Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 394
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Станко в "Преди обед" каза, че е за Яни, но дали е гласувал за него..., днес ще разберем.

Брей, какъв обрат, каква ФУТБОЛНО-ЮНОШЕСКА драма.  bowuu

# 316
Станко в "Преди обед" каза, че е за Яни, но дали е гласувал за него..., днес ще разберем.
Ама бил ли е вече Станко в Преди обед? Кога? Видео.

# 317
  • София
Ама хайде да не се обиждаме на "жена", не искам да се сравнявам със Сълзата!  Peace

# 318
  • София
Не е бил в Преди обед още, а в Тази сутрин при Хекимян.
Обаче аз почти го изпуснах, защото не чух анонси за интервюто и реших, че няма да бъде, а направо ще е в Преди обед. В тази връзка чух само, че ще прави мебели с брат си.

# 319
Понеже много рядко гледам тв по това време, та без да искам излъгах, бъркам ги - беше при Хекимян, след малко ще е в "Преди обед" Simple Smile .

# 320
Понеже много рядко гледам тв по това време, та без да искам излъгах, бъркам ги - беше при Хекимян,след малко ще е в "Преди обед" Simple Smile .
Точно преди финала не Фнимавате, 'начи. И тук стана разпасана команда. Аааа на нокти ш'ма изпраяти. А? Mr. Green

Скрит текст:
Между другото сезонът свършва и за не знам ко ше прайм? Вярвате или не, много ще ми липсва темичката и всички вие... Heart Eyes Ставам сутрини си пия кафето с вас. Мало тъжно ми става.

# 321
Калоян не може сам да се откаже от амулета си. Трябва да го изберат за дуелист или да го извикат на дуел и той тогава да каже дали ще ползва амулета или ще играе.
Мога ли да попитам противничката на Калоян, защо смята, че той се е ПРАВИЛ на добро момче? Какъв всъщност е? Хулиган, който зима пенсиите на баба си и дядо си да си купува трева ли? Не е ли възможно той да Е добро момче? И от кога това, че не влизаш в схеми и интриги те прави мишка? Трябваше да влиза ли? Не разбирам.
Между другото аз също харесвах Гечо. Не мисля, че заслужава чак такава омраза, ама айде. Всеки си има право на мнение, на мен не ми харесва само, когато мнението не е подплатено с нищо конкретно, а се говори само на принципа "Дайте да плюем".
Още в началото на предаването Яни обясняваше на Калоян как трябва да се скатаят и вместо да свършат една работа за един ден, да го направят за два, за да не се морят. И влизаха и те в схеми.Ако наистина е толкова добър колкото се показва нямаше да го допусне това.Също правеше и коментари за Владо Николов.После се усети и промени тактиката и стана идеален и безгрешен.
.Резултата е ,че с добре изиграните си карти ще стигне до финал ,харесван от зрители и фермери и  има реален шанс да вземе наградата.
Не си показва истинското лице.
 Нищо не видях от него.Такъв човек определо е прикрит.Не мисля,че съм го оплюла  кой знае колко много.
Няма безгрешни хора и ако някой рязко вземе завой и започне да се прави на такъв значи не е истински.
Това не пречи да смятам Калоян за умно момче ,малко хора могат да направят такава актьорска игра и да си изиграят толкова добре картите .

За Гечо също мога да напиша лоши неща защото и в неговото поведение имаше грешки и той не е съвършен.

Като цяло този сезон на Фермата прилича на едно друго риалити което изобщо не харесвам Simple SmileИ съм разочарована от Фермата.
Не харесвам никой от останалите.Така или иначе трябва да спечели някой и дано това е Яни. Simple Smile

# 322
  • Вестерос
Според мен това ще е новият регламент при гласуването на изгонените:
Скрит текст:
Тази година всички изгонени фермери ще гласуват за това кои двама от шестимата финалисти да отидат на финал без да ги делят на мъже и жени. Калояни ще съберат най-много гласове, а другите четирима отиват на дуели.
 Тома е издал, че Виолета ще играе срещу Алек и следователно Валерия ще играе срещу Елена. Алек и Елена съответно отпадат и стигаме до финалната четворка която знаем още от началото на ноември. Няма как спойлерът за Валерия срещу Алек да е верен защото това ще означава, че Валерия ще се яви и на двата предстоящи дуела което не виждам как може да стане.
Юпиииии!!

За мен Калояни са най-големите победители! И за двамата ще рева от радост Simple Smile

Сигурно Яни ще спечели, защото Коко не е ходил на дуел.... Егаси МУ да са го пратили.... Аз ще гласувам обаче за Коко Grinning Имам и пресантиман, че ако Коко спечели ще даде част от парите на Яни за кошери.

# 323
В момента дават Станислав в "Преди обед " smile3556

# 324
Повръща ми се като видя Сашка и Валерия!
От Сашка е ясно защо, а от Валерия, защото се прави на умряла лисица, за да стигне до финала, въпреки че и за къртиците е ясно, че не може да понася Сашка!
Абсолютно са си един за друг - безмозъчни и безгръбначни!

# 325
Моля някой, който гледа по телевизията Станислав, после да напише накратко какво е казал.

# 326
  • Асеновград
Ей голям зор снощи , въпреки че бях чела спойлера , направо откачих докато не чух от Андрей кой е победителя.
Яни ме изнервя с това ниско самочувствие , трябва да се стегне малко , но така ми стана хубаво като отупа Станко и то на цепенето.....
Поредният ,,мъжкар,, е с куфарите навън.
За Ревльо , няма вече какво да кажа ,  чакам с нетърпение довечера като видях промото.......малейййй лошо му се пише.
Тая куха лейка Валерия , какво и трябваше да се забърква с тоя мухльо , то е очевадно за всички , че няма чувства , но си прецака и цялото участие в предаването.

# 327
  • София
Моля някой, който гледа по телевизията Станислав, после да напише накратко какво е казал.

Разказва как се е озовал зад решетките, а водещите му се хилят насреща. “Хаха”

За новата си приятелка разказа, много всеотдайна била, суперлативи, симпатично изглежда момичето.

Фаворит за финала му е Яни.

Преди това изпуснах какво е разказвал.

# 328
........ мога да кажа, че Станислав имаше големи шансове, ако не се беше сприятелил с Алек. До един момент вървеше добре в играта, най-работлив, винаги усмихнат. Първичен, но му прощаваха, защото беше и сърдечен. После с Алек и Гечо се дръпнаха взаимно надолу. 
Нещо такова усещах и аз, дори си помислих, колко вярно е: "с каквито се събереш , такъв ставаш".
В тези тримата липсва почтеност, липсват доста морални ценности и приказките за мъжкарство се оказаха само поза. Направиха групичка за натиск , изживяваха се като диригенти на ситуацията, раздаваха обиди и лепиха етикети ...може да е игра , но в нея се оценяват и характерите, не само умението да ковеш. Нещо, което масово не се разбира , следейки фейса и клишетата "тези който изградиха са вън...Марина работлива".... .  А аз не разбирам как масовия българин , уважавайки все още ценност като трудолюбието , е склонен да прости моралната нечистоплътност.
От другата страна са Яни и Калоян, добри и скромни хора, без особено самочувствие ,  но възпитани и  етични . Яни имаше лека издънка, когато предложи да си скрият яйца , но Калоян го пресече и  дотам. Не казвам, че са олицетворение на морала , но двамата си повлияха добре и възпиращо, защото в приятелството го има и това , ако единия постъпва правилно, другия за да запази дружбата става образцов  Smile
Каквото и да се случи , Коко, Яни , Вили и Елена ще запазят приятелството си и хубави спомени , че са били общност в едни екстремни условия. За Вал не искам да мисля, такова инфантилно 24 годишно момиче не съм виждала, това не е крехка възраст , вече си завършил, започнал си работа , идва семейството....
Има нещо което много ме учудва - еднозначното отношение към Алек тук и във фейса. Другите са харесвани или обиждани, но той  обира само негативи. Направо е плашещо , как с поведението си  успя да обедини толкова хора срещу себе си. Тотално разминаване във високата му самооценката и тази на  зрителите.
Същото и с Яни в другата крайност  - самоподценаване , неувереност , сякаш го е страх, че ще го харесат. Амиии, характер , пък и живота го е пооблъскал , обяснимо е . Няма да се промени , но ще е същия добродушко .

# 329
Разказва за попадането си в затвора Simple Smile)За приятелката си.
Фаворита му за финал е Яни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт