Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 078
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
еее, Сиска, много добре изглеждаш! Защо не се харесваш ?

# 46
  • Велико Търново
еее, Сиска, много добре изглеждаш! Защо не се харесваш ?

Защото се превърнах на слугиня.Животът ми се върти около печката, ютията, водене и вземане на децата, и ходене на работа.А до преди три-четири години излизах поне два пъти седмично, ходех пет пъти на зала, един ден ходех да играя тенис.От там спрях да спортувам активно, депресирах се качих килограми и влязох в порочния кръг.

# 47
Сиска, изглеждаш перфектно. Явно е просто вътрешно твое усещане, външно всичко е топ!

# 48
  • София
Ааа, Сиска, аз си спомням в късното лято беше, имаше социални излизания често-често, недей така Naughty Другото не е свързано с тялото ти, а и всички слугуваме, какво да ти кажа. Екстра си!
Аз се размазах в залата днес- бедра и дупе, пътечка в края. Разходих се, купих си два парцала, после послугувах малко и като му легнах...
И аз съм взела мазила за баджаци; имам две термо маски, дето все нямам време да намажа.
Херци, аз съм фен на парната баня. Къде има в София?

# 49
Аз ходех в Пулса на България, ходила съм и в Атлетик в Гео Милев
И в пулса в Люлин има
До офиса ни имаше инфред, но затвориха и сега само продават кабинки
търся нещо без да си купувам карта за цял месец

Сиска, усмивката само ти липсва, чудесно изглеждаш

# 50
  • Велико Търново
Beeps, мъжа ти яде ли по два пъти на ден приготвена домашна храна, защото моя отказва да яде в ресторанти, защото уж го болял стомаха.Всеки ден се прибира да обядва у нас, а свински уши, крака, шкембета разни, воденички и разни такива храни са ми като миене на зъбите.Гладя всичко до последния парцал те. и парцалите за триене на прах.Ама както и да е, не е за моето ежедневие темата.
Herzen, ей ме усмихнатаhttps://www.facebook.com/profile.php?id=1396395314

# 51
  • София
Херци, люлински Пулс ми е под терасата, но за да досъпя там трябва да си купя маратонки на токче хаха.
Сиска, аз не гладя, ни-що не гладя. Лятото спечелих от бгмама тефал ютия с парогенератор, ММ само я ползва.

# 52
  • Велико Търново
А на моя му приключва работата в 16.00 часа, някога и по рано.Той у нас не пипва нищо.
Пиша в една затворена група във фб и точно днес за маратонките с токчета и онези грозните със скрития ток писах, че ми се повдига само като ги видя, без значение кои крехки крачета ги разхождат.

# 53
  • София
И плюшен анцунг с пришити перли  Sunglasses

# 54
ти сега не влизай в клишетата, защото за тоя на България мазерати ще купуваш, или поне аз си мислех така като ме заведоха
а и кифлите не ходят на сауна, развалят им се прическите Laughing

Сиска, истинска дама си ти, ама на снимката във фитнеса си с най- хубавата усмивка

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 18:10 от Herzen

# 55
  • Козлодуй
TuЛи, какви са тези планери може ли снимка някаква нова джажа да не е? Simple Smile

# 56
Още гаджета приемате ли Simple Smile

Сиска, ако знаеш колко добре те разбирам, и ММ може само прясно приготвена домашна храна да яде, не му се сърдя, защото така е свикнал от малък, единствената разлика е, че неговата майка е била цял живот домакиня, а аз по цял ден съм на работа, но се справям както мога. Както съм казала, ако на някой нещо не му харесва, нямам нищо против някой друг от време на време да се вихри в кухнята Simple Smile
Обаче за разлика от теб аз не гладя, а откакто купихме нова прахосмукачка ММ се съгласи той да чисти заедно с щерката, тя половината къща, той другата половина. И още една разлика има, аз съм темерут и като цяло социализацията на работното място ми е повече от достатъчна. Над 100 човека има в офиса.

Хело, студено си е, но повечето канадци нищо не разбират от този студ. От вкъщи в офиса от офиса в колата. Навсякъде 23 градуса целогодишно. Стартират си колите от разстояние. Не са много лудите като мен, които предпочитат да наметнат палатката и да ходят и да ползват автобус, отколкото да се тормозят с поддържане на кола, паркиране и други подобни занимания, ха-ха

Бях ви писала, че ММ се е амбицирал да влезе във форма, е влезе, за почти 90 дни си върна коремната преса от времето, когато се запознахме...

Аз пък днес реших да си пробвам летните дрехи, че нямам вяра много на кантара и метъра. И установих, че въпреки, че съм качила между 1-2 кг, не са ми отеснели, бих казала, че ми стоят по същия начин както лятото.

Сиска, аз ако имах такава усмивка, нямаше да я скривам Simple Smile

# 57
  • На топло
Hanzel на Микса е https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B019QF4AAA/ref=mp_s_a_1_1?__mk_fr_ … iew_1513441128973
( съжалявам, не мога да го постна в скрит текст през телефона)
Сиска - много елегантна в тази черна рокля! Оооо как така ще те кара да готвиш всеки божи ден, ох много е натоварващо така. Аз обичам домашно приготвена храна и го правя с удоволствие, но когато е по принуда....
За гладенето, обожавам всичко да ми е изгладено и по конец. Не ми тежи, обичам тази дейност, пускам си някой филм и започвам 😂

# 58
  • Козлодуй
И аз обичам да гладя но не и да готвя защото ставам обла от опитване Simple Smile

# 59
В нас пък аз съм Капризът, който не обича да яде едно и също два пъти подред. Но много обичам да се храня навън и го правя поне 2- 3 пъти седмично. В момента съм изключително горда от себе си- бях на корейски ресторант, по естествен начин днес се случи да не съм се хранила повече от 20 часа- и си тръгнах не- натъпкала се. Даже още ми е едно леко и свободно на тумбака.  Blush

pvacheva , не намирам линкове конкретно за тези планери, но ето на много подобни: http://www.hobbycraft.co.uk/first-edition-health-planner/628341-1002 и http://www.hobbycraft.co.uk/impressionist-everyday-planner/628949-1000

Общи условия

Активация на акаунт