Лакове за нокти - 117

• 85 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Billyvd, и от мен честита рожба! Здраво и спокойно бебче да расте. Heart

Така по-новогодишно ли е или не ви харесва Blush
Скрит текст:

# 436
  • волно калдъръмче
Този номер с брокатите по върховете и аз много го харесвам, но не ми се получава. Не мога да разпределя частичките равномерно.

# 437
  • Пловдив

Честито бебче!Да ви е живо и здраво,пожелавам му едно невероятно детство!

Лили,страхотен маникюр!

# 438
  • София
Този номер с брокатите по върховете и аз много го харесвам, но не ми се получава. Не мога да разпределя частичките равномерно.
И на мен така. И с гъбичка пробвах, и как ли не. Ако някой открие номера, ако може да сподели.

Честито за бебето! Да е здраво и щастливо! И на лаковете им идва времето Simple Smile

# 439
Честито бебче и от мен!  bouquet
От телефона ми е трудно да пиша и емотиконите не излизат, както искам, затова се забавих.
Да сте живи и здрави!  smile3525

# 440
Лично аз го нанасям по няколко начина.
Най-често слагам малко от брокатения лак по средата на мястото, откъдето искам да е. И с четка или с уреда за точки го нанасям както желая.

Ако е бройката, от онези мънички кутийчици: нанасям безцветен, поръсваме с четка-ветрило.

# 441
Ами аз се "наносих" на червено и златно и сега не знам как да се лакирам утре Sweat Smile Накрая ще съм с розово и точка Smile

# 442
Честито бебче и от мен!
На мен ми омръзнаха тъмните лакове, които носих последните седмици. Затова малко нестандартно за края на декември съм с розово.
Утре може да измисля нещо с червено и златно, ако имам време.

Лила на СНБ ми издържа пет дни с леко обелени крайчета в последния ден.

# 443
Готова съм за утре.
Тъмно синьото е един стар Мейбълин, а глитъра е един супер нетраен Есенс :

# 444
  • Варна
Вчера ми пристигнаха тези красоти:

Снимката и наполовина не може да разкрие красотата им! Всички са здрави, без поражения, много бърза доставка. Преди 10ти януари не се надявах да дойдат.

# 445
  • В полите на Пирин планина
Аз да ви покажа SNB Зорница върху един плътен виненочервен забравен лак на Classics, който не е мръднал като консистенция:

Весело посрещане на Новата година на всички!

# 446
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Вчера ми пристигнаха тези красоти:

Снимката и наполовина не може да разкрие красотата им! Всички са здрави, без поражения, много бърза доставка. Преди 10ти януари не се надявах да дойдат.
Жестоки! Десният ILNP Cygnus Loop ли е?

# 447
Blue Turquoise, може ли да споделиш от къде поръча Picture Polish-ите? Simple Smile

Аз сложих едно черно на Габрини Brilliant и малко брокат на ГР. Ще снимам после.

# 448
  • Варна
По-напред в темата една любезна съфорумка,Pump17, сподели линка на Rainbow connection- https://rainbow-connection.co.uk/. Оттам са и четирите, поръчах чрез посредник.
ILNP цветовете са Surfboard (тюркоазеният) и Good vibes (синият). От лятната им колекция са и бяха намалени дори.

# 449
  • Стара Загора
Аз неочаквано посегнах към тъмен крем, а мислех да бъда с блестящо кобалтово или червено с нещо златно за акцент. Не бях носила тези два лака от година, но не съжалявам че ги избрах.

Dior Diorific Golden Shock Golden leaf top coat & Smoky

Скрит текст:

Весело посрещане на 2018-та! Nature SparklerCocktailChampagneTada

Общи условия

Активация на акаунт