Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 761
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Mother, аз съм фен на монотата, наистина ми свиват стомаха и съм имала добри резултати, но картофените дни ги прескачам. Някои момичета отслабват с тях, но аз качвам и задържам вода.
Аз лично най-добри резултати съм имала с една, при която си изпитвам глад, но само тя ме е спасявала наистина от подуване и задържане на вода, както и ми е свивала стомаха:

1 ден: 3 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци, сурови/печени/варени
3 ден: 5 варени яйца
4 ден: 5 варени картофа
5 ден: месо

Повтаря се още един път. По принцип не е позволена сол, но съм слагала по малко, както е черен пипер слагам.
Твоята ми прилича на ВЧ, на мен тя не ми понесе, първо, че от картофите задържам вода, второ пилето е доста блъскано с антибиотици и от два дни на него ми ставаше много лошо. В дните на месо аз си ям свинско/телешко и пак резултатите са били добри. Ако не издържат на глад, не е за теб, само споделям моя опит и какво на мен ми помогна.

# 316
Скрит текст:
И бебетата нямат:) Две деца с вече преминало АБКМ имам. То не че бебетата и възрастните нямат, но не са достатъчно. ММ отказа прясното мляко покрай диетата на децата и твърди, че животът не е същия вече Simple Smile
Разбира се, че се отслабва без да се чувства глад! Камон, що за твърдение...Simple Smile Сега ще дойде и Амур да потвърди Simple Smile
Потвърждавам!    
И с доказан резултат със снимки, ако някой иска да ги търси из мненията ми, стоят си.....за година и 10-на месеца, без ден гладуване, надолу с почти 30 кг.Начало-95, сега около 66 кг.
И менюто днес:
з-2 варени яйца, 1 кебапче, кафе
11ч.-1 ябълка
14ч.-туршия, печени свински гърди, маслини
довечера съм на имен ден, най-вероятно ще има и ще ям печено месо, салати разни, вино

# 317
След картофени дни и и аз махам вода- по 2-2.5кг. Но ям много, до 1 кг.

След дългото бягане на обезводнено съм 50.9кг! Официално изчистих плюса от празниците. Самопотупвам се по гърба и се хоризонтирам с книга! Кеф!

# 318
  • Козлодуй
Добре Simple Smile
Като отслабнеш се обади ... Много добре би било да е истина, но докато не видя с очите си- няма да повярвам...

Успяват онези, които правят неща, които останалите отказват да направят... Не е моя мисълта и не помня от къде е този цитат, но е истина.
Бях отслабнала без да я спазвам диетата защото заминах на море но не задържах резултата има доказателства във форума ето това е диетата ми: http://www.bg-mamma.com/?topic=982977.75  - на тази страница като скролираш надолу съм я споделила Simple Smile
И ето резултатът ми: http://www.bg-mamma.com/?topic=982977.90   - на тази страница като скролираш надолу съм публикувала снимка на кантара ми с резултатът Simple Smile
От такава протеинова диета се отслабва и не се гладува но на празниците си посволих много сладкиши и шоколад и си надскочих всички килограми до сега и в момента съм 62 Simple Smile
Лейди, Дейзи поздравления за минусите Simple Smile Супер че някой вече е изчистил празничните храни това ме стимулира и мен Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 17:56 от pvacheva

# 319
  • София
И според мен това, че човек сега не е слаб, не означава, че някоя диета не действа. Аз съм спазвала различни и вярвам, че някои от тях ми действат, ноо в един момент съм се подхлъзвала. Обикновено след почивка. Първо си казвам, че там ще пробвам от всичко, различна държава/континент/различна храна, обаче веднъж почне ли се с пробване от всичко и преяждане, после ми е трудна спирачката.
За мен и режимите и диетите действат, вторите се използват като отключващи в даден момент, но естествено след тях трябва да се продължи с режим/здравословно хранене.

# 320
Официално си изядох първата купичка с овесени ядки. Аз честно казано не мисля, че нещо ще сваля, защото и аз май съм в ПМС с моя цикъл не се знае, но ММ забеляза, че днес съм като огнедишащ дракон, ха-ха. Не е нарочно, казах му да си мълчи, не е всеки ден все пак...

Аз обикновено качвам от стандартните диети, луда работа, може би щото съм съвсем джобен формат, ха-ха

Иначе обожавам овесени ядки. Но реших като ми свърши соевото и бадемовото мляко да пробвам само с вода и по 2 сушени сливи. Ще се отчитам Wink

Ако няма резултат, не знам дали видяхте разходки по цял ден и глад опитно е доказано, че могат да се смъкнат 4-5 кг за 4 дни Wink

Аз отивам да си чета книгата за Аштанга йогата. И за Аюрведа си я получих Simple Smile

# 321
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Добре Simple Smile
Като отслабнеш се обади ... Много добре би било да е истина, но докато не видя с очите си- няма да повярвам...

Успяват онези, които правят неща, които останалите отказват да направят... Не е моя мисълта и не помня от къде е този цитат, но е истина.
Бях отслабнала без да я спазвам диетата защото заминах на море но не задържах резултата има доказателства във форума ето това е диетата ми: http://www.bg-mamma.com/?topic=982977.75  - на тази страница като скролираш надолу съм я споделила Simple Smile
И ето резултатът ми: http://www.bg-mamma.com/?topic=982977.90   - на тази страница като скролираш надолу съм публикувала снимка на кантара ми с резултатът Simple Smile
От такава протеинова диета се отслабва и не се гладува но на празниците си посволих много сладкиши и шоколад и си надскочих всички килограми до сега и в момента съм 62 Simple Smile
Лейди, Дейзи поздравления за минусите Simple Smile Супер че някой вече е изчистил празничните храни това ме стимулира и мен Simple Smile

Видях ти диетата. Чудесна е! Много разумна...
Почти като моята, но аз ям даже повече и пак чувствам глад Simple Smile
Радвам се, че ти не си гладна, при тези количества.
Сигурна съм, че работи!
Успех!

# 322
Привет, виждам че коментирате моно диетите, но нищо не мога да кажа от опит. Не се наемам да спазвам, защото не звучи вкусно, а аз държа на това. Разучавам зоната, мисля че ще е добре. Накупих някои неща и ако успея утре ще скалъпя блокове за работа Grinning Тони, ще се радвам да съм ти дружка и да обменяме опит. Вчера загледах същите спагети и съм сигурна, че искам да ги пробвам Heart Eyes
П.П. Да си допиша, че бързах да хапна нещо. Така се случи, че дори вечерях 2 пъти, хаха
Тони да ти споделя.
Скрит текст:
Опитах се да хапна на око по Зоната и сега смятам.
1 вечеря:
- 1 филия хляб - 2 БВ;
- 1 пилешка шунка - 1 БП;
- извара - 1 БП;
- кашкавал - 1-2 БМ.
2 вечеря:
- зелена салата - 1 БВ
- скумрия - 1 БП
- 3 маслини - 1 БМ.
Дали съм права?

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 19:36 от Зизу

# 323
Mother of PrincesS - горещо ти препоръчвам този вариант, който ти е дала Ниа
1 ден: 3 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци, сурови/печени/варени
3 ден: 5 варени яйца
4 ден: 5 варени картофа
5 ден: месо

Варианта на Ваня Червенкова също може да го правиш, но само с по един ден. Иначе е много тежка за спазване. Но запомни - не се добавя нищо нито към месото, нито към картофите. Няма лимони, подправки, мазнини и т.н. В ден на картофи - вариш/печеш картофи и ги ядеш. В ден на пилешко вариш/печеш пил. бутче или пържола и ядеш. Не добавяш нищо. Гадно е, не е вкусно, обаче действа и то сериозно. И за да те стимулирам, ще ти кажа, че съм сваляла по 4 - 5 кг. за 5 дни с тази диета, преди години, когато свалях по-бързо. Ти си младичка - мисля, че имаш сериозен успех. Просто я спазвай стриктно и след това внимателно си подбери следващата диета, на която ще минеш, че иначе йо-йо ефекта ти е в кърпа вързан
И задължително се пие много вода!!!!! Успех ти желая и дано се похвалиш с резултати скоро Simple Smile

Момичета благодаря ви за подкрепата Hug Аз към 12.00 ч. си хапнах овесените ядки и цял ден нищо не ми се ядеше. Преди малко /19.30 ч./ се насилих да изям едно малко пил.бутче /печено/ с малко салата. Едвам го изядох. Даже имах последните хапки ги изядох насила.

# 324
Зачетох се в режима на Пепе, да проверя нали Сиска к’ви ги върши Simple Smile
и се сетих, че за бала ми преди 100 години  ядох черен хляб със зелена салата и за два месеца бях пърфект, сигурно и друго съм щипвала, но основно това на обяд и вечер
тогава учех в Търново и далеч от родителското око си диетувах спокойно

# 325
Тони, ще се радвам да съм ти дружка и да обменяме опит.

Зизу,  Hug
Доколкото знам кашкавалът се брои за протеин, а зелената салата е по-скоро неутрална, така че пак можеш да добавиш въглехидрат.
Аз си направих това: https://www.kakvodaqm.bg/zakuski-mezhdinni-zakuski/blat-za-sandv … chi-vmesto-khlyab и ще добавям протеини. Само дето при мен стана с цвят на кал, нищо подобно със снимката на Катина, дано поне е вкусно. Това ще ми е една междинна закуска. За обяд имам салата Цезар, която стана огромно количество и само 3 блока, много съм доволна. А за закуска - мекички с хуск и портокал. Вкусни са и действат добре на перисталтиката. Цялата подготовка за деня ми отнема не повече от 1/2 час и имам четири различни хранения. Вкусно и засищащо.

Момичета, приемате ли Омега 3? Прочетох, че ако се яде дроб от риба треска, няма нужда от добавки и днес си купих консерва. Ми тя 66% мазнини  Shocked Доста трябва да избягам от Зоната, ако искам да го ям. Но щом е толкова полезно... Яли ли сте? Вкусно ли е?

# 326
  • Бургас
Аз пия Омега 3. Но съм малко скарана с рибата. Ям веднъж на шест месеца. Дроб не съм опитвала никога.

# 327
Аз пия Омега 3. Но съм малко скарана с рибата. Ям веднъж на шест месеца. Дроб не съм опитвала никога.
На коя фирма си вземаш и правиш ли паузи? Четох и за ползата от приема на желатин, нещо съм се чалнала hahaha

# 328
Обядвах аз пак овесени ядки и щерката много наблюдателна, вика ти не закусва ли това. А като ме види и това да вечерям, ха-ха

Сега пия зелен и джинджифилов чай, неподсладен

# 329
Аз вечерях 200гр пилешки гърди на тиган и така приключвам с овесената диета.
След днешното дълго бягане си ми трябваше протеин.

Изчистих плюса, от тук нататък продължавам по режима на инструктора и ще броя калории, за да внимавам с количествата.
Дано се похваля скоро.

Общи условия

Активация на акаунт