::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 800
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 540
  • shumen
На мен бекона ми е мазен и не ми харесва.

# 541
  • В полите на Витоша :)
Здравейте! Търся да купя сивите апрески с мечета номер 29 или заменям за същите 28 номер. Ако някъде в София видите, моля да пишете. В Ринг Мол и на Т. Каблешков в петък нямаше.

# 542
Отзиви за пресата, която ще бъде другата събота?
Хубава е.  Peace

А могат ли да се правят къдрици с нея?

# 543
  • Сливен
Сините сливи са от Чили.

# 544
https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?&_ga=2.152104505.140994574 … iew/flyer/page/30

Това кафе има ли го намалено някъде?
Течен спрей за импрегнация на обувки има ли по Сф магазини?
Бяха писали назад в темата, но отговора се изгуби...

# 545
  • софия
На вен чай и кана за чай ми отваря

# 546
https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?&_ga=2.152104505.140994574 … iew/flyer/page/30

Това кафе има ли го намалено някъде?
Течен спрей за импрегнация на обувки има ли по Сф магазини?
Бяха писали назад в темата, но отговора се изгуби...

Звънчето писа,че е взела спрея от маг.на Вардар.

# 547
Миналата седмица гледах 2 вида пъпеши и дини от Бразилия, ако не се лъжа ... това по повод проекта (много интересно тази учителка да не рекламира Лидл, нещо Grinning

Никой не ми отговори как пере кожения клин. Не ги перете ли, що ли Stuck Out Tongue Winking Eye

# 548
А да попитам тези, които си взеха панталоните на Хайди Клум, дали не пускат при пране боя, така ми изглеждаха....Някой прал ли го е?

# 549
От предишната колекция  не пускат. От тази още не съм ги изпрала Simple Smile

# 550
  • Варна
Благодаря момичета за географския проект. Спестихте ми извънредно неделно посещение в Лидъл, че при нас в неделя там е мисия невъзможна да паркирам.
И аз се зачудих откъде го е измислила г-жата.Но пък другите две групи имат същото задание, но за Кауфланд и СВА. А те нещата ще се припокриват на 99% предполагам. Сигурно ще търси пазарна ниша за нещо. Mr. Green

# 551
Миналата седмица гледах 2 вида пъпеши и дини от Бразилия, ако не се лъжа ... това по повод проекта (много интересно тази учителка да не рекламира Лидл, нещо Grinning

Никой не ми отговори как пере кожения клин. Не ги перете ли, що ли Stuck Out Tongue Winking Eye
На деликатна програма или на тази за вълна пера аз

# 552
  • София
Отзиви за пресата, която ще бъде другата събота?
Хубава е.  Peace

А могат ли да се правят къдрици с нея?
Честно казано, никога не съм пробвала, но не виждам причина да не станат къдрици, ако се овладее техниката.
Скрит текст:
Пресата ми харесва, защото загрява наистина бързо, движи се гладко, косата ми става бързо и не съм забелязала да има поражения. Използвам продукти за топлинна защита, разбира се.

# 553
Кожен клин (не от Лидл) пера като други черни дрехи, само обръщам отвътре навън. Дори не си играя да пускам деликатни програми, ако оцелее - оцелее Grinning

# 554
Някой пробвал ли е сутиените за кърмене в лидл. Тези за следващата седмица ми изглеждат хубави, но и с размерите не знам как са, някаква идея?

Общи условия

Активация на акаунт