Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 361
  • 806
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Цитат на: link=topic=1008044.msg35947688#msg35947688 date=1512645093
И според мен, всички мъже от присъстващите са допринесли много за изграждането на фермата. Разликата, обаче, е че едните не се хвалят и изтъкват, както другите. Калоян, например, постоянно правеше сирене и когато предния път отиде на ратайския бряг, се оказа че няма кой да направи сирене и млякото си стоеше така. Разбира се, не оспорвам и заслугите на Алек и Станислав. Като цяло мъжете са доста работливи, за разлика от жените.
Точно така - всички мъже са работливи този сезон и никой не се скатава. И е логично при равни такива условия да започнем да мерим хората по поведението им и да откроим възпитаните в реални ценност, добрите и незлобливите.  Peace

# 496
Харесахме цветята, той десет пъти каза розАви и затова бяха коментарите.

Ахаа, ясно. thumbsup Аз пък не съм го чула и наистина се зачудих на тази немилост към розовия цвят. Crazy  Laughing

# 497
Вчера ми направи впечатление, че на Алек много му харесваше да прегръща бабите като бяха на пазара. Виждаше се, че има нужда от една такава показност, нали го снимат. Пък и скромен бе-"мен бабите много ме харесват" . Викам си добре, че бабите не пращат смс -си на финала Simple Smile

# 498
Аа, що да не пускат СМС-и бабите, бе.  Laughing Ама не за Алек, той не говори за баба си, оплаквайки се, нищо че гушка бабите по пазара, които, според него, много го харесват.
Но, както ни осведоми един потребител, Иван и Андрей са изманупулирали целокупний дебилний българский народ да пуска СМС-и за Калоян, той никакви заслуги няма, Naughty ъъъ, грешка, Вина, вина няма.  Naughty  hahaha

# 499
  • София
Не знам далтонист ли  съм, ама за мен цветята са лилави. Grinning

# 500
  • София
Не трябва да забравяме и че на пазара са били преди повече от месец, а тогава Алек все още беше харесван. Вече може и бабите да не го харесват. Grinning

# 501
Тръгнах да отговарям от телефона и изтрих анкетата, простете ми, много съм смотана!  Praynig  Blush

Резултатите по памет:

:Кой според Вас ще бъде втори дуелист тази седмица?

Валерия- 3
Елена - 2
Марина - 53

Ния, права си, не съобразих, че е повече от месец назад, наистина. Peace Simple Smile

# 502
Reinа , Merri_An
Благодаря за единомислието Hands Thumbsup
И тъй като Ви " спестих много писане" днес , поемате смяната в събота и неделя Smile Smile

# 503
Относно избора на Виолета - снощи ми се стори в един от разговорите ѝ с Калоян, че тя спомена името на Елена като евентуален съперник и не помня точно какво обясняваше, защото и Никулден си искаше своето, но говореше нещо от сорта, че трябва да е много силна. Може би не съм разбрала добре, но се изненадах тогава, защото откакто стана ясно, че ще е ратай и дуелист, въобще не съм се съмнявала, че Маринка ще ѝ партнира в битките.

# 504
  • Другата България
Reinа , Merri_An
Благодаря за единомислието Hands Thumbsup
И тъй като Ви " спестих много писане" днес , поемате смяната в събота и неделя Smile Smile
Laughing Неделя съм на работа, дори дуела няма да мога да гледам и ще го гледам евентуално в понеделник, но за събота обещавам. Laughing Hug
Р.Р. Ако не ми мине котка път и не изникне нещо непредвидено, разбира се.

# 505
  • София
Нямаш абсолютно никакъв проблем,  Tary!  Hug В неделя поемам с удоволствие, но нали в събота няма предаване? Нещо извънредно ли ще има?  Thinking

# 506
  • София
Не, но нали някой трябва да е на смяна в темата 😂

Много ме радват дългите ви мнения, аз рядко имам търпение да пиша толкова. Simple Smile Темата много ще ми липсва. 💔

# 507
  • Sofia
Скрит текст:
Провокирана от мненията на luba_rizova за Алек   и avi 10 за Вили , да си кажа и аз.
Дами, уважавам мнението Ви и различната (от моята )гледна точка , но защо попадате в рамките на внушенията.
 Да, Алек дейно строеше и ковеше, наред с Гечо, Гинчев и Станко. Калоян им асистираше , често и Алек , защото Гинчев, Гечи и Станко знаят как стават нещата и не допускаха чуждо мнение. Забравихте ли покрива на парника , който жените поправяха? Изграден грешно под ръководството на Станко и последва порция истина от Гинчев, че Стани е самовлюбен и не търпи съвети. А когато закриваха с платна юртите как Владо и Калоян придържаха високите части , или ограждането на обора, клетката за пъдпъдъци.....Не мислите ли, че понякога тихото асистиране е важно за успеха? И кой, по дяволите им правеше сиренето и кашкавала ?  Сядат на масата и питат "има ли сирене" , типично "мъжкарски" не уважават този който приготвя храната , но искат да я има.
Твърдо съм против за работа да се смятат само коването и рязането. Би трябвало като жени да го знаете , недооцененият ни труд, който крепи семейството....Mask
За мен Вили е момиче в развитие. Уважавам мълчанието и за семейната драма и това, че не навира децата си в очите ни. Да , не е много начетена , типичната чалгарка , беден речник и явно има проблеми в поведението. Но има и кураж да си защитава мнението и хората които мисли за приятели, както скочи срещу Божидара за Алек. После насмете и него, когато видя подмолната му душичка.Smile Не я намирам за злобна , помага, още в началото готвеше каквото може, отнася се покровителствено с Вал....След като Гинчев и отвори очите, че не трябва да е до Алек и Бентлито се ориентира към Яни и каквито и да са отношенията им (повече приятелски) си помагат. По достойна е такава подкрепа, отколкото да стигнеш финала със смотана любовна история в която не знаеш какво искаш, но напредваш на гърба на Алек. Нещо ме смущава в искрените му чувства , увлечен е , но  въпроса "изяде ли си шоколадчето" е насочен повече към зрителите - вижте колко съм грижовен и дъра-бъра.
Дори не разбирам защо я определят за злобна , думите и понякога са остри , но в действията къде има злоба ?
И докога в Бг , човек който си защитава мнението ще е злобен ? Освен това знае кога да замълчи , когато Алек и спретна другарски съд не отрони дума , има самоконтрол и преценка за ситуацията.
Tary,не мисля,че попадам под някакво внушение.А пък и няма от кого в случая,при положение,че повечето хора харесват Виолета.На фона на останалите жени,ми простее най-много от всички.По отношение на злобата,проявявала я е и към Ивона,и към Божидара,и към Алек,та дори и към Яни в началото,според мен.Не мисля и,че притежава кой знае какъв самоконтрол-в много ситуации замълчаваше,защото Валерия ѝ казваше,че така е по-добре.Аз също уважавам много ненавирането на личната ѝ история в очите ни.Не оспорвам и факта,че готвеше и не се скатаваше от работа,за разлика от много други.За това,че е образ в развитие-дано...
Това е моето усещане за нещата,с пълното уважение към всяко друго мнение,разбира се. Peace

п.п.На мен също много ще ми липсва темата  Hug

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 05:06 от avi10

# 508
Относно избора на Виолета - снощи ми се стори в един от разговорите ѝ с Калоян, че тя спомена името на Елена като евентуален съперник и не помня точно какво обясняваше, защото и Никулден си искаше своето, но говореше нещо от сорта, че трябва да е много силна. Може би не съм разбрала добре, но се изненадах тогава, защото откакто стана ясно, че ще е ратай и дуелист, въобще не съм се съмнявала, че Маринка ще ѝ партнира в битките.

И аз мисля, че може да е Елена вторият дуелист. В промото на масата освен Виолета и Калоян липсва и Елена.

# 509
  • София
Не, но нали някой трябва да е на смяна в темата 😂
Благодаря! Hug Реших, че може да съм изпуснала нещо.  Blush  Значи ще се постарая и за събота.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт