::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 858
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 420
  • Beyond the stars
Някой беше писал, че може да се поръчва онлайн от немския лидл. Това истина ли е и само за немския ли важи?

Доколкото проверявах за определени стоки от немския има възможност за онлайн поръчка. Само за немския го видях като опция, но може да съм пропуснала нещо.

# 421
  • Перник
Хмм тази година наистина космонавтите са от 74. Преди 2 години купих на малката 62/68. Тя е родена юли и значи е била на 5м тогава като съм го взела. Ставаше и цялата зима.Значи е бил уголемен.

Това е много индивидуално .. преди месец два набарах намален 62/68 , с отвори долу ,  на 14 лв ескимос ,носи го беба откакто е застудяло - голям не и е бил никога ,даже ив по-топлото пак иго слагах , само по тънак ромпър от долу , сега е на 3 м и вече и отеснява ... това е най-удобната бебешка дрешка връхна , като се прибера със заспало в количката  бебе в топлия апартамент,  просто откопчавам циповете отпред и го оставям да си доспи , не си играя да махам якета и дебели връхни панталони ,така че съветвам всяка майка да си има такова , било то и по-голям размер ,това не пречи

Аз му виках "калъф за бебе" на времето Grinning Наистина е много удобно за обличане/събличане - пъхаш бебето, закопчаваш циповете, като го прибереш заспало - отваряш циповете и го вадиш Simple Smile

# 422
Отзиви за пресата, която ще бъде другата събота?

Значи, чета прАсетата и се чудя кога почнаха да продават и цели прасета, че днес взех само от врата му...на прасето де...JoyJoy
После погледнах по-Фнимателно ...то било прЕса, а не прасе...

Видях, че другата седмица ще има и белени чушки в  буркан. Само за тогава ли ги пускат, или ще са в постоянният асортимент се чудя, че миналата година нямаше...

# 423
Някой беше писал, че може да се поръчва онлайн от немския лидл. Това истина ли е и само за немския ли важи?

Доколкото проверявах за определени стоки от немския има възможност за онлайн поръчка. Само за немския го видях като опция, но може да съм пропуснала нещо.

Аз пък никъде не видях такава опция. Може ли линк към примерен продукт?

# 424
В Ринг мол има доста бебешки кисмонавти 62/68 за момчета

# 425
  • Beyond the stars

Аз пък никъде не видях такава опция. Може ли линк към примерен продукт?

Има подсекция Onlineshop https://www.lidl.de/de/onlineshop  Wink
Примерен продукт https://www.lidl.de/de/damen-pailletten-top/p259809

# 426
Дрон или хеликоптер с дистанционно има всяка година. Щото ние почти всяка година взимаме.... Дрона не е лош, не е и нещо супер. То сега какви ги има...с какви ли не камери и функции...хубав е за по-голямо детенце.

А колко издържа батерията на дрона и на каква височина се качва? Не че няма да го почупи, 6-годишен келеш, който после ще реве, защото не е внимавал.

Дрон или хеликоптер с дистанционно има всяка година. Щото ние почти всяка година взимаме.... Дрона не е лош, не е и нещо супер. То сега какви ги има...с какви ли не камери и функции...хубав е за по-голямо детенце.

Нашия започна да ги управлява на 5г (разбира се хеликоптерите бяха 3-4бр докато се научи..да не решите, че е бъдещ пилот Mr. Green, но така добре се научи, че гони с него из къщи батко си Joy..аз и баща му не можем да се справим Crazy)
От тези дронове не сме взимали-ето този му купихме:

https://www.aliexpress.com/item/Mini-Foldable-Selfie-Drone-Elfie … ;rmStoreLevelAB=2
Иначе си е заръчал този на Дедо Коледа Mr. Green
https://store.dji.com/product/mavic-pro?gclid=EAIaIQobChMI-oTwrO … AYASAAEgK5cvD_BwE

Доловлни ли сте от китайчето? Как е като качество на снимките и като батерия?

А за другия дрон .. минало ми е времето, но може да ме осиновите  Mr. Green

# 427
Аз издирвам от детските апрески за момче 22 номер. Някой, ако е виждал в пловдивските магазини да каже. Или ако е взел и смята да ги връща да пише на лично.

# 428
Значи в 11ч. във Варна на Мир нямаше нито едно ски яке или панталон за момчета, но пък беше пълно за момичета.

# 429
И на мен ми направи впечатление, че за момичета има повече и за малките и за големите, докато за момчета /големи/ в 9ч. нямаше едно яке или панталон в Перник.

# 430
  • София
Ами нормално. Моята дъщеря мога да я пусна с чорапогащник и обувки в снега и няма да се намокри, докато синът ми успява и с апрески и скипанталон да си вкара сняг отдолу и да са му морки краката (това в кръга на шегата, разбира се, и на нея и слагам грейка и апрески) Simple Smile.

# 431

Доловлни ли сте от китайчето? Как е като качество на снимките и като батерия?

А за другия дрон .. минало ми е времето, но може да ме осиновите  Mr. Green

Като за цената-идеално; минус е бързото падане на батерия, плюс-че е сгъваем и мн.компактен; идеята беше да се научи да управлява, преди да вземем МАЛКО по-скъп...не онзи от долния линк
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 432
Момичета, дали тези кутии за часовници са били пускани скоро? Намерих брошура от 2012 г., а не помня да съм ги виждала в последно време.
Ако не се предлагат тук, то бих поръчала една от Германия и ако някоя от вас си е набелязала нещо, можем да се комбинираме Simple Smile

# 433
  • София
Пускана е квадратната кутия за часовници, май по свети Валентин - към 25 лв бяха. Аз я взех миналата година от шатрата за 15.

# 434
  • София
Тази сутрин мъжа ми наред с нещата, които му бях поръчала да купи, взел и термо-бельо. Чудя се дали е практично за момче на година и половина и дали да не го върна? Скептична съм сякаш към тази материя... Имате ли впечатления от този артикул?

Общи условия

Активация на акаунт