Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 258
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Това, което предположих тогава беше единственото логично обяснение на поведението му когато я накара да си тръгне в най-неподходящия момент. Друго освен информацията за появилите се признаци на живот у жена му не би могло да го накара да се почувства гузен какво прави в момента. Малко научна фантастика е това след година в кома да се очаква някой да оживее, но все пак е филм. Дори и да оживее ще са настъпили такива поражения, че би трябвало да остане инвалид доживот. И пак Огнянова се появи точно когато не трябваше. Напиването му казваше много какво преживява дори неотворил още плика. За момент си помислих да не вземе да психяса от това което го мъчи защото изглеждаше като филм на ужасите.

# 121
  • София
Сега няма да е зле жената на Банков да се събуди от комата с пълна амнезия

# 122
Дори и да умре междувременно жена му, кво ше каже - ми пиленце, тя жена ми беше малко жива, ама сега умря, айде да се вземем...изобщо, как се прощава такава лъжа...ум не ми го побира...

# 123
И да не го иска, нали? Joy

# 124
  • София
Точно! Хем и за детето няма да страда... като не ги помни

# 125
  • Разпиляна във въображението
И такаааа - сценаристите просто не са искали да ме видят безкрайно разочарована и на Банков жена му е в кома  Whistling Просто няма никакво друго обяснение за държанието му. Не знам защо изобщо решихте да се заблуждавате Simple Smile  Банков и Мураками са като Генадиев и Достоевски, плюс рибките. А можеше Банков да е истински полъх - на работното му място да има документи, да се заравя в сделките на болницата, да нищи корупцията, а то - чисто и подредено бюро с книга. А рибките са до него.

На Захариев ще му се вдигне самолета с Виолета. Направо го виждам как я награбва насред кабинета.

# 126
  • Ню Йорк
Хайде сега, стига сте нападали Банков. Вероятно жена му е в мозъчна смърт, на апарати и реално си е мъртва, но може би той плаща за да не и спират апарата. В този случай е трудно да се каже, че лъже Огнянова.
За Добрева нямам думи. Каква е целта на сценаристите - всички добри лекари са големи простаци?!

# 127
  • Тра-ла-ла
Щом жената на Банков е жива...той защо не си е останал в Германия? newsm78

Ако Буковска наистина е бременна - може и да убият екранната й героиня
или
На Захариев ще му се вдигне самолета с Виолета. Направо го виждам как я награбва насред кабинета.
Опъва я яко и тя забременява и във филма Mr. Green

# 128
Захариева претърпя хистеректомия и няма как да забременее във филма.

# 129
Все пак не знаем още какво точно пише в досието. Не е и задължително да сподели истината с Огнянова (поне засега). Обаче, ако наистина жена му е излязла от кома ще му се наложи да замине за Германия задълго и няма как да крие причината за тези отсъствия. Ако пък си стои тук и не му пука какво се случва там с жена му го отписвам веднага от героите които изобщо ме интересуват.

# 130
  • Анкх-Морпорк
... и в същото време да се появи и изчезналият брат-близнак на Банков и Огнянова да ги обърка.
Всички клишета набъркаха в този филм, само изчезнал брат-близнак още няма.

# 131
  • There I was on a July morning
Точно така, освен това е на такава възраст, че няма как да стане естествено и от един път.

Ако може да се вярва на промото за сезона, накрая Банков заминава. Но в такъв случай, кого ще гледам в следващия сезон. Crossing Arms Simple Smile

# 132
  • Тра-ла-ла
Вярно, че имаше нещо такова. Забравила съм Peace

# 133
Не ми хареса играта на Вергов по време на психо-съня. Много преиграваше, все едно е в театрална постановка.
Хрумката на сценаристите за жената на Банков - липса на каквато и да е креативност.
Виолета май ще е аут от сериала, дано Буковска е бременна, само тогава няма да ме е яд, че я свалят от екран.

# 134
  • Варна
Ти пък? Да не мислиш, че помнят?

Общи условия

Активация на акаунт