Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 933
  • 895
  •   1
Отговори
# 225
Алек вече няколко пъти казва на Валерия, че тя няма конкуренция сред жените, сигурно и за себе си мисли така. И сега се оказва, че Калоян ги отвява и двамата! Е, как да не го е яд!

# 226
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Валерия е доста прикрита, забелязали сте как се скрива в шапката си при конфликти ( когато Алек порицаваше Вили , не се намеси да я защити !!!). И втори път премълча при скандала на Вили с Марина , въпреки, че здравата я обсъждаше зад гърба и.
Точно това мисля и аз. Стои и тя встрани от конфликти, пази се, не заема страна, един вид пази поведение някакво.
Да, тя само разбутва жабуняка, но се скатава от лова на жабите после.  Laughing Обсъжда и плюе по хората, подкокоросва, а като стане разправията, удобно се скрива в шапката си и се наслаждава отстрани.  Confused
А по повод неумението да се губи - направи ли ви впечатление, че според Алек това е само и единствено положително качество? На дуела му с Гинчев Иван и Андрей го питаха дали е вярно, че недостатъкът му е, че не умее да губи и той отговори нещо в смисъл "Как да не умееш да губиш може да е недостатък?"  Rolling Eyes

# 227
Ами и Владо Николов е спортист та дрънка, пък какъв човек беше. Симо от 1-вата ферма си беше благо и тихо момче , не е мрънкал за двубои и ратайство....
Виж футболерите може да са друга кройка - Ваня от Сървайвър не беше приятна личност, Алек е суетен ,  Валерия е красиво но глупаво момиче. Да си го кажем - ползва красотата си за да я обслужват мъжете , Алек и носи топли камъни, Яни я завива..... Smile
Не е до спорта, а до човека , май.

# 228
Разбира се, че си зависи от човека.  Peace

Алек вече няколко пъти казва на Валерия, че тя няма конкуренция сред жените, сигурно и за себе си мисли така. И сега се оказва, че Калоян ги отвява и двамата! Е, как да не го е яд!
Валерия изобщо не чака Алек да й казва, че няма конкуренция. Още в самото начало на формата, докато им започваше задявката, каза на любимия, че ако са двамата на финал, направо ще го отвее.  Mr. Green

# 229
А по повод неумението да се губи - направи ли ви впечатление, че според Алек това е само и единствено положително качество? На дуела му с Гинчев Иван и Андрей го питаха дали е вярно, че недостатъкът му е, че не умее да губи и той отговори нещо в смисъл "Как да не умееш да губиш може да е недостатък?"  Rolling Eyes
Защото той изобщо не може да разбере какво му казват, защото се има предвид "да губиш с достойнство" , но на Алек това понятие (достойнство) не му е познато, не му е присъщо, не му е налично. 😂 То требва мозък, за да го разбереш. А ни едно от двете влюбени гълъбчета няма достатъчно от последното. 😂

# 230
Тъкмо са си лика-прилика.  Laughing

# 231
  • Другата България
Валерия е трудолюбива иначе, имам чувството, че не е лошо момиче, склонна съм да я оправдая с младостта ѝ и със "спортната злоба", която има. Другото, което коментираме е присъщо и на други хора, не откриваме топлата вода с нея. Laughing

# 232
Защото той изобщо не може да разбере какво му казват, защото се има предвид "да губиш с достойнство" , но на Алек това понятие (достойнство) не му е познато, не му е присъщо, не му е налично. 😂 То требва мозък, за да го разбереш. А ни едно от двете влюбени гълъбчета няма достатъчно от последното. 😂

На мен също така ми се стори, че и да печели интелигентно не може. То не бяха крясъци, то не бяха демонстрации (като вдигна Гинчев да го носи към Берлин). А най-нелеп ми беше като се скара на майора и на Станко, че му свалиха щангата. Пък като се сетя в началото колко го харесвах... викам си тоя ще разбие клишето за тъпите ритнитопковци, гледай колко е възпитан и внимателен, пък и работлииив - мъж-мечта, дет' се вика. Smile

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 15:35 от pip4i

# 233
Седяха като насрани Валерия и Алек.Как се видя злобата и завистта им щом казаха,че Калоян е избран за амулета.Подли и дребни душици.Как се намериха пък.Един дол дренки са.Елементарни и прости с ниска речева култура,но за сметка на това пък с високо мнение за себе си.Не се учудвам,че въпросния Пешо я е крил Валерия.Мен също би ме било срам да я показвам извън кревата с този беден речник и тъпите й коментари.

# 234
Пипчи, да, пропуснах да го отбележа, че дори и да печели не умее с достойнство, ама нали го обсъдихме и тогава - то крясъци, то демонстрации колко е велик и силен... Изключително неприятно поведение, тъпак, кво да го правиш.

# 235
# 236
Май не е.Тя каза че не може да качва снимки с него.

# 237
Очаквам от Калоян по-добро фермерство този път, не само организационно, а с повече категоричност. Очаквам по-малко или никакви декларации как е готов да се учи от по-възрастните и да се всулшва в тях.
Очаквам да има мнение и да го отстоява, без извинения.

Добро дете е, възпитано, чудно, но дете или поне така се държи, очаквам мъжкарско поведение, за да не ми се налага да га избирам за финалист, защото другия матр'ял не е качествен.

# 238
Хайде, и Валерия е минала под ножа в темата. Тя се държи доста внимателно и така трябва, но не по-внимателно от всеобщия любимец Калоян, който също никога не е заемал каквато и да е позиция в групов спор или конфликт. Да не говорим за другия любимец - Яни, който направо напуска "полесражението", когато му потърсят мнението по въпрос, касаещ някого от участниците. Laughing hahaha
За спортната "злоба" - ами търси се победа в голямото състезание, както и в по-малките. Спортистите трябва да са такива. Защо очаквате всички да се разливат от любов и щастие за това, че Калоян е дръпнал не с едни гърди напред, а с два чифта едновременно? Laughing
Не е нормално, те са на финалната права на тримесечен трудов маратон с награда, не на благотворително мероприятие. Сълзите от щастие, че конкурентът ти те е изпреварил с много бих го приела, само ако са им раздали еднакви хонорари предварително и са им казали реда, в който ще напускат. Crazy

# 239
Нали, завистта и злобата са доста по-често срещани от благородството?!  Mr. Green Как биха могли да му се радват на Калоян повечето, те ще се пръснат от яд.  Twisted Evil От яд, че някой е толкова харесван, а те - не.  Twisted Evil
Аз много се надявам Калоян да не поддаде на натиска, който се опитва да му прилага Алек с "чувствата си" , и да прати Валерия ратай. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт