Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 796
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря и на двете! HugHug

Това е линк към канала й. А през януари има и 30-дневно йога предизвикателство.

https://www.youtube.com/channel/UCFKE7WVJfvaHW5q283SxchA

# 226
Привет-мривет, момичета. Сис, Бийп, Духче HugHugHug
Извадих режима на Руми, но като прочетох повечето хапвания - овес.ядки, нахут, леща и подобни и се отказах. Отделно, че ми се вижда свръх усилие в момента да меря нещо, да приготвям по 5 порции на ден за мен, че и за мъжа ми отделно(че и той обича домашна храна и не ще да ходи по заведения Sad ). Не! Не ми е вкусно, не се наяждам, заболява ме корема и пак се насочих към ВМХ-НВ. За днес:
- авокадо, филе Елена, маслини, бри, краставица
- суджук, котидж, краставица
- огретен от тиквички, сирене и кашкавал
Всичко това с намалени грамажи от обичайно - около 1400 калории.
Ще пробвам стриктно режима докато реша какво(защото ми е лесен, вкусен и ефективен). Въпреки, че съм с нагласата, че ще се издъня с В. Все има някакви празници/изкушения и ми е трудно да се овладявам. Имам много нисък самоконтрол и трябва да поработя над това. Както казва Галчето: как се калява стоманата Grinning
Благодаря, че споделихте страничките на Катина. За първи път чувам, но от краткия прочит ми хареса. Точно това си представям като нормален режим - 30/30/40. А зоната съм си я представяла много сложно. Трябва да й дам шанс.

# 227
Зоната си е едно балансирано хранене, просто се ограничават количествата и обикноено калориите реално варират около 1200- 1300. Мисля, че всеки що годе стриктен би отслабнал с подобен начин на хранене. Единственият й сериозен минус за мен е залитането по обезмаслените продукти и добавянето после на мазнина. Пример- обезмаслено мляко с плод и за да има мазнини- добавяме тахан.  Joy Joy Joy То не че пречи да си го добавим и на пълномасленото мляко, при това без да лапаме допълнително обработени продукти.
От днес и аз се върнах при Румяна, като с доста заменки /не ми се ядеше месо с булгур, примерно/, реално си спретнах чУден направо зонов обяд- яйца, чери доматчета, авокадо, грозде. Ще меря и ще записвам всичко аз.  Laughing
Отчетът за днес включва КМ, споменатите яйца и екстри, круша, борш с пиле. Абсолютно стриктно, режимно и засищащо. Че даже мегдан за още едно ядене имам, ако огладнея.  Mr. Green

# 228
Намерих темата за Зоната, ще я прочета като имам време. Видях познати никове и ако може да коментирате вашето мнение - Духче, Кайсия, Сиска, Дези?
Тили, мерси. Това с обезмаслени продукти беше модерно и при Дюкан, но дали още някой ги яде...

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 20:16 от Зизу

# 229
Пример- обезмаслено мляко с плод и за да има мазнини- добавяме тахан.  Joy Joy Joy
Да ,това е напълно лишено от смисъл!

# 230
Аз не купувам обезмаслени продукти, мнението ми е, че не са по-полезни от тези с нормална масленост. Единствено при извара и шунка предпочитам тези с по-малко мазнини. Иначе диетата за мен е удивителна с това, че ми регулира апетита и премахна изцяло нуждата от преяждане. Може би наистина се наместват хормоните...

# 231
  • София
Аз също не купувам обезмаслени, единствено предпочитам light версията на Филаделфията, но и без това я ям веднъж в годината. Grinning

# 232
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Пример- обезмаслено мляко с плод и за да има мазнини- добавяме тахан.  Joy Joy Joy
Да ,това е напълно лишено от смисъл!

Явно целта е да замести животинските с растителни...аз лично не харесвам обезмаслени продукти и не ям. Предпочитам четвърт чаша 2% кисело мляко, отколкото цяла или две от 0.1 процента...

# 233
Целта е да регулира два хромона.

# 234
Интересно, а има ли някой който да я е спазвал известно време и да изкаже + и - за режима?
Да разбирам, че не ви е допаднала или пък е нямало резултати?
Любопитна ми стана, тъй като се доближава до моите разбирания.

# 235
Зоната е хубав режим, но всичко това мерене и нагласяне идва в повече. Едва ли не цялото ти хранене и целия ден трябва да минава в обмисляне и нагласяне на храната. Аз също съм се замисляла и пробвала. Има резултат, но има и голямо усилие, особено като си със семейство.

# 236
  • Козлодуй
Зизу, недостатъкът на зоната е, че много се смята Simple Smile С готови менюта вече сметнати съм я карала само 5 дена и много добре се чувствах - енергична и даже свалих 2 килограма което ме учуди защото не чувствах глад Simple Smile

# 237
Зарибих се много и ще й дам шанс. Поръчах си книгите. Решила съм да разгледам рецептите - харесвам 3-4 дневни менюта и започвам да ги повтарям. Изчислих си 10 блока, доста ми се вижда. Дано не се откажа бързо, хаха.
Тони, доколкото разбирам ти в момента си на нея. Ще се радвам да споделяш.

# 238
Аз се отказах, защото не вярвам, че реално подобрява здравето, а отслабване може и без толкова мерене

# 239
Много благодаря Лейди, аз може да пробвам за 2 дни, т.е. събота и неделя, мислиш ли, че може да има ефект?

Общи условия

Активация на акаунт