й отправи, чак накрая и онази се изнерви. Ферит се чувстваше малко неудобно между тях двете.

Ферит
В неговите очи Пелин не е това, което виждаме ние, той не знае колко двулична и неприятна е и все още няма причина да й се ядосва. Пред него тя играе ролята на жертвата, която не иска нищо от него, освен да изчисти името си. И на мен по време на онлайна ми се стори, че Ферит беше прекалено любезен с нея при разговора им в хотела, но след като изгледах епизода с превода, донякъде го разбирам.

Не знам, сигурно е отвратително някоя бивша така да нахлуе във връзката ти и да каже на мъжа ти, че е била бременна от него, а той е позволил да бъде измамен и дори не я е изслушал. Но пък си мисля, че колкото и  неприятна да ми е тази жена, ако мъжа ми отново директно я отреже, без дори да я изслуша, няма да го одобря. Днес с нея, утре с мен може да се отнесе така. Мисля, че всеки има право да бъде изслушан.  Разбира се, Нъзлъ още не знае за мнимата бременност, но се опитвам да схвана логиката на поведението на Ферит. В този ред на мисли, не го обвинявам, че се отнесе добре с Пелин. Той е добре възпитан мъж, а и намеренията му са благородни. Беше напълно откровен с нея. Поднесе й извиненията си, каза й колко съжалява за случилото се някога и й пожела да бъде щастлива. Каза й, че обича Назлъ и много държи на нея. Беше категоричен и не й даде никакви аванси или надежди. Виж за закъснението за репортажа в ресторанта не го оправдавам, даже напротив. Можеше поне по телефона да се обади на Назлъ, че ще закъснее, защото тя го предупреди колко е важно за нея да дойде навреме. Но пък той не знае колко сериозни са проблемите на ресторанта и колко жизнено важен е този репортаж, който ще послужи като реклама за него.

Цитат
А има ли шанс Хакан да показва на Назлъ постъпката на Демет с фризера...?! И  след това от своя страна пък жена му да се опитва по свой начин да му отмъсти със записа в устройството , скрито в случай на нужда.....     С тази различна  хипотеза и аз сама се  хвърлих в джаза..... 
mury9 Hug, много е интересна идеята ти и ми харесва.
Това е много по-оригинално от другите варианти, които обсъждахме тук.
Искам тези двамата сами да се прецекат един друг, така ще бъда напълно удовлетворена.

От снимачната площадка.
Какво ли означават тези балони?

# 272
  • София
....

Вижда се, че с най-нисък рейтинг са сериалите в сряда- HAYAT SIRLARI и Пълнолуние в неделя! Peace

....
Ако този в сряда е започнал скоро, значи по-вероятно да финализират "Пълнолуние" т.е. да дадат шанс на този в сряда. Дано греша!

.......

Не се зарадвах и на този фраг!Единственото,което ме зарадва е откриването и изясняването на чувствата им.Но с моя опит от турски дизита/а уж не е малък/,когато имаме такова вричане за щастлива любов за цял живот,после ни натриват носовете .......

Това вече взе да ме радва т.е. повече епизоди.

# 273

Вай бе,това на заден план не е ли зимната градина,в която Ферит даде пръстена на Назлъ newsm78 newsm78 newsm78Да не е решил да повтори предлагането на брак,но истински на същото място!

Ох,от другият сериал с най-нисък рейтинг  HAYAT SIRLARI до сега са излъчени май само 5 епизода.

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 22:51 от Keskinowa

# 274
  • Плевен / София

Вай бе,това на заден план не е ли зимната градина,в която Ферит даде пръстена на Назлъ newsm78 newsm78 newsm78Да не е решил да повтори предлагането на брак,но истински на същото място!

Ох,от другият сериал с най-нисък рейтинг  HAYAT SIRLARI до сега са излъчени май само 5 епизода.
Протоколът го финализираха на 8 епизод....така, че ако рейтинга не върви...5...не пречи да му спретнат финал...

# 275
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря на всички за коментарите от вчера! bouquet bouquet bouquet

Разширения фрагман с руски субт.! Peace

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-83475167_456240735%2F6d6 … _-83475167_441879

Приятен ден на всички! bouquet

# 276
Момичета в очакване на новости около нашето сериалче  да побутнем темата с едно хубаво клипче  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=s6ACRYOprwE&index=14&lis … wbh5L8LDMIgtBg8kA

Злати благодаря за кафенцето и фрага със субки  и на всички вас за всичко споделено  bouquet Heart Eyes

Лек и спорен ден дами  Hug

# 277
  • Бургас
Момичета в очакване на новости около нашето сериалче  да побутнем темата с едно хубаво клипче  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=s6ACRYOprwE&index=14&lis … wbh5L8LDMIgtBg8kA

Злати благодаря за кафенцето и фрага със субки  и на всички вас за всичко споделено  bouquet Heart Eyes

Лек и спорен ден дами  Hug

Благодаря зя клипчето, Мария!

