Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 534
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 275
Хей, тъй като предстоят Коледните празници ще ви върна към Марчето и нейната сладка дъщеричка с една песен.
Всеки път, когато украсяваме дома за Коледа я пускаме и става много забавно вкъщи. Танцуваме, украсяваме и ни става много Коледно. Аз лично не слушам песните на Мария, но тази песен и клипа й са ми изключително приятни и ми носят Коледно настроение.
Поздрав от мен за вас Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=0GeTkNT8yDA

Да Окрася елха!?!?!?

# 1 276
  • на брега на морето
Хей, тъй като предстоят Коледните празници ще ви върна към Марчето и нейната сладка дъщеричка с една песен.
Всеки път, когато украсяваме дома за Коледа я пускаме и става много забавно вкъщи. Танцуваме, украсяваме и ни става много Коледно. Аз лично не слушам песните на Мария, но тази песен и клипа й са ми изключително приятни и ми носят Коледно настроение.

Да Окрася елха!?!?!?
И мен ме засърбяха пръстите, ама викам айде, днес имаме семеен празДник, от мен да мине.

# 1 277

Да Окрася елха!?!?!?
И мен ме засърбяха пръстите, ама викам айде, днес имаме семеен празДник, от мен да мине.

Хахахахах! Честит празДник! Живи и здрави!

# 1 278
# 1 279
  • на брега на морето
Благодарско  Hug

# 1 280
Мария си е неграмотна, това отдавна съм забелязала.

# 1 281
  • София
Много искам в къщата да влезна Мария. Ще стане весело!   Party

# 1 282
А на мен Ваня Червенкова ми се ще да влезе и да подкара Луна. Ще са епични сблъсъци.

# 1 283
Много искам в къщата да влезна Мария. Ще стане весело!   Party
Не! Да влязат Гущера, Мара, Марая и Костовица!!! Да стане Most Chalga. Ще забравим за Луна и Нордел на мига. 😆😆😆

# 1 284
  • на брега на морето
Ако някога срещна Захажайка ще й стисна ръката, задето оскуба ЛуКче.

# 1 285
И аз ида с Окрасата за Коледа и Окрасената елха, но сте ме изпреварили. Joy

# 1 286
Значи...щом в пиесата има пушка, до края тя ще гръмне /по Чехов/..
И щом в ББ има изкуствена опашка, дето все се размятва, до края трябва да бъде дръпната...

Само заради това си заслужаваха мъките по гледането на Моуст безинтересните. Топлина заля изстрадалото ми сърце при тази гледка...и още го топли...Joy

# 1 287
Никой нищо не каза за Джино... Той едва стои на крака си, нямаше как да хвърля пълноценно... Динко и Фънки са като бичета...

# 1 288
  • Някъде в Матрицата
А, да. И това ми направи впечатление. Джино, който едва стои на краката си и е една торба с кокали, опитващ се да метне Луна. Я да беше Мариела на неговото място. Щяха да са равностойни на двойката Фънки-Ганьо.
А и ББ с тая кинетична енергия. 😂😂😂😂 Да беше споменал и вторият закон на Нютон. 😂😂😂😂

# 1 289
  • София
Знаааааааам. Както и че снимките са от офиса му. Чеша си клавиатурата.
Laughing Hug

Котьо, честит празник!  bouquet

Според мен много разумно постъпи Захажаева, че се отказа от малоумната игра. Като нищо можеше да си счупи я ръка, я крак.

Общи условия

Активация на акаунт