Забременели след ин витро - Тема 42

• 99 561
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
Честито,Василенче.Да сте живи и здрави.
 Весели празници на всички!!!

# 196
Честита радост,да е жива и здрава малката принцеса!!!На мама бързо възстановяване.

# 197
Честити девойки на Елдорадо и Василенчето! Много да са ви здравички.  Heart Eyes

Как ще изкарвате празниците, мацки? У нас е пълна какафония. Simple Smile Страшна лудница, по празниците цялата рода ще са вкъщи, защото сме единствените с къща. Другите роднини са все в малки апартаменти и у нас е най-подходящо, щото пък желаем да сме всички. Довечера брат ми снахата и племенниците идват със самолет от Мюнхен където живеят, не сме ги виждали от лятото. Виктор и мъжо ще ходят да ги посрещат на летището. Утре идват и семейството на мъжо и те с дечурлига. Вико е на седмото небе. Laughing Та така сме ние, купон ще да е.
А малките сладури много слушат, оправяме се прекрасно. Ако знаете какви бузи имат, лелеее.  Heart Eyes Но определено смея да твърдя, че ако нямах помощта която в момента имам сигурно нямаше да се справя.

Хайде отивам да си готвя сърмите, докато не е станало време за къпане!  chef

# 198
Ехеее, Олив - браво, важно е къщата да е пълна с радост и щастие.

# 199
Ох, много мило ми става, като те чета Heart Eyes

# 200
  • София
Василенче,честито съкровище.Да ви е жива и здрава,😍😍😍

# 201
Честита радост, Василенче!  Heart Eyes

Олив, страхотно сте го замислили! Много светли и щастливи празници със семейството да имате!  Hug

# 202
И аз желая светли празници на всички ви и весело посрещане на Новата 2018 година. Бъдете здрави, щастливи и на всички пожелавам пълна къща със здрави и усмихнати дечица!  Heart Eyes Мечтите се сбъдват!

# 203
Василенче, честита рожба! Да сте живи и здрави Hug

Весели празници на всички Kissing Heart

# 204
Момичета, зачудих се, как стоят нещата с кърменето и Клексан/Фраксипарин? Препоръчаха ми да бия около месец след раждането. Не е ли противопоказно да се кърми с тези инжекции? Дали преминават в кърмата и ако да, какво се прави?
Весела и светла Коледа на всички Flowers Evergreen Tree 🎅

# 205
Момичета, зачудих се, как стоят нещата с кърменето и Клексан/Фраксипарин? Препоръчаха ми да бия около месец след раждането. Не е ли противопоказно да се кърми с тези инжекции? Дали преминават в кърмата и ако да, какво се прави?
Весела и светла Коледа на всички Flowers Evergreen Tree 🎅

Не е проблем да се кърми и да се поставя НМХ. На мен Паскалева изрично ми го каза. Не се притеснявай - слагай си НМХ и си кърми.

# 206
Василенче, честито!
Бъдете здрави и щастливи и нека имате много радости и усмивки!
Весели празници на всички!

# 207
Весела Коледа на всички Hug
Аз слагах клексан около месец след раждането, кърмих и не сме имали проблеми.

# 208
Весела Коледа на всички Hug
Аз слагах клексан около месец след раждането, кърмих и не сме имали проблеми.

Амини с какви мутации си? И на каква доза изкара през бременността и после след нея?

# 209
Дънди, ПАИ 4g/4g. Първоначалната ми доза беше 0,4 после след изследване доцент Паскалева каза, че може да я намаля на 0,3, след раждането пак слагах 0,4

Общи условия

Активация на акаунт