Звездни компромати- 345 част

• 112 086
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
Според мен е син на Чарлз, защото има голяма прилика с Чарлз на младини. Жалко че не са взели много от хубавите гени на майка си, която беше най-готината принцеса.

# 316
  • София
Според мен е син на Чарлз, защото има голяма прилика с Чарлз на младини. Жалко че не са взели много от хубавите гени на майка си, която беше най-готината принцеса.
според мен също си е негов син. Просто ми е смешно изтъкването на плешивостта , сякаш е уникална и неповторима

# 317
Вуйчо ми живее в Долно Локсли и е плешив по същия начин като Хари , за който ти благодарение на начина на оплешивяване си сигурна ВЕЧЕ че е син на Чаралз. Значи и моят вуйчо доказано син на Чаралз, по твоята логика.
Я си обуздай нервите, че не е полезно

Ох, най-обичам да ме диагностицират през монитора.  Joy

И ти не е зле да видиш значението на думата "наследственост", защото мъжкото оплешивяване се дължи точно на това. Та дано след това проумееш смешната си теория за плешивостта на вуйчо ти и принц Чарлз.  smile3555 hahaha

# 318
Добре дееее. Учила съм, че наследените гени от майката са причина за оплешивяването на мъжете, ама ето моя свекър и неговия баща са с еднакво оплешивяване.

И Алекс Богданска с диплома
Скрит текст:

# 319
  • Rock & Roll feeling ...
Joy
Скрит текст:

# 320
Добре дееее. Учила съм, че наследените гени от майката са причина за оплешивяването на мъжете, ама ето моя свекър и неговия баща са с еднакво оплешивяване.

Не се предават само от майката, също и от баща на син. Примери бол поне в моят род и не само.

# 321
  • София
Вуйчо ми живее в Долно Локсли и е плешив по същия начин като Хари , за който ти благодарение на начина на оплешивяване си сигурна ВЕЧЕ че е син на Чаралз. Значи и моят вуйчо доказано син на Чаралз, по твоята логика.
Я си обуздай нервите, че не е полезно

Ох, най-обичам да ме диагностицират през монитора.  Joy

И ти не е зле да видиш значението на думата "наследственост", защото мъжкото оплешивяване се дължи точно на това. Та дано след това проумееш смешната си теория за плешивостта на вуйчо ти и принц Чарлз.  smile3555 hahaha
Викаш няма начин някой друг да е притежател на този "рядък" ген за плешивост и да го е предал на Хари?
Или твърдиш, че само и единствено Чаралз е негов носител  и затова щом и Хари е плешив му е наследник?
Изясни ми моля те, че ми е важно.

# 322
Onna-bugeisha, продължавай да си бръщолевиш "умнотии" за плешивия ти вуйчо от Долно Нанагорнище и малоумните си "теории", кой разбрал, разбрал... Аз продължавам по темата - по същество.

Мартин Петров ограбен от любовница, а не от банката!

Става въпрос за 3,8 милиона лева от 13 негови банкови сметки

Прочети повече на: https://www.novini.bg/news/457717-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8 … %D1%82%D0%B0.html

# 323
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Селена Гомез

# 324
  • София
Пък после ми обяснявай, че си добре с нервите... три пъти обиди мен в едно изречение и един път жителите на непознато за мен населено място, сякаш са някакви подчовеци. А аз съвсем културно те питам за обосновка някаква. Ама здраве да е. Сега ще потърся и аз нещо от " Галерия" да съм в тон и ще редактирам

# 325
# 326
Много е лъчезарна новата princess in-waiting Мегън https://pbs.twimg.com/media/DP9qhzbXUAIPW60.jpg
Все едно до тях е застанал Иван Костов 😂😂😂

А вие преставайте със спора за плешивостта, защото е много глупав. Хари си е син на Чарлз, толкова много си приличат, че е глупаво да се отрича, дори по оплешивяването си приличат. 😁  И не разбирам защо Бугейша му пише името Чаралз, нарочно ли, що ли? newsm78

# 327
... Бутнаха го в нетипична среда и той се изгуби. Сега изглежда един такъв льольо, но изобщо не е. ...
На мен пък ми е любопитно, как шест години може да се поддържа ролята на "льольо", щом не си такъв... Вижда ми се трудна такава задача.

На мен не ми изглежда на льольо, никога не ми е изглеждал на такъв, единственият, който имаше кураж да се държи цивилизовано и про-европейски, сегашният е льольо, един помияр, държан на каишка от Кремъл ...

# 328
Льольовците не правят милиони... Sunglasses
И не го обръщайте на политика, моля!

# 329
Льольовците не правят милиони... Sunglasses
И не го обръщайте на политика, моля!

Да се заеме  позиция твърдо анти-Кремъл е доста смело, рисковано и нездравословно, както знаем и виждаме,
само смел човек би го направил и му прави чест, че я удържа докрай ...
Сегашният е льольо, защото няма позиция по нито един въпрос, няма и да има ...

Общи условия

Активация на акаунт