Не знам дали и други искат това, но ще ми бъде приятно от всеки епизод да се  подредят в клипове сцените само с Наз и Ферит. Това го видях при рускините за два от любимите си сериали и много ми хареса. Когато няма какво да гледам или ми домъчнее си пускам сериите с избрани моменти и ми става хубаво на душата. В крайна сметка гледам тези сериали най-вече заради историята на главните герои.

Лек и спорен ден, момичета!

# 278
  • Враца
Здравейте и от мен момичета  Hug
Злати благодаря за кафето, а на останалите за мненията и коментарите  bouquet bouquet
Май отново ще се  окажа права (за съжаление  ooooh! ) след като видях преработения фраг и края му с Леман ханъм, веднага си помислих, че и тя ще стане част от плана на Хакан и Пелин  ooooh! ooooh! явно мислите ми ще се окажат верни  ooooh! ooooh!
От сета : Пелин, Хакан и Леман  ooooh! ooooh! ooooh!

https://twitter.com/twitter/statuses/935799662686212097
Видео с Хакан и Пелин  #2gunfire #2gunfire
Както нашите любимци така и нас ни очакват тежки дни  ooooh! , чудя се каква полза ще имат тези двамата като привлечат на тяхна страна майката на Ферит  newsm78 какво ще търсят да постигнат  ooooh!
Желая ви един прекрасен ден  Hug до после  Hug

# 279
Здравейте!  Hug
Иглика, благодаря за новите снимки! Аз се чудя коя майка с какъв акъл ще тръгне да причинява болка на собственото си дете. ooooh! Хем в първите епизоди му опяваше "Много си самотен. Де да имаше някоя до себе си, която да ти напомня да ни се обаждаш, да ни посещаваш...". ooooh!

# 280
Привет! Hug

Миме Hug,благодаря за клипчето! Heart Eyes

Иглика Hug,благодаря за новите снимки и видео! bouquet

Леман обича внука си и дано заради него не се съюзи с Пелин и навреди на НазФер! Praynig Peace

https://www.instagram.com/p/Bb7PJnJBGq5/?tagged=dolunay

от официалната страница....

от стилиста...

# 281
Момичета благодаря ви за новите снимки и откъси  Hug  Ей този Хакан сега ако и Леман добави в игрите си направо го закъсахме  ooooh! Не искам да вярвам ,че една майка ще се поддаде на интригите на хората които искат да съсипят синът и. ooooh! Но по всичко личи ,че тук ще се заформи интрига между Хакан ,Пелин и Леман и  ще стане много лошо за нея ако постъпи така и Фирит разбере.Направо ще я зачеркне от живота си  Tired  Дали ще оставят нашите гълбчета  поне малко да изживеят прекрасните си мигове на признаието и дълго чаканата  споделена любов или направо ще ни полеят с един студен душ. Thinking Искам да си гледам щастливо влюбените Ферит и Назлъ  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 282
Да се надяваме, че Леман няма да постъпи лошо със сина си. Тя знае, че той още не ѝ е простил то време оно, сега пак ли да го накара да я мрази? Може би е разбрала, че е заминала Назлъ и иска да помогне на сина си да се сдобрят.

# 283
  • Плевен / София
Да се надяваме, че Леман няма да постъпи лошо със сина си. Тя знае, че той още не ѝ е простил то време оно, сега пак ли да го накара да я мрази? Може би е разбрала, че е заминала Назлъ и иска да помогне на сина си да се сдобрят.
Здравейте момичета
Благодаря ви за всичко споделено...
Това за мен е логично....крайно време е да направи нещо , за да се сдобрят двамата с Ферит...като толкова Леман обича Булут, а той обича Назлъ и чичо си...тя трябва да намери път към тримата....

# 284
Здравейте момичета
Благодаря ви за всичко споделено...
Това за мен е логично....крайно време е да направи нещо , за да се сдобрят двамата с Ферит...като толкова Леман обича Булут, а той обича Назлъ и чичо си...тя трябва да намери път към тримата....

Дано дано  Praynig но все си мисля ,че Пелин и Хакан ще искат да се възползват от нея  Thinking Пелинката ако вземе и на нея да и казва  уж за аборта........ ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт