Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 373
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 285
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мнооого съм доволна от днешния епизод. Докато го гледах, си мислех,че се получава, все едно ние сме написали сценария.  Laughing И не защото Станко падна, стана ми жал за него, а и исках Алек да отпадне преди него, а заради това да наблюдавам реакциите на Сашка и бааавното осъзнаване на това какво е натворил. Хора, този човек е толкова тъп, че докато Виолета не му каза, че е между чука и наковалнята, той се беше нас*ал от кеф, че е отново фермер. Няма толкова просто същество.
Яни обаче много ме издразни на дуела, въпреки че виках за него. Как може да е толкова смотан и той - започна да оплаква като оплаквачка, че щял да си ходи още преди играта. Тъкмо се подсетих  какво ме спира да го харесвам напълно.

# 286
Тази вечер се получи идЧиално, както би казала Бентлито.  Flutter Обаче до самият край на дуела бях на нокти хем бях чела спойлерите и знаех, че Яни ще бие. В къщи никой не ми повярва, още повече като видяхме какви ще са игрите. То и той не си вярваше де. Направо ми идваше да го плясна зад врата когато се разхленчи преди третата игра. Браво, че се стегна и победи в най-решителната игра. За Станко няма как да ми е мъчно. Не го харесах още от самото начало, така си остана и до края.  
Нямам търпение да влязат отпадналите фермери и да видим дали са си променили мнението за тези които са останали. Надявах се онова врескало Каролев да не се връща, но Андрей попари надеждите ми. Чудя се Ласкин дали ще влезе също?  newsm78
Ласкин непрекъснато плюе по предаването и по опосумите. Не вярвам да влезе. Пък и той сигурно е бил във фермата само за няколко часа. Не вярвам даже да ги познава тези които са останали Grinning
Яни трябва да повярва в себе си, но на мен ми писна всички да му се молят за това. Зависи си само и единствено от него. Това самосъжаление и предварително предаване няма да му помогнат в живота.

# 287
Дори и хората да гласуват за Яни, старите фермери биха избрали Калоян, така че ще зависи от дуелите.  Който се представи по-добре, той ще е победител. Поне така ги виждам аз нещата. Но не съм сигурна, че най-много гласове ще има за Яни от публиката. Калоян също е много харесван, а и все пак и момичетата имат близки, роднини, приятели, така че ще се поразмие вота.

Не им помня добре  предишните финали, но опосумите са направили така, че зрителският вот дава нещо от порядъка на около 80% от точките, което според мен не е много правилно, но хората искат парички все пак. Калоян щеше да бъде абсолютен фаворит ако беше спечелил поне един дуел - с тези имунитети до дупка според мен му направиха мечешка услуга - много хубаво не е на хубаво, сега отива служебно на финал и това не е съвсем редно за един бъдещ победител. С днешната победа Яни дръпна доста напред и според мен ще го изпревари за зрителския вот. От жените трудно ще спечели някоя  -- Вилито и Елена според мен са си ОК, но продукцията прекалено много ги очерни за да се надяват на нещо.

# 288
Имунитетът си беше само един и Алек можеше по много лесен начин да се отърве от него само преди 5 дни и днес Калоян щеше да е на дуел. Отделно никой преди това не поиска да го прати на арената въпреки, че Алек имаше златна възможност за това. Няма нищо лошо Яни да спечели ако хората оценяват това, че е печелил дуели, но е нечестно да обвиняват Калоян, че не ходил при положение, че никой не праща сам себе си на дуел.

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 02:20 от pandaannie

# 289
  • Варна
Алек супер жалък.
Яни за мен изобщо няма място там.За мен незаслужено В.Н му даде втори шанс.
Кято  толкова иска да се развива с кошери защо не кандидатства за субсидии за пчеларство ?
Калоян от мъжете е най голямата мишка.Тихичко ,кротичко,играейки и правейки се на добро момче стигна до финала.
Мисля да пропусна Финала и за ди спестя излишни неприятни емоции.

Ако ще се оприличаваме с разни представителии на животинското царство, то Калоян е всичко друго, но не и мишка. Освен риалити на БТВ, гледай или чети от време на време по някое друго научно-популярно предаване и/или книжка. Изброените от теб "тихичко, кротичко, играейки и правейки се на добро момче"... така едно спотайвайки се в сянката са типични характеристики за семейство котки (кръвни врагове на гризачите), в които се включват леопардите, тигрите, лъвовете, рисовете... и други подобни изчезващи видове, НО не и мишките. Мишките като поведение са по-скоро нещо такова като Алек и неговата изгора. В капани се хващат, на кукичка с червейче кълват... ей такива едни неща...

# 290
Много жалко за Станислав - истинското олицетворение на формата. Доказа се като можещ във игрите, в дуелите и показа истински характер във взаимоотношенията между участниците. Тоя Алек е мега просто парче, трябваше да избере Калоян за първи дуелист за да изгори имунитета му и сега на дуел щяха да бъдат Яни и Калоян.

Яни пък е такава мижитурка, толкова слаб характер и песимистично настроен, че не е истина. Толкова пъти пак ме изнерви с това как е убеден, че е загубил. И само циври като женчо. Увереност в себе си нулева. Е как да го хареса някоя жена?

Калоян е добро момче, но не заслужава да е победител без нито един дуел. И тая постоянна игра с чувствата на зрителите... Дядо ми, баба ми стринка ми. Обаче сигурно ще спечели, това поведение работи.

# 291
  • София
Калоян е добро момче, но не заслужава да е победител без нито един дуел. И тая постоянна игра с чувствата на зрителите... Дядо ми, баба ми стринка ми. Обаче сигурно ще спечели, това поведение работи.

Сигурно сам трябваше да се изпрати на дуел...

# 292
Струва ми се, че Яни е зодия рак. Много раним и чувствителен, но верен приятел и добър човек. Той е човек с много качества и възможности, само трябва повече да си вярва и да не се подценява. Определено е със слаба психика, за разлика от една Виолета, например. В спорта, в битките, в състезанията, психиката е решаваща. Много лесно се пречупва, има пораженческо мислене. Жалко, защото е много ценен като човек и всеки, който го опозна там, отбеляза това. Радвам се, че победи !  Ако на финал се изправят един срещу друг Яни и Калоян, ще бъда пас. И двамата са ми еднакво симпатични. Излъчват ми доброта и много човечност. Калоянчо тази вечер му каза нещо от рода, че който и от тях двамата да спечели, ще е печалба и за другия. Може да са се уговорили да си разделят паричната печалба. Така ще е коректно и спрямо двамата, защото май ще ги изправят в дуел един срещу друг. И ще покажат на мишоците, що е то истинско мъжко приятелство и казана дума. И двамата са  достойни и честни момчета. Ще се радвам за тях.

# 293
И Калоян е зодия рак. Не вярвам да има такива уговорки между тях. Те не са по задкулисието. Това е нещо което по-скоро Алек и Станко биха измислили.

# 294
Имунитетът си беше само един и Алек можеше по много лесен начин да се отърве от него само преди 5 дни и днес Калоян щеше да е на дуел. Отделно никой преди това не поиска да го прати на арената въпреки, че Алек имаше златна възможност за това. Няма нищо лошо Яни да спечели ако хората оценяват това, че е печелил дуели, но е нечестно да обвиняват Калоян, че не ходил при положение, че никой не праща сам себе си на дуел.

Е да е мислил, казаха му, че може да се откаже от имунитета - не видях да го прави, а днес имаше идеална възможност  - значи и самият той смята, че е редно да отиде на финал без да е минал и един дуел  - грешка за която ще си плати. До голяма степен мисля, че  и опосумите са виновни за това - като казах имунитет до дупка имах в предвид, че това нещо трябваше да е само за една седмица и да изгори в момента, в който Дарина го посочи за фермер. Те даже и си поизкривиха правилата, че да   му остане и за днешния дуел - опазиха го, спор няма, но прекалиха и това ще му навреди на ореола Simple Smile

# 295
  • София
Сега го доизгледах и мога да кажа, че Станислав имаше големи шансове, ако не се беше сприятелил с Алек. До един момент вървеше добре в играта, най-работлив, винаги усмихнат. Първичен, но му прощаваха, защото беше и сърдечен. После с Алек и Гечо се дръпнаха взаимно надолу.
Ако бяха изиграли правилно нещата и финалът беше, Алек, Станко, Вили и Вал. Станко щеше да победи, по простата причина, че Вили стана по-харесвана заради Алек.

# 296

Е да е мислил, казаха му, че може да се откаже от имунитета - не видях да го прави, а днес имаше идеална възможност  - значи и самият той смята, че е редно да отиде на финал без да е минал и един дуел  - грешка за която ще си плати. До голяма степен мисля, че  и опосумите са виновни за това - като казах имунитет до дупка имах в предвид, че това нещо трябваше да е само за една седмица и да изгори в момента, в който Дарина го посочи за фермер. Те даже и си поизкривиха правилата, че да   му остане и за днешния дуел - опазиха го, спор няма, но прекалиха и това ще му навреди на ореола Simple Smile
Нито един участник в неговото положение не би се отказал от имунитета си. Това граничи с малоумщина. Щом са му го дали значи е имало защо. Не е виновен за глупостта на Алек преди 5 дни когато пропусна да се отърве от амулета.
Отделно правилата не са много ясни ако Калоян, Яни и Станислав можеха да се дуелират днес. Можеше да се окаже така, че Калоян да играе срещу Яни, а Станко и Алек предоволно да си продължат към финала и да се смеят на глупавата постъпка на Калоян.

# 297
Според мен това ще е новият регламент при гласуването на изгонените:
Скрит текст:
Тази година всички изгонени фермери ще гласуват за това кои двама от шестимата финалисти да отидат на финал без да ги делят на мъже и жени. Калояни ще съберат най-много гласове, а другите четирима отиват на дуели.
 Тома е издал, че Виолета ще играе срещу Алек и следователно Валерия ще играе срещу Елена. Алек и Елена съответно отпадат и стигаме до финалната четворка която знаем още от началото на ноември. Няма как спойлерът за Валерия срещу Алек да е верен защото това ще означава, че Валерия ще се яви и на двата предстоящи дуела което не виждам как може да стане.

# 298
A Тома защо издава вътрешна информация,след като противоречи на договорите им?
Утре ли ще влизат старите фермери?Нещо ми е объркано последните епизоди.

Не съжалявам,че Станислав си замина,но Алек трябваше да е преди него.

# 299
Алек супер жалък.
Яни за мен изобщо няма място там.За мен незаслужено В.Н му даде втори шанс.
Кято  толкова иска да се развива с кошери защо не кандидатства за субсидии за пчеларство ?
Калоян от мъжете е най голямата мишка.Тихичко ,кротичко,играейки и правейки се на добро момче стигна до финала.
Мисля да пропусна Финала и за ди спестя излишни неприятни емоции.

Ако ще се оприличаваме с разни представителии на животинското царство, то Калоян е всичко друго, но не и мишка. Освен риалити на БТВ, гледай или чети от време на време по някое друго научно-популярно предаване и/или книжка. Изброените от теб "тихичко, кротичко, играейки и правейки се на добро момче"... така едно спотайвайки се в сянката са типични характеристики за семейство котки (кръвни врагове на гризачите), в които се включват леопардите, тигрите, лъвовете, рисовете... и други подобни изчезващи видове, НО не и мишките. Мишките като поведение са по-скоро нещо такова като Алек и неговата изгора. В капани се хващат, на кукичка с червейче кълват... ей такива едни неща...
Не ми давай съвети какво да
чета и да гледам.Чета си достатъчно книги и гледам подбрани неща WinkКоито нямам намерение да споделям с теб .

Само с едно съм съгласна от написаното от теб и то е ,че и Алек е мишка.Алек прецака цялата Ферма. Обърка играта и на Валерия и приятеля си. Изобщо много глупаво момче излезе.Ако имаше малко мозък щеше да предложи Калоян за първи дуелист и така  нямаше да има амулет за последната битка.Грешка след грешка направи "големия мъжкар".
И с това ...погледни ме...обичам те...сега вярваш ли ми.  Какво и на кого доказва.Валерия според мен не го харесва и не го иска.Сметките на Алек излязоха криви, нито той нито любимото му бентли ще са един от финалистите.Сега остава и Валерия след Фермата да се събрала  с Пешо Joy

Ако сигурните финалисти са Калоян и Яни  .Аз определено съм за Яни.Не вярва в себе си,и допусна грешки,но поне видях леко израстване в него.
Ходил е на дуели ,работен е и показа истинското си лице.

Общи условия

Активация на акаунт