Кюретаж и забременяване след това - тема 76

• 61 273
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Слънце, прегръщам те!
Никой не е на състезание с теб, просто някои хора нямат проблеми и им се получава лесно.

На мен терминът ми беше миналия декември. Следващата събота съм канена на рожден ден на една едногодишна бебка и се чудя как да не отида. Но това е положението, друго няма.

Пълня и аз джобчетата с прашец от бременелките, запасявам се за следващия месец. Прегръдки на всички и горе главата!

# 61
И аз събирам по много от прашеца... мисля че съм в О сега та си действаме ние, но това което ме притеснява е че след секс това което изтича е смесено с лека кръв... за пореден път след акт се случва. Направо вече се притеснявам сериозно пък моя док чак след нова година има часове. На някой случвало ли се е и да ходя ли някъде другъде на преглед или да чакам...
И аз миналия месец имах кърваво зацапване след акт, но освен в дните около О имах такова и след О по време на с..с.При мен проблема май беше от недобро овлажняване...

Аз аъм в потрес от няколко дни и не съм на себе си...Днес щеше да ми е дата на термина, а аз още дори не съм бременна...И за капак на всичко преди 4 дни сестра ми ни съобщи, че отново е бременна...Не мога да се зарадвам дори...През далечната 2011г. когато съобщихме с ММ, че смятаме да правим опити за бебе и след 5 месеца сестра ми хоп и бременна...А тя ходеше с гаджето и от  половин година и нито бяха женени нито връзката им беше сериозна, а и е по-малка от мен с две години...Сега като им казах за спонтанния аборт и 5 месеца по-късно тя пак бременна...Все едно е на някакво състезание с мен...А да не говоря, че забременява от „плюнка” както казват хората.Преди племенничката ми има един аборт по желание (през 2011г), после 2012 роди племенницата ми, през 2013 пак аборт по желание, през 2015 пак аборт по желание и сега пак е бременна... А аз от 2012 се влача по лекари и само проблеми...Съжалявам, че птстрани изглежда, че не се радвам, напротив радвам се, но и до някъде не мога да разбера защо така се случват нещата в живота ми...След няколко дни ми е операцията на носа и после имам среща с Калчев да ми каже как да продължим от тук нататък...Смятам да го помоля да проследим О един-два месеца и да направим вливка с интралипид и да се надявам скоро чудото отново да се случи...
Заседнала ми една буца на гърлото и ми се иска да рева и крещя с цяло гърло...Не е честноооо!
Успех на вас момичета и дано за Коледа да има много положителни тестчета...
Прегръдки и от мен , и аз така се чувствам, да не кажа , че моят термин мина отдавна и аз още не съм бременна , много ми е кофти и на мен постоянно ми се реве , затова не пиша, за да не спамя с отрицателни емоции. Не си сама в чувствата си . И аз минавам през такива емоции постоянно  Sad((

Поне се успокоявай с това , че си малка , предполагам си 87 набор , имаш време, а аз съм почти на 40 , това още повече ме депресира и пришпорва нещата.

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 17:12 от aDream

# 62
Слънце, моят термин беше октомври и все още не съм бременна. Тежи ми и често изпадам в черни мисли как сега трябваше да имам двумесечно бебе. Момичетата, с които бяхме бременни заедно, родиха и забравиха. И тъкмо се поуспокоя малко и ще се намери някой със съжалителния поглед да се опита да узнае бременна ли съм вече. Правя се на спокойна пред тях, а всъщност ми тежи ... Ноо няма да се предаваме, рано или късно и ние ще се зарадваме на едни вързопчета. Прегръдки на всички в тази изстрадала тема, толкова близки ви чувствам, а дори не ви познавам Hug Gift Heart

# 63
  • Sofia
А аааа, раздвижихте се😃! Дели , ще отскоча но през февруари, а и мм иска да си стъпи на  краката и тогава с нови опити,  страх го е да ме остави тук сама бременна😀Силвияна, хич не се оплаквам за възрастта- яко гадже съм😃, само от гледна точка, че стават фалове, уж заради нея , като последният ми случай! Браво момичета за прашеца, Диди и аз имах около ову леко розово  ( не след акт) мисля че не е нищо сериозно, но ако продължава може да посетиш аг , ей така за успокоение!  Дрийм, никакви мрачни мисли, само напред, ще имаме нови дати за термин, и то успешни, сигурна съм❤❤❤

# 64
Слънце, Hug  Докато с ММ опитвахме  безуспешно  и обикаляме по лекари ,всичко живо край мен забременя.На където се обърна -все кореми.  Имах чувството, че съдбата ми ги вре в лицето. ..
Дано прашецът ми е много заразен за всички  тук и ви донесе мечтаните две чертички!

# 65
Оо, Слънце Heart Знам какво ти е, но никой не се състезава с теб, не го приемай така! Честно казано, за мен тези аборти на сестра ти ми се струват много безотговорни, толкова ли не знаят как да се пазят тези хора... как няма да ти стане болно.. Но не се сравнявай с нея. Аз примерно забременях с 1вото ми дете между две загуби на моята сестра, а тя е забреняла с 2рото си детенце точно в дните, в който аз загубих моето 2ро.. И милата не посмя да ми каже до 4ти месец. Истинско клише, но това е животът.. радост и тъга..
Иначе и аз миналата година се състезавах с времето и исках да съм забременяла преди да ми е дошъл терминът, но не се получи. Поплаках си и то много. Имам папка с изследвания и ехографски снимки на бебчето ми и седи до папките на живите ми децича и ми е много мъчно като я видя. Само 2 пъти съм я отваряла. Знаете, от 15 до 20та седмица са истински оформени бебенца и имам много снимки точно в тези седмици, защото все бях по прегледи, какво да ги правя ? Не знам какво да ги правя ..
И за да завърша позитивно, аз ви наръсвам с най-милите и розови бебешки усмивки и искам от вас догодина да напълните темата с мнооого сладки бебчета! И с положителни тестове естествено, но за нас това не е достатъчно.

# 66
Загубата ще остане завинаги в сърцата ни ....,дори и твърде рядко да    поглеждаме  снимките на неродените !

# 67
Пораздвижихте се💃🏽💃🏽💃🏽,така ми харесвате,че няколко дена ми беше скучно🧐,даже реших,че нещо известията ми са се прецакали.😳
Охххх,овъргалям се във всякакъв прашец,приоритет ми е розов,Ама какъвто такъв. 🦄🤩👶
Вчера си изпих последният Регулон и тези дни очаквам цикъл,дано да дойде,че нещо много ми се разбъркаха нещата с този неспукан фоликул.
Целият месец имах леко зацапване,това доста ме изнерви,да ми идва и да се нормализират нещата,четох,че доста често се случва-не посмях да звънна на лекарката ми,надявам се ,че не съм направила някоя глупост.🤯
Тези дни да ми идва и след това отивам на преглед.
😌

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 18:28 от dydito

# 68
Слънце, днес беше и моят термин. С теб сме били заедно и в доброто и в злото след това Sad Аз също още не съм бременна, но в момента съм в почивка след изгаряне на раничка на шийката. Надявам се от януари да подновим опити. Целувки и горе главата. Дано скоро пак се похвалим с хубави новини и този път до края 🤗😙

# 69
Ди Енд Джи, и аз съм с раничка, но ми казаха, че не е проблем и че ще ми я махат след раждане. Чудя се за тия ранички дали имат отношение към забременяването и износването на бременността

# 70
Ди Енд Джи, и аз съм с раничка, но ми казаха, че не е проблем и че ще ми я махат след раждане. Чудя се за тия ранички дали имат отношение към забременяването и износването на бременността
Cat , и двете ми деца ги износих с раничка, просто я следим и пускам цитонамазка на 6 месеца, даже последната ми излезна 1ва група. Док беше категорична , че няма да я пипаме преди да съм родила второто

# 71
Не би трябвало да имат отношение към забременяването, а към износването и раждането (ако се третира). Ако си с добра цитонамазка и не ти създава проблеми е хубаво само да я наблюдаваш и задължително колпоскоп. Моята цито миналата зима беше 3а група. После падна на 2, но много инфекции ми докарваше с постоянното течение и т.н. Щях да я махам още пролетта, но забременях и оставихме за след раждането. Така и не се стигна до него, та сега най-накрая я изгориха. Надявам се повече да не ми създава проблеми Simple Smile Раничката е и проводник на инфекции, така че при мен може и затова да е миседа, но не е сигурно.

# 72
  • Варна
Cat, аз имам и HPV високорисков 35 положителен от години. Редовно цитонамазките ми от Геника излизат 3а, а обикновенните 2 група. Имам един участък дето не я кефи мойта гинеколожка и ми взе биопсия през август, която се оказа ОК, но според нея след едно раждане и да ходя да правя конизация на този участък , защото все ще ми прави проблеми.
По време на Б каза, че най-вероятно ще ми падне имунитета и мога да стигна и до 3Б  #Crazy #Crazy #Crazy ...  не мисля за този момент !

Аз последните 5 години не съм излязла от гинеколичния кабинет.
Наредила съм се с + високорисков HPV , ендометриоза, един оцелял яйчник след лапароскопия, един К заради кухо яйце и сега съм Б, като гинколожката ме записа , че това е първа нормална бременност !

Горе главите и давайте с положителните тестове !!!

# 73
И аз се борех с подобни чувства покрай бременни коремчета през изминалата година и знам, че не е ама никак лесно да се опитваш да си изпълнен с любов, благодарност и радост (вместо с мрачни мисли). Както е казал О. Уайлд, много фина душа се иска, за да се радваш истински на щастието на другите (докато с нещастието всеки може да е съпричастен...)
Но... в живота има истини, които болят. Няма "ред" в раждането и в умирането. Създавнето на деца не е състезание. Случват се гадни работи. И всъщност, на малцина извън най-близкото обкръжение им пука истински Wink Звучат ужасно, но е така, нали?
Защото ако вие сте в ситуация, в която работите за бебче, ще си кажете ли: "А, не, дай да изчакаме, докато на сем. Х им се роди" - защото са женени или опитват от повече време, или са преживели някакви неща, или еди-си-какво, че да е честно... Ами не! Simple Smile
Никой няма вина за това, което преживяваме тук в темата. Нито ние самите!!!, но още по-малко пък онези близки, познати и колежки, които забременяват от раз и не подозират колко по-сложен, по-чакан и по-изстрадан може да е процесът на зачеване, износване, раждане. (Просто няма гласност за тези неща). Много е трудно, но трябва да им простим и да се опитваме да споделим радостта им, дори когато вътрешно се раздираме от коментари от сорта на "Ох, първо ми казаха, че е момче, и бях в депресия 2 седмици". (Това е реална случка и още ми е трудно да си сдържа емоциите, ами наистина не е справедливо - тук даваме всичко за живо и здраво детенце, а други... се депресират от предпочитания за пол).
Отплеснах се... за финал ви наръсвам с все още неопределен прашец Simple Smile 

# 74
Слънце, моят термин беше октомври и все още не съм бременна. Тежи ми и често изпадам в черни мисли как сега трябваше да имам двумесечно бебе. Момичетата, с които бяхме бременни заедно, родиха и забравиха. И тъкмо се поуспокоя малко и ще се намери някой със съжалителния поглед да се опита да узнае бременна ли съм вече. Правя се на спокойна пред тях, а всъщност ми тежи ... Ноо няма да се предаваме, рано или късно и ние ще се зарадваме на едни вързопчета. Прегръдки на всички в тази изстрадала тема, толкова близки ви чувствам, а дори не ви познавам Hug Gift Heart
И аз се чувствам по абсолютно същия начин мила и моят термин трябвалецда бъде преди месец и все се намира някои съжелителен клюкарски поглед който ме разтройва , но няма как животът продължава да не се отчайваме и да си пожелаем на дядо коледа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт