::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 713
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 150
  • до най-прекрасния мъж
За да потече, трябва да натиснеш спусъка, иначе няма да текне. Ние лепихме вече разни работи у нас, много сме доволни.

# 151
А аз купих от всички свещи без тези в голямата чаша. От нея се въздържах, че ми се струва трудно паленето след като поизгори. Еми начи ми е калпав носа. Ни- що! не разбрах от аромат.  Но ще си ги доизгоря, ей тъй за романтични вечери до Коледа, а на миризма ще разчитам на парфюма си.

# 152
Аз пак имам ядове с кафе машината. Ей ме...крива съм, защото не сэм пила кафе тази сутрин. Пак фъсти и пръска от ръкохватката. Чистих, киснах цедките с препарат против котлен камък. Нищо..кафе йок. Утре им я нося пак.

# 153
Да не ти е запушен носа?
Усещат се яко...
Явно и моя е запушен. Взех си боровинки с нещо си...ама мирише само като не е запалена и съм завряла нос  нея. Като я запаля хич.

Моята свещ е светлочервена, сложила съм в кухнята, която не е голяма, и почти нищо не се усеща, горяща или не.

# 154
Аз пак имам ядове с кафе машината. Ей ме...крива съм, защото не сэм пила кафе тази сутрин. Пак фъсти и пръска от ръкохватката. Чистих, киснах цедките с препарат против котлен камък. Нищо..кафе йок. Утре им я нося пак.

Да не би да трябва да я обезвъздушиш?

# 155
  • София
За седмицата от 11 декември - коледни чаршафи за спални и бебешки дрехи - бодита, блузки, панталони.
Пуснали са мънички разфасовки дезодоранти, шампоани, слънцезащитни. На касите са.

# 156

Да не би да трябва да я обезвъздушиш?
Категорично не. Цедките се запушват .
Вода си тече.

# 157
  • In transit
Много неприятно Sad Съчувствам ти. Ела да ти направя едно хубаво кафенце! Kissing Smiling Eyes

Ако се запушват цедките да не би проблема да е в кафето ти? Едно и също ли ползваш или различно? Скоро купувахме нова цедка на нашата ( Делонги) и момичето в магазина ни обясняваше, че ако ползваме Нова бразилия можело да се запушва, защото било много мазно кафето. Имам спомен, че ти такова ползваше май? Ако смяташ, че не е от това, искай си парите, нали вече беше на ремонт.

# 158
За да потече, трябва да натиснеш спусъка, иначе няма да текне. Ние лепихме вече разни работи у нас, много сме доволни.
Естествено, че натискам спусъка, не тече, когато го правя. Не съм очаквала да потече без да го натискам!

# 159
Мики...да ги искам, но дали ще ми ги дадат.

Нашия силиконов пищов също е дефектен..натискаш , но трудно тече отпред. Мъка. Съветът ми към Цветинка е да го върне още сега...а не като мен да бере ядове и да се ядосва.

# 160
Ай ся...кафето им било криво. Оправдания и прехвърляне на топката. Като имах машина за 50 лв преди години....как пък веднъж не ме направи проблем. Безпощадна беше. Пък тая...боклук и половина..Bowtie

# 161
  • In transit
Тета, мисля, че по закон ако два или три пъти дадеш един продукт за ремонт и пак има проблем са длъжни да ти върнат парите. В рамките на 2 годишната гаранция. Трябва да погледнеш в закона за защита на потребителите, там го пишеше това.

# 162
Закона го знам аз...но не знам от сервиза дали ще ми уважат претенцията.  Може да напишат,че всичко е тип топ и няма повреда. Това ме притеснява....

# 163
Тета, не натискай кафето много...машината е за връщане то е ясно... Rolling Eyes

# 164
  • София, Младост
Здравейте, знаете ли дали скоро се очаква да пускат електрически трион? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